Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Va multumesc din suflet dragele mele pentru urari si gandurile bune,la fel va doresc voua si copilasilor vostri numai bucurii si sanatate.
Este o zi superba azi, copila mea iubita a implinit un anisor, sunt fericita ca sunt mamica!

e gata, va invit la o felie de tort si la un de sampanie.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

“ Inima mamei este un adânc abis la capatul caruia gasesti de fiecare data iertare “. Honore' de Balzac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

silvia, multam . referitor la cuvinte urate spuse despre voi...... nu e cazul ca nu am facut-o. am zis doar ca imi pare rau ca mi-am pierdut timpul cu voi.... ca sa explic si sa ma fac bine inteleasa treaba sta asa: am raspuns la vremea respectiva mai multor fete, n-are rost sa nominalizez, chiar am repetat uneori raspunsul sub alte forme, si ceea ce m-a deranjat a fost ca mi s-a parut ca nici nu am fost citita.... nu aveam pretentia sa fiu ascultata, dar macar sa vad ca am scris si cineva a si citit. da-aia am hotarat sa nu mai scriu dc oricum nu citeste nimeni (sau aproape - macar cele carora le sunt destinate rasp sa dea semne ca l-au citit indiferent dc urmeaza sau nu sfatul respectiv- asa mi se pare mie frumos dar poate ca sunt deplasata si am asteptari prea mari). deci, am zis ca nu voi mai pierde timpul scriind. dar am citit zilnic.

Anka & Carla Ioana (12 nov 05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

http://new.photos.yahoo.com/admoraru#page1

anka si carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

ancatrana, si eu la inceput aveam senzatia ca nu citeste nimeni, m-am dumirit pe parcurs ca se citeste tot!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
yupiii! mai am un pic!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Laaaa muuuulti Ani Alexiei, sa creasca mare si frumooooooasa si desteapta!!!!!!!!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
Poze zece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

moamamaa,Ioana,ce oki mare are fii-ta,e o frumusetze;ptiuuu,sa n-o deoki...ca asha tare m-am mirat de okii eu;daca e mai maraita in seara asta,sa-mi zici,sa-i zic de deoki,zau asha!
frumusik foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

buna ziua si de la noi!
sper ca toti cei bolnavi sunt mai bine, ca noi taaare mai tusim... dr ne-a zis ca asta e normal, ca i-a auzit ceva secretii, luam sirop de patlagina si nurofen, sper sa nu mai tuseasca asa ca mucii mai merg, dar mi-e mila cum se ineaca de atata tusit... sanatate multa si we placut!
va pupam!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mai, la cele 2 linkuri cu sexul bebelusului:
- sexwizard - Ilinca ar fi baiat
- fortune... - e fata

ancatrana te anunt ca esti exclusa din lista "disparutelor" avand in vedere ultimele mesaje
Sper sa ma apuc zilele astea de listutza respectiva.

Of, chiti+tati dorm, numai eu am baut cafea...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

quote:
Originally posted by osteffy

Buna ziua !
Vrem si noi sa ne inscriem in clubul vostru .
Ma numesc Rares-Andrei sunt nascut pe 8 decembrie 2005 in Popesti-Leordeni cu 3300g si 51cm......iar acum la 10 luni am 9600g si 75cm
Uitati si o poza cu mine si cu mamai :
http://i73.photobucket.com/albums/i215/osteffy/100_2014.jpg

Si o poza cu mine singurel
http://i73.photobucket.com/albums/i215/osteffy/100_1999.jpg

Sa va spun despre mine ,inca bag laptic la greu + mancarica gatita pentru oameni mari caci aia de bebelusi nu mi-a placut , si la 10 luni si o saptamana am inceput sa merg singurel prin casa ,dar cand sunt obosit nu renunt la favortul meu "mersul de-a busilea"

stefi

salutare osteffy! bine ai venit pe DC. si noi tot pe 8 dec 2005 ne-am nascut. suntem cumva "frati de cruce".

ALEXIA: la multi ani frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello si de la noi!

Am fost la facultate, am stat la cursul de mate de 3ore apoi repejor acasica la bb si sotior, care vreau sa va zic ca devine exepert in cresterea copilului pe zi ce trece. Iar Sarah profita la greu de el, ca vorba aia, tati ii face toate mofturile.Si uite asa a devenit fii-mea cea cu educatie spartana o razfatzata!

Am intrat si pe linkul de sarbatorita, super misto arata, aveti dreptate ca a fost o idee buna. autoarei! Dar imi mentin parerea si urez si aicea un maaare La multi ani, Alexia scumpa, in primul rand sanatate infinita, mult noroc si iubire din belsug! Dupa mine asta e reteta succesului si fericirii, lucruri pe care ti le doresc din tot sufletul!

Madutza si Mihaela-vecina- multumesc din suflet de sfaturi.
Madutza, totusi tu care ai vazut cum arata acea pungutza, cum se pune : cu partea lata in sus sau in jos? La baieti e clar ca e simplu - aaaahhhh, e prima data in viatza mea si ultima, cred, ca mi-am dorit sa fie baiat! Ba nu, cred ca va mai fi un episod cand va naste...asat ca s-o citez pe mama!

Mimmy-cealalta vecina- sa dea Domnul sa-ti creasca fasolica cu bine si sa ajunga la termen un bebelac de toata frumusetzea! Felicitari infinite! Amu, numa' sa reusesc sa-mi tin gura....Cred c-o s-o ocolesc pe mama ta, ca altfel...

Madau- hmm..ce-o fi cu Mirunica de nu a papat ghiveci? ca parca era papaul ei preferat. Bine, pe langa multe altele, ea ca o missa cuminte ce este papa tot, nu ca noi.

Feli- sanatate multa si pune mana sa papi. Asa fac si io cand e Adila away. Numai cu racituri traiesc.Hi hi hi si tu tot Gia-contra cu LMA-ul!

Dau send sa nu pierd mini-placintica si revin.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3

Varsta Sarah

Mergi la inceput