Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Fetelor, cam asa mi-a iesit lista fetelor de care cred eu ca nu mai stim nimic. Daca vreuna dintre voi poate lua legatura cu vreo fata, intrebati-o daca mai vrea sa fie pe lista (poate din motive obiective nu poate sa scrie acum). De asemenea, daca credeti ca in lista ar trebui sa mai figureze cineva, va rog semnalati. Accept orice fel de sugestie atat timp cat converg parerile. Daca nu converg - discutam, dar nu polemizam.

Asteptam vesti de la urmatoarele membre:
12 oct - amparo : David, Bianca, Bucuresti
21 oct - pineapple
(30 ani): Mirai, Japan, Miyazaki
27 oct - ancris (Ana Maria)
: Radu-Cristian, Bucuresti
27 oct - ralcat
: Mihai-Cristian, Bucuresti
4 nov - hanuc
: Luca-Octavian, Iasi
5 nov - many
: Hamudy, Constanta
5 nov - alondra25.2006: Alice Antonia, Rasnov
7 nov - Hildegard
: Stefan Peter, Arad
8 nov - zapacila
: Keagan-Alexander, USA, Coronado
13 nov - ane_mary24
: Karyna, Bucuresti
15 nov - lumi6
: Andrei-Stefan, Bucuresti
22 nov - Iris13
: Victor, Toronto
24 nov - miraa
, Milan Stefan, Iasi
25 nov - anduta78
, Luca Alexandru, Bucuresti
26 nov - Pico(Raluca)
(24 ani): Maria Carolina, Ioana(09.04.2003), Brasov
27 nov - canuta-om-sucit
: Dimitrie-Alexandru, Cluj
3 dec - T_Ioana
(25 ani): Razvan Gabriel, Bistrita
5 dec - Doinna
(31 ani): Zoe, USA - Indianapolis
10 dec - mariailin
: Ada Alexia, Vladut(2002), Bucuresti
13 dec - tweety_77
: Alexia Bianca, Bucuresti
14 dec - tonculica: Albert, Canada, Toronto-Timisoara
19 dec - lavinus
: ????
19 dec - paulai
, Anda Ioana, Irina Maria (2001), Cluj Napoca
19 dec - ioanap
(38 ani): Luca, Bucuresti
20 dec - ionikka
(26 ani): Aron Cristian, Cluj
24 dec - Gogolos
: Mihai, Targu Mures

PS: eu propun sa o includem cumva si pe Pisi. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

LA MULTI ANI PENTRU PRIMUL ANISOR AL GRUPULUI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Ca sa evitam discutiile (polemicile) nesfarsite propun ca deciziile asupra listei sa fie luate pe baza de voturi, ca la alegeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

eu sunt pro-pisi:daca-si tine codita aia intepacioasa bine bine,langa blanita(adik,sa nu ne mai takineze,uneori!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

ALEXIA MARIA LA MULTI ANI!

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Catutza dar zi-i fata draga pe ton calm - "eu nu o aduc pe Bianca la tine, deoarece stiu ca bronhiolita este contagioasa". Daca se supara - asta e!
Ce bine ca stai mai aproape de Niro! Eu ar fi trebuit sa o las pe Ilinca la bunici la 6 dimineata, of, nu m-am indurat sa o scol E ceva diferentza de pret. Poate data viitoare.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Am uitat sa "ma laud": mucii au inceput s-o ia la vale rau de tot, am inceput sa-i pun Colargol -in nas si toata casa din juriar nouul trend este o raguseala de toata frumusetea. Ia ziceti, ce-as putea sa-i dau de raguseala? sau sa sper ca trece singura??????????? DR meu e tot plecat.

Miha- sanatate multa si voua!

Silvia- te-ai galbenit nu ca sa te vezi mai bine, ci sa te confund io mai bine cu Lavi!

Lordra- io fa la un an clasivul vaccon d un an, cred ca e ROR-ul, apoi la un an si 3 luni fac Priorixul - parca asa se numeste, in locul AR-ului de la stat. e normal ca Dara sta stea cocotzata pe tine daca aplici AP-ul, asa ca nu te mai plnage!Io nu i-as da vitamine. La ce va trebe? Ceva analize naspa?
Mai ales ca o alaptezi...

Silvia-poll- o sa incerc o varianta de mijloc. Dar tind catre a face cat mai multe: dans si limbi straine sunt pe primul loc in preferintele mele. Dar depinde fff mult de ea, de fapt numai de ea. Ca si mama a inecrcat sa ma faca sa invatz germana cu ea - prima ei facultate a fost cea de limbi germanice, germana-engleza, asa ca era total dezamagita ca nu-i calc pe urme si nu vreau sa invatz limba asta care si acuma mi se pare ORIBILA. Acuma regret, evident...

Catutza- io la faze de genul celei facute de vecina ta reactionez destul de dur.. io cred ca i-as explica frumos ca am de lucru, treaba etc si s-o cam rareasca..daca nu pricepe din prima, exista si verbul "repetir".Maaama, ce rea sunt!

Maria-Alexia- protectii de scari sunt pe site-urile de chestii de plozi. Sunt ff scumpe, in jur de 2 mil, parca daca-mi amintesc bine. Io vroiam sa-i iau sa pun protectie la sufragerie, sa nu mai iasa pe hol unde se face mai nou noroi de la pantofi.
Stai ca amu vad ca ti-a dat Feli linkurile. Alea sunt, depsre ele vorbea, si vad ca am avut dreptate ca sunt peste 2 mil.

Ina- sanatate multa, ai grija de tine si de Rachelina si de fasolica-fetitza si incearca sa te odihnesti cat mai mult posibil! Puuuup. Aaaa..am uitat, ai fost mortala cu preze al tau.[:-
)))]

Ancatrana- nu merge linkul. Cred ca e privat. Are dreptate Silvia cu zisul de cuvinte urate si revenitul. Daca ti-a trecut supararea pe noi, esi binevenita in !
Gata, am deschis linkul...super poze ! ai o printzesa de nota 10!

Gandacel- hmmm...cu boa asa este. Chiar ma batesi pe mine gandul, apoi m-am gandit ca daca ma inseala pe mine instinctul si cine stie peste ce pramatie dau? Vreuna care sa-mi bata copilul? Mama...nici nu vreau sa ma gandesc.

Asta pentru ca mama mea mi-a comunicat clar si raspicat ca no way sa poata avea grija de Sarah. Deci io am 2 variante: sau iau bona, ceea ce nu-mi doresc, plus dpdv financiar tot acoo ies cu banii, deci nu are sens sau stau cu plodul acasa pana face 2 ani.
Acuma, dpdvedere al faptului ca merg la facultate si macar cu asta isi mai pune si bietul neuron mintea la contributie e ok, dar sa veempe viitor,cam cat de rautza se va face Saralina. Ca daca e asa...nu o sa stiu pe unde sa ma ascund.

Cica sunt la zi cu forumul...ma rog, la pagina 13, dar s-a sculat zgatia..asa ca tai-tai!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Noki draga, chiar daca noi ne-am mai supparat , uite vin si iti spun ce tratament luam noi pt muci care nu mai trec si raguseala de rigoare
- salbutamol 2,5 ml de 3 ori pe zi, 5 zile
- eurespal - 5 ml de 3 ori pe zi, 7 zile
- fluimucil 100- 1 pliculet de 3 ori pe zi, 5 zile
spalat narile cu Humex si pus cate o pic de colargol
raguseala poate fi de la mucozitatile care s-au prins pe faringe din cauza alunecarii lor din nasuc in timpul somnului mai ales. Daca raguseala nu trece trebuie mers la medic pt ca atunci ar putea fi vb de o laringita. Sanatate multa.
editez - tratamentul este dat de dr pediatru

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ina, Feli, multumesc mult pentru link-urile cu safety gates! Habar n-aveam ca se pot cumpara si de gata (si inca se mai gasesc si la noi), ma gandisem tot la confectionat una din lemn, ceva...

Silvia, cu Calma Baby al meu... Se pare ca e comercializat numai de Help Net, de asta probabil nu-l aveati. Si nu stiu de unde am ramas cu impresia ca ar contine nu-stiu-ce plante sedative, din cate vad in prospect mie imi pare inofensiv (http://www.terapeut.ro/commerce/calma-baby-p-1217.html), ce zici, sa ma risc ?

Noki, fain totusi sa ai si alta ocupatie, nu ? Si tu vrei sa revii si la serviciu in curand, pe langa facultate ???
De ragusala a suferit si Cristi, iar pediatra ne-a zis sa-i dam... nimic. Daca vrem noi neaparat, atunci cate putin ceai sau suc de fructe. A avut dreptate, in 2-3 zile i-a trecut.
Acum la voi e alta chestie, daca i-a aparut dupa raceala ...
Editez ca m-am mai cugetat: cum bine zicea Bic (cred!), poate ai ajuns in faza in care "s-a copt" raceala, a coborat din nas in gat = evolutie normala pentru virozele astea .

Noi ne-am bucurat din plin de octombrie asta insorit, cred ca in fiecare zi am fost afara. Si Cristi si-a facut o minune de program, mananca si doarme (de 2 orei ziua) numai bine incat sa iesim afara de la 12.30 la 14 si de la 15 la 17

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

gabitza,cu riscul de-a te supara si pe mine,te contrazic nitel:adik,la trat.pentru bubulina ta,care e f bun,dar NU stim daca se potriveste si la sarahlia...mai ales ca salbutamolul -e un medicament cu risc,Nu se da ORICUM;este alfa-adrenergic,bine,este el "directionat"numai pe bronhii,dar Nu sunt de acord sa dam acelasi trat.altui bolnavior;

eu raman la parerea mea,ca e o simpla rinita,raceala usoara,o viroza care e inspre vindecare;daca-i asha,Noki cica mi-a promis o bere rece pe vremea asta;mai bine imi dadeai un vin fiert,noki!

Mergi la inceput