Prichindei martie - aprilie 2005 (113)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Ligia facem galerie pentru tati sa se lase de fumat Multa sanatate!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Eu ma chinui de doua ore sa va raspund , asa ca am inchis yahoo, telefon, skype, pai nu se mai poate domnule....
Ieri am fost la tara, spre deliciul lui Rares care s-a"conversat frumos" cu porcul, oaia si gaina, dar sub nici un chip nu i-a placut vaca, probabil de la marime...a fost in gradina si s-a tavalit prin iarba, s-a catarat in niste pomi mai mici, dar sa nu uit ca toate astea in prezenta bunicii( o persoana foarte toleranta privind comportamentul nepotului)....
Si, sa va povestesc cum mi-am " delectat" eu saptamana trecuta, probabil din prea multa neatentie sau ignoranta ....caci am schimbat calgonul cu zaharul la destinatie si rezultatul nu vi-l mai spun....caci am pus din repezeala pampersul folosit in masina de spalat si o bluzita la gunoi....ca i-am platit o polita sotului, parcand masina( seara cand el, adormise) la o strada departare si l-am lasat dimineata, sa creada ca e victima unui furt de masini( noroc, ca a tinut la gluma, ca altfel, aoleu)....

Mamacita, sanatate, bafta la testare si multi pupici lui Alexandru, in special pentru urechiuse.

Ligia, sanatate sotului, si declaram razboi tigarilor( de comun acord cu mami) si ar fi foarte bine sa va faca analizele( si noi am avut un episod asemantor anul trecut).
Uitaesm, sotul meu ti-a transmis multumiri pentru reteta de ciorba....i-a placut( nu i-am facut decat doua portii, am zis sa fac testarea mai intai).

Caramella, Rares nu depaseste 11 kg, dar nu are decat 80 cm, acum eu zic ca se pune problema armoniei corpului( greutatea e orientativa).
Nu stiu , daca se mai gaseste( anul trecut, da), o pasta din catina , polen si miere de albine in magazinele de profil si am folosit-o in paralel cu un alt produs care avea in compozitie, miere de albine, laptisor de matca, propoils, vitamina D3, calciu.
Nu stiu, daca imi permit moderatorii sa le spun si denumirile, caci nu vreau sa fiu taxata , nu fac reclama nimanui.
Sotul meu a fost incantat de efectele produselor.
Sper ca Alicia, sa isi reintre repede in programul normal si sa o lase pe mami sa respire...
Nu e scrisa corecta adresa pentru poze, asa ca nu pot accesa.( http)
Si am sa iti raspund si la ultima inrebare...stiu ca Alessia, momentan e bine, dar s-a confruntat cu probleme de sanatate si personale.

Si nu vreau sa pierd ocazia ( ca tot veni discutia), sa ii reamintesc Alessiei care este o persoana deosebita si o prietena de suflet caci oricand poate conta pe prietenia mea.

Rrox, sanatate familiei racite si sper ca episodul iritatiei Ioanei a trecut cu brio.

Mamanti, La multi ani si o viata plina de bucurii...

Crissa, Nino, pupici bolnaviorilor.
Mai revin, dar trebuie sa mai revad postari, ca mi-am pierdut ideile....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

m-am luat cu treaba si nu am mai revenit! Oricum vad ca e cam slaba miscarea prin zona, pe unde suneti "cu toatele" pe vremea asta nashpa. Plua afara si e frig la noi, bleah! Ce bine a fost zilele trecute

raresionutz, ma bucur ca v-a placut ciorba de salata (de fapt sotului!. Tu ce parerea ai?)
M-am amuzat ce "aiurita" esti! da ce-i cu tine, oboseala? sau pur si simplu esti distrata?
faza cu parcatul masinii nu am inteles-o? Ai vrut tu sa-i faci o farsa sotului? (daca facea atac de inima?!)

rrox,Cum a fost in weekend singura? Am vazut ca ai fost f activa aici!

caramella, dar Alicia chiar e o vorbareatza.

ionela, pai bafta sa rezistati atatea luni fara Dodo acasa!

rp, asediato! Ce simpatic suna! Acum esti asediata, dar maine poimaine esti o mamica fericita cu 2 copilasi simpatici!

mamacita, super ca Alex nu a racit! Hai ca trec si urechiusele! Succes in lupta de a pune picaturi!

Ne-a sunat tanti doctoritza astazi. Maine face ROR.Of Of !!!

tuturor!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ligia13

raresionutz, ma bucur ca v-a placut ciorba de salata (de fapt sotului!. Tu ce parerea ai?)
M-am amuzat ce "aiurita" esti! da ce-i cu tine, oboseala? sau pur si simplu esti distrata?
faza cu parcatul masinii nu am inteles-o? Ai vrut tu sa-i faci o farsa sotului? (daca facea atac de inima?!)

Si lu' mamica i-a placut( doar cat am gustat), numai ca nu am precizat, sunt la regim( ti-am zis ca in doua luni am slabit 9 kg?), asa ca ma scuz, dar nu ma abat de la traseul prestabilit, cel putin pana la Craciun...
Sa stii, caci atat m-a dus capul atunci, dar stiu ca am mers cam departe...dar stiu eu ce am casa mea, noroc ca am un sot cu capul pe umeri.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Rp, si eu am avut o sarcina cu contractii dureroase, ma linistea foarte bine, buscopanul, insa no-spa l-am considerat prietenul meu de nadejde.
Ai grija de cetate si de asediatori.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

raresionut, intr-adevar in ultimele poze am remarcat ca ai slabit, chair am uitat sa-ti zic!
DAR esti fantastica! Deci tu gatesti toate nebuniile alea de le scri la "ce gatim azi" fara sa maninci?!
Felicitari!
E clar, am ramas ultima grasa de pe forum!
Sunt atat de ambitioasa in general(cel putin asha zic eu), dar asta mi-a punctul meu slab, efectiv ma apuca diaperarea (asta pana ajung la frigider, sau la masa ). Mi-e mai greu sa ma las de mancat aiurea decat ii e lu tati sa sa lase de fumat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Connie, Ligia, Carmenduta, Ana71 - va multumesc mult si voua!

NewMami - asa e, pacat ca nu putem sarbatori impreuna, dar peste un an - doi, cine stie... - noi intentionam sa tragem o fuga pana in Canada. Esti departe de Montreal? Ca poate ne intalnim.
Si stii ca Nati avea DPN 13 iunie? Numai ca a fost nitel mai grabita, ca mami a plans toata ziua intr-o sambata, din cauza ca Irina a facut ditamai cucuiul. Asa ca Nati s-a gandit noaptea ca e cazul sa vina mai repede, sa-i mai dea lu' mami altele la care sa se gandeasca. Si duminica o aveam in brate
Multi , mi-ai facut o bucurie mare pe 25 oct!

Rrox - ce bine ca Ioana nu are nimic. Cred ca te-ai mai linistit si tu, am senzatia ca era ca un ghimpe .

RP - sigur ca o sa o duci pana la 38 saptamani, nici nu discutam! Chit ca-ti dau modele de tricotat!
Lasa pesimismul, totul o sa fie bine!

Mergi la inceput

Gegea - Irina e innebunita dupa spalatul pe dinti, mai exact dupa pasta. Eu i-am luat de-aia de la Aquafresh, nu de alta, dar era singura care specifica faptul ca se poate da si copiilor sub 7 ani.
Apropo, voi ce paste de dinti folositi? Ca sunt multe, dar nici una nu zice concret varsta pt care se recomanda.
Gegea, poate incerci sa-i schimbi pasta de dinti. Irina la inceput s-a strambat, gustul era prea nou, dar acum ii place tare mult.

Alina - cum ai slabit 9kg in 2 luni?? zi-mi si mie ce-ai mancat, ca sunt disperata sa mai dau jos, nici nu vreau sa ma gandesc cate kg am in plus. Am ajuns sa fiu alintata "butoias"

Apropo de slabit, mai stie cineva ceva de Andruzza? Ca vad ca n-a mai scris de mult...

Daria - felicitari pt carnet si pt cina in doi, e super ca va faceti timp si pt voi!

Mergi la inceput

Asa...
Ce sa va mai zic de noi... Piscotzelul zurbagiu are o energie de ne capiaza, tipa si alearga prin casa de ne uitam amandoi siderati la ea dimineata (asta se petrece in weekend, ca in timpul saptamanii fugim de acasa inainte sa se trezeasca ea ). Danseaza de cate ori aude muzica, de fapt isi scutura funduletul si se uita incantata la noi, ca o incurajam sa se manifeste si ne vede ca radem. Ultima gaselnita (ca mi-a lasat capacele de la cratiti in pace) e ca da fuga la baie si pleaca cu hartia igienica dupa ea, se opreste in mijlocul sufrageriei si incepe sa o faca bucati, dupa care face mototol o bucata de hartie si se apuca sa faca curat prin toata casa. Pur si simplu sterge si freaga tot ce-i iese in cale: sertare, televizor, canapea, covor etc. Si e foarte preocupata de activitatea asta, poate sa o tina si juma de ora.

Nati nu mai poate sta pe spate, una - doua e pe burta si e fericita la culme cand o vede pe Irina. Care ar fi in stare sa stea calare pe ea non-stop. Culmea e ca pe noi nu ne pupa, dar de Nati se lipeste imediat cum nu sunt atenta, isi lipeste buzele de capsorul ei si scoate un "mmmmm" de placere.
Le-am mai facut poze, si cum reusesc sa-mi descarc softul pe laptopul de la servici va mai pun imagini cu ele 2.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ligia13

Sunt atat de ambitioasa in general(cel putin asha zic eu), dar asta mi-a punctul meu slab, efectiv ma apuca diaperarea (asta pana ajung la frigider, sau la masa ). Mi-e mai greu sa ma las de mancat aiurea decat ii e lu tati sa sa lase de fumat!

Si io la fel!!! Iar fara dulciuri sunt moarta...

Mergi la inceput