Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Gabitaco, asa e cum ti-a spus pediatra despre Sunpret. Eu zic ca, daca dupa 10 zile mucii persista, poti suspecta o rinita. Sper fetele cu cunostinte medicale mai solide decat ale mele sa isi dea cu parerea. Eu nu am recomandat medicamenul, ci i-am spus Madutzei sa intrebe medicul despre el, pentru ca nu mi-as permite sa recomand medicamente pe forum. E, intr-adevar scump, dar a fost mai usor cu el decat sa ne chinuim cu inhalatii.

Cristina Negare mi-a stat inima in loc! Doamne, ce sperietura cred ca ai tras... Bine ca e OK mezina. O pup!

Roxi pai chiar acum de ziua ei se imbolnaveste pitica? Ii doresc multa sanatate, sa poata chefui in voie

Lavi multumim de grija . Diareea e spre sfarsite, adik sin 3 kk, 2 sunt coagulatzi. Sper ca Natiuk sa nu calce pe urmele noastre. Da, am ajuns la dr. lui pana la urma, i-a dat un antibiotic destul de puternic (Zinnat) si extrem de rau la gust . Sunt adevarate lupte prin casa cand trebuie sa i-l dau!

Feli sper ca-ti inchipui in ce stare de spirit a venit tati de la meci . Si mai are de mers la unul, nu stiu de ce se mai duce

Noki pai ce face Saralina?? Ia trimite-o la o cura de aer la Sibiu, ca prea se-ntinde cu boala si roseata.

Dordia multumim de urarile de LMA si sanatate Stefanelului!

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola dragelor,

Azi a fost zi de jucareala cu copiii de la un centru unde ne intalnim noi mamicile si copiii, sunt bucuroasa ca missei ii place mult compania copiilor, se baga peste tot, cam strica jocurile unora si cam zgarie pe cei mici deci trebuie sa fiu cu ochii in patru asa ca nu prea imi prieste cafeaua de acolo:))

Intrebarea zilei: bebeii vostri sunt gelosi!? Azi am luat in brate o fetita de 9 luni, tare mica si delicata era, si sa fi vazut fata missei, a facut ochii mari, a intins imediat mainile spre mine sa o iau si pe ea si a inceput sa planga cu tremurat barbita si cu lacrimi de crocodil....

Dordia sanatate multa lui Stefanel si te asteptam sa ne dai vesti!

Denisam multumim de vestile bune despre Ina. Spune-i ca o pupam si o asteptam sa revina cand poate. Pana atunci sa stea linistita in pat ca sa nu ii faca rau lui bebe.

Catutza din pacate oameni inconstienti sunt peste tot. Uite chiar azi am urmarit o emisiune despre copii si gradinita si am vazut o multime de parinti intervievati care marturiseau ca au trimis de multe ori copiii lagradi/ scoala cu stari febrile, tuse, adica bolnavi ce mai! Deci se practica pt ca egoismul e mare se pare:)

Anda sanatate multa si sper pt tine ca ai o munca de birou si deci nu trebuie sa stai mult in picioare sau sa te deplasezi.

Miha ce bine ca vine mama ta, ia sa vezi cum o sa vezi apoi totul ...mai roz. Sanatate Iuliei.

CristinaN, doamne ce intamplare, bine ca instinctul a functionat si te-ai dus repede sa vezi ce se intampla. Pupici Elisei.
Mey dar eu ma tot minunez de ce copii acrobati aveti voi. Nu zic ca si noi misunam si nu avem astampar dar de sarit peste gratiile patului sau din patutul pliant chiar nu putem, marginile sunt foarte inalte. E drept ca am schimbat inaltimea, deciam coborat salteaua pana la nivelul de jos.
Hai sa iti dau idei: eu la baie ma duc cu miss, am acolo reviste iar ea e tare incantata pt ca in general e un loc interzis si deci ma lasa cateva minute sa imi fac...stii tu :)). La bucatarie la mine e mai simplu ca o am stil american ( de altfel stilul asta il detest ca se duce tot mirosul in casa) dar avantajul e ca am o vedere de ansamblu in toata sala de mese si in sufragerie. Dar miss prefera sa imi stea intre picioare, ii dau cateva oale de plastic cu capac si rostogolesc cateva sticle de plastic si asa reusesc sa fac si eu ceva. Iar cand "aud ca e liniste" clar trebuie sa vad ce face ca de regula inseamna ca a gasit ceva pe jos si molfaie:)

Of Madutza, tot mucios e Orlando? Nu stiu sa iti dau sfaturi medicale, noi am avut nasul infundat 3 zile si stiu cat e de nasol, si in afara de sprey nazal si para de desfundat nasul nu am folosit nimic. Doar ca sa doarma, evitam sa o pun la orizontala ci o tineam pe pieptul meu pe verticala si asa adormea, altfel nu putea respira. Apoi o puneam pe o perina sau pe o saltea inclinata.

Madau, ce bine ca a acceptam Mirunica sacul pana la urma ca noi ne crizam de nu pot sa spun! Apropos, vroiam sa iti spun ca am vizionat poze cu voi, o dulceata de Mirunica ai, mi-a placut mult si casuta aceea in care se joaca. E practica? Ii place sa se joace? Ca vad ca missei ii place sa se bage sub cuptor unde am o chestie acoperita ( am pus la poze) si ala e locul ei preferat, se joaca de numa si ma gandeam ca o casuta de copii i-ar placea si ei. Dar unde sa o mai pun si pe aia?

Roxi sanatate multa Alexiei!Nu te duci cu ea la doctor?

Lavi ai reusit sa identifici de la ce face kk moale Nati? Ca vad ca se cam repeta. Oare o fi de la vreun aliment ceva? Pupici lui Natilici!

Gandacel of ce nasol cu cazatura asta! Sper ca burtik e bine! Sanatate lui Bogdanel.

Multumesc fetelor care mi-au dat idei de cum sa prepar grisul si orezul cu lapte. Vroiam sa mai stiu daca grisul constipa ca de orez stiu ca da.
Am terminat de raspuns la scutecul trecut acuma iau o pauza ca m-am placintit de tot,

Pup

Pachetelul buclucas
Poze vesele de sub cuptor

Alina si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Pt Madutza si alte fete cu probleme. Dctoritza mea tocmai mi-a spus ieri daca are si diaree pe langa febra, nu se da Nurofen! Se da, eventual efferalgan sau panadol. Intrebati si voi, daca e cazul.

Prepararea grisului. Eu i-am facut Calciu-gris de la farmacie, in acelasi stil ca si Gabitaco, doar ca cu laptele lui praf. Atentie: contine fier si cam constipa. Poate fi folositor, cred, fetelor cu bebei predispusi la diaree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Tania te rog sa nu te superi ... am zis ce am auzit eu de Sinupret fara nici o intentie. Avem si noi in casa.. da inca nu folosim . Ma bucur ca Stefanel e mai bine. Sanatate multa. Nici eu nu recomand medicamente pe forum si nici nu as folosi fara sa intreb medicul. Am precizat doar ce medicamente am folozit noi si au avut rezultate. Fiecare mamica ia singura decizii in ce priveste medicatia pe care o acorda bb ei.E bine totusi sa stim in conditii similare ce medicamente au recomandat diferiti pediatri pt a ne face o parere despre cum putem trata mai bine bb.

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alinush- EXACT asa e si la noi: daca e liniste = molfaie ceva de pe jos. Are un talent la a gasi cea mai mica scamutza, de zici ca nu e adevarat...

Tania- mai draga, oi fi tu psiholoaga dar iti garantez ca nu faci fatza cu 2 mercuri - misto plural, nu?, Saralyna si Stefanel...fac pariu...

Roxi- sanatate infinita piticei si tie sa va teeaca repede!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Gabitaco cum sa ma supar? . Poate m-am exprimat cam aiurea si a iesit un ton cum nu trebuie. Nu e nici o problema.

Noki ce pixolog, vax!Ar trebui sa fiu cel putin pilier in echipa DE RUGBY A NOII ZEELANDE SA LE FAC FATZA LA ASTIA DOI MERCURITZEI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Mai fetelor ,i-am bagat u supozitor Eferalgan si i-a scazut imediat ,de atunci n-a mai facut febra ,a dormit pina acum si eu pe linga el ca mi-era tare rau ,am racit si eu ,ma doare capu' foarte tare ,gitul ,urechile ..S-a trezit acum 20 de min si a baut vreo 30 ml ceai si 120 lapte ,asta-i bine ca mi-era frica sa nu refuze complet mincarea ,lichidele ..
Anyway ,ne imbracam si plecam la dr. ,va dau vesti cind ne intoarcem!!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

BBalinush, eu i-am dat gris astfel:la 4 cescute apa o cescutza gris in ploaie, dupa ce a fiert am adaugat 4-5 doze de lapte!N-am pus zahar, ci o fiola de glucoza!
Dar acum kiar ma intereseaza ce vrea Lavi sa spuna:
Lavi,daca vrei, trimite-ne un mail in contul comun!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor iar sunt desumflata!!! Dupa kka aproape normal de dimi...a mai facut inca 3 asa: urmatorul la fel dar mai putzin, apoi unul mai moale iesit din pampers si udat pantalon de ziceai ca s-a pishat pe el iar ultimul....mai moale dar ceva inchegat ca a ramas ceva solid in pampers dupa ce a absorbit ce era de absorbit. Asta in conditiile in care a mancat azi de 3 ori cate 2 linguri de orez cu morcov si cate un sfert de banana. Adica urmeaza a patra masa de orez cu morcov si cu ultimul sfert de banana. Dimi a baut cam 150 ml de lapte fara lactoza. I-am dat Smecta juma de plic, enterol un plic hydrasec un plic si biseptolul dimi. eu nu mai pricep nic. el e vioi, rade, se joaca dar...face inca molicel. Oare asa tb??? Adevarul ca a baut cam 600 ml de ceai de menta pana acum si ma gandesc ca...poate i-am dat prea mult sa manance???? Nu mai stiu ce sa cred. Luminati-ma daca am gresit cu ceva! Plsssss

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Osteffy, bine ai venit!Frumoase pozele, special cea in iarba!
Nici noi n-am putut sa bem ca ala scirbos din ro( ca natural), dar i-am gasit aici unul foarte gustos, produs de vitabiotics(nu stiu daca -l gasesti in tara!
Ce-mi place numele "Rares"!

A , felicitari ptr umblaretz, avem 2 acu pe lista!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput