Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 3
anda77 spune:
madutza, stai asa, nu te panica si nu te arunca in primul taxi. treburile astea sunt f. frecvente la nichita. ceva febra cu refuz de mancare, p-orma o zi bine, p-orma iar ceva febra cu refuz de mancare, p-orma alta zi ok...eu zic ca nu0i asa grav si e de la dinti. mai stai nitel, mai ia-i temp. mai pe dupa-amiaza-seara.
bine ai venit steffy. dar pare bine dezvoltat din poze baiatul tau. sa-ti traiasca!
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Madutza10 spune:
Anda ,la noi a fost mai nasol ,internare in spital ,viroza ,febra mare iar acum nasul plin de muci si tusea inseamna ceva daca avea doar febra si refuz de mincare da dar el se vede ca mai are si altceva ,raceala ,ce-o fi nu stiu ,oricum dr. are program de la 18:00 ,pina atunci vad cum se comporta ,pupici!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
gabitaco spune:
Madutza eu zic sa nu te panichezi. Da-i putin nurofen. Da in nasuc cu spray cu apa de mare sau ser fiziologic, aspira mucii si pune cate 2 pic de vibrocil in fiecare nara. Incearca sa il culci pe o pernuta sa aiba capusorul un pic mai sus. Dupa ce se trezeste vezi ce temp are si cum se prezinta si iei hatararea daca tre sa mergi sau nu la dr. Sanatate multa.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
gabitaco spune:
osteffy bine ai venit in randul nostru. Noi Ca il luam in suc de portocale.Storc juma de porto, pun 10 ml de Ca gluconic si vreo 9 pic de vitamina C natural si bea fata tot fara pb.Succes si voua.
melku spune:
Bai nene, un frigalau la mine in cassaa!!
Am bagat caloriferul electric in priza, da-i cam nasol ca fi-mea se tot da la el, vrea sa-l mangaie. Nu i-am gasit inca un loc ferit de ochii ei.
Din seara asta cica ne baga caldura si noua. Abia astept.
Madutza, Daria mea are muci tot de 10 zile, chiar 11 zile.
Mai putini, n-are probleme de respiratie, dar sunt acolo, ii mai atarna si lumanarele si io m-am saturat de ei de nu mai pot.
De batista bb mi s-a acrit, fi-mea e terorizata numai cand vede aspiratorul.
O mai curat numai seara inainte de culcare, in rest picaturi ophtamesone de 3ori/zi, Vibrocil 1 data/zi si apa de mare spray.
Am cam inceput sa ma ingrijorez si eu, prea dureaza de mult timp.
Insa io, desteapta, am lasat-o o sapt numai cu ser fiziologic si sterimar ca am zis ca face minuni batista bb.
Daca mai are si maine, io sun dr., chiar daca sunt numai muci.
Si io zic sa nu te necajesti, poate a facut febra de la dintisori, pune-i ser fisiologic la greu ca sa-l desfunde, sa poata respira si asteptam ora 18 sa vedem ce zice medicul.
Camelia, te rog activeaza-ti PM-ul ca vreau sa te intreb ceva.
osteffy, bine ai venit!
I-am facut gris cu lapte mandrei mele zilele trecute, asa cum fac pt mine, cu putin zahar, cu zahar vanilinat, ca mie imi place tare mult.
N-a mancat decat cateva lingurite, nu i-a placut si chiar ma oftic.
O mai las si mai incercam...
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Mai avem putin si facem anisorul!!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
Noki_Lara spune:
Io sunt cu nervii la pamant, simt ca explodez..Sarah e maraita raau de tot, urla intr-o veselie, se agatza de mine apoi urla iar, nu o mai recunoasc deloc...
Vrea numai in picioare, dar nu-mi da drumul la manutza ci trage de mine sau Adila sa facem ture de casa cu ea, de 3 zile nu am mai scos-o de frig ce este si de frica sa nu se agraveze boala...ce sa mai zic...
Asa ca Madutza- te inteleg perfect si cu panica, si cu gandurile de sinucidere si cu toate problemele cauzate de bb. Sanatate multa lui Orlando. O sugestie - pleeeease, nu mi-o lua in nume de rau: am auzit multe lucruri rele despre doctoritza ta. E drept ca fiecare priveste din punctul sau de vedere, dar din moment ce boala dureaza si la voi de atat de mut timp, de ce nu incerci si o a doua opinie? Macar sa o verifici pe ea...
Cu mersul in masina- in princupiu io stau in fatza si Sarah in spate, mai ales daca suntem in oras si conduc io. Normal. Dar la druml lung tot asa fac. Numai in caz de crize maxime ma mut in spate.
Melku- io deja am turturi la maini...la mine abia maine dupa 18 zic ca fac probe la instalatie. sper sa nu plutesc cu casa, ca io mi-am schimbat caloriferele si acuma abia le testez...
Lavi- reiterez ceea ce ti-a zis si Andache: baga aicea, la comun, fara nume, fara nimik legat de pediatra, retete de gris cu lapte si ce mai zice ea pe viitor ca stii bine ca ne intereseaza pe toate. Povesteste si tu cu un nume de cod, gen "mirificul".
Ma duc sa-mi innec amarul la serial, apoi la seminarul de mate...
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
pisi-si-boscu spune:
Hai, Lavi, nu te lasa rugata mult. Spune ce stii ca m-ai facut curioasa daca e acelasi lucru care il stiu si eu; nu de alta dar eu sunt crescuta cu gris cu lapte si am propria mea experienta; nici lui Sebi nu ii place grisul , ii fac numai orez cu lapte pe car eil adora, si oricum nu cred ca lavarsta asta vreun bb dintre ai vostrii va mai fi in situatia de a fi "crescut" cu asta...
Ideea e ca un gris cu lapte, ocazional, mai merge gen desert, cred eu.
Dar mor de curiozitate ce ai de spus, si nu vreau sa mor de asta...
Daca va e frig, bagati si voi caloriferul in priza...
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
melku spune:
M-apuc de calcat sa ma mai incalzesc!!
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Mai avem putin si facem anisorul!!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
gabitaco spune:
daca intereseaza pe cineva eu i-am dat gris cu lapte de vaca- vaca.Am pus la fiert 200ml lapte + 17 ml apa + 2 lingurite de zahar.. Cand a dat on clocot am adaugat 2 lingurite de gris in ploaie si am lasat sa fiarba pana a scazut la 180 ml. A baut mandra mea cu mare placere .
am vrut sa zic 70 ml apa.
gabitaco spune:
gris am folosit Dobrogea - ca e imbogatit cu Ca si vitamine. Punguta are pe ea un ursulet albastru.Noi am gasit numai in Billa.