Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ancatrana, ai dat un link care nu se incarca... adica un genera cu slideshow... incearca ceva de genul http://new.yahoo.photos.com/ancatrana, sau ce id ai pe yahoo... ca sa mearga.

silvi, hai ca nu le dau chiar de la 3 sapt, da' de la 6 i-a dat vara-mea ou la copil... si-mi tot aminteste, ca uite ce zdrahon de fetita are, degeaba o bateam eu la cap ca-i da ceapa cruda din gradina la 7 luni si ou de la o luna jumate... sper si io ca n-are nimic, da' daca n-a facut pe loc alergie ceva, mai vedem pe termen lung ce-i face ficatul, nu?

meems, pai asa da ca faci sport... ca de fapt o sa se joace cu tati.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

ancatrana,noi te primim cu drag inapoi,dar promiti ca nu mai zici cuvintele urate despre noi,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

AM PIERDUT DE 2 ORI MESAJELE.........
asa ca numai reiau ca mor , dar am reintrat sa zic

ALEXIA-MARIA,LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, IUBITA, SA AI O VIATA LUUUNGA SI PLINA NUMAI DE BUCURII SI FERICIRE.

LA MULTI MULTI MULTI ANISORI SI SA NE TRAIESTI!!!

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

LA MULTI ANI ALEXIA MARIA!!!!!
Sa ai parte de multa sanatate , fericire alaturi de parintii tai !!!!!

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bai, iar nu-mi mai vine sa intru ca ma enerveaza bebelusul asta de la reclama. Adica e simpatic, dar cand face de 1000 de ori, iti cam vin alte ganduri (legate de preze...).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si eu, o fuga de dimineata ca pe urma ma apuc de treaba.

Roxi sa-ti traiasca minunea mica, sa fie sanatoasa si iubitoare si norocoasa!

Dordia mai stai pe regim deocamdata, parerea mea, mai bine mai astepti cateva zile, decat sa-l dai iar peste cap si sa incepi din nou de la 0.

Lordra am vazut ca ma intrebai de Calciu. Eu ii dau Calciu cate 1 fiola din aia de 10 ml pe zi, timp de 10 zile pe luna. Apoi Fier cate 10 picaturi, timp de 20 zile pe luna. Profilactic amandoua, n-am facut analize in sensul asta, dar pediatra mea asa mi-a zis. Cica n-are ce sa-i strice. Asteptam vesti+poze despre/cu Dara, te-ai facut ca nu vezi ha????

Poll-ul cu sporturile inca nu ne-am hotarat, dar probabil ca va merge la volei (mostenire de familie deh, eu am facut 5 ani de volei, tata arbitru international si antrenor..are de unde sa mosteneasca ceva ceva talent), apoi tati vroia sa facem un pic de dansuri sportive, astea-s pasiunea lui. Insa ramane de vazut ce parere are si ea

Cam atata deocamdata, sa aveti un we minunat si copii cuminti si sanatosi

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by mimi_dumy

Hello mamici si pitici,
Nu am mai scris de mult, dar va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de voi (in tacere) la fiecare bucurie sau problema pe care o aveti cu bebelusii vostri.

Gandacel uite aici 2 adrese:http://www.sexwizard.info/ si http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm (la mine a iesit la un test baiat si la celalalt fata).
Am si eu un test de sarcina pozitiv (facut marti), dar spre deosebire de data trecuta cand a fost dorita si asteptata sarcina acum avem de a face cu un "accident de munca" care ne-a cam dat peste cap toate planurile.

Sanatate la bebelusi bolnaviori.

Fug ca s-a trezit pitica.

EDIT : NOKI si MIHAELUTAT ai mei parinti inca nu stiu, daca va intalniti cu ei sa nu ma dati de gol.

Mimi & bebe Daria (4 nov 2005)

Draga mea, sa fie intr-un ceas bun si cu noroc si sanatate! Eu zic sa va bucurati, ca Dumnezeu stie el mai bine ca noi cum aranjeaza lucrurile, chiar daca noua acum ni se pare de neinteles si nepotrivit! Eu una ma bucur din suflet pentru voi!

Ela, ce s-a mai intamplat?! OF!

Joy si Dordia, si mie mi-a zis la fel sora mea pediatra, fara sirop daca are diaree, desi pediatra oficiala mi-a dat sirop Nurofen...

Doamne, ce mult scrieti!!!

Bogdan e mai bine acum, are deja mucisori grosi, mai puroi asa. Inseamna ca se vindeca. Pana marti, cand se face o saptamana, sper sa-i traca, ca orice raceala.

Cu bona ce va spuneam ca o astept ieri. Am selectat=o dupa 4 telefoane, singura care mi-a facut o impresie nu buna, excelenta!
Nu a venit ieri, mi-a dat mesaj ca nu se poate urca in 300 ca e prea aglomerat!!! A ramas ca vine azi la 9-9:30. la 10 am sunat-o sa vad ce se intampla... Cred ca am trezit-o, avea o voce ragusita si nu stia pe ce lume este. Mi-a zis ca s-a gandit mai bine si a renuntat, ca i se pare drumul greu de facut. I-am zis ca m-as fi asteptat sa ma anunte. Doar ii dadusem si tel fix si avea mobilul, ieri a putut sa-mi dea mesaj! Cica "n-am avut de pe ce sa va sun! La revedere" si a inchis. Dupa ce ieri parea cea mai si cea mai, azi a fost sub orice critica!!! Am invatat o lectie mare: prima impresie poate fii 100% diferita de realitate!

Revin imediat, dupa ce mai citesc de la voi, ca tare mult ati mai scris!

Gandacel 13+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Lorda, cu vaccinul n-am avut timp ieri: noi suntem nevaccinati si ne-a zis ca la un an sa cumparam Priorixul, ca nu mai facem gratuit vaccinul de la un an daca nu l-am facut pe ala cand am fost chemati! Nu stiu daca astea sunt dispozitiile sincer, ca doctora noastra e cam ciufuta, insa probabil ca asta vom face. Ma mai interesez si eu. Vitamine nu, nu luam! Mancam bine.

Despre mamicile disparute, vedeti si mesajul meu anterior legat de lista. Sunt contra excluderii, pe motiv ca cele noi (cu un mesaj), care inca n-au demonstrat nimic, ar avea drepturi mai multe! Nu-i corect.

Tot Lorda: analiza facuta pentru fierul din SNAGELE tau nu e relevanta pentru bebe, din doua motive. Ce-i in sange nu e neaparat si-n lapte, iar ce e in lapte nu e neaparat asimilat corect de bebe. Deci...

Silvia, eu incerc sa-mi cresc copilul cat mai departe de cuceririle de ultima ora ale stiintei, cum am crescut si eu. Printre copii, jocuri, jucarii, aer liber. Si nici pentru jucarii scumpe nu sunt. Si nu cred ca va fi un taranus daca va creste mai aproape de modul in care cresc copiii la tara.

Maria-alexia, si la noi sunt portite pt scari, iti dau eu link, numai sa am putin timp. insa sunt din plastic si nu stiu cat de rezistente sunt. Noi vrem sa facem din lemn, la comanda. Sa arate si bine. Bogdan urca de cateva ori pe zi scarile pana sus, urgent! Si odata si odata poate aluneca!!! Imi e o frica....

Ina, eu cu Gabi ne gandim sa leg trompele. Inteleg ca nici asta nu da siguranta 100%, dar totusi... Si inteleg ca se face odata cu cezariana. Cea mai hilara treaba e ca as face 3! Pentru ei, nu pentru mine. Dar totusi, ma gandesc ca doi sunt suficienti si sa ma intorc la munca! Plus ca in ritmul asta ajung la 40 de ani tot gravida si cu sex intermitent, tocmai cand ar trebui sa ne mai bucuram de anii tineretii! :-)

Pupic si pe luni!

Gandacel 13+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

conversatie despre job intre un roman si un japonez. japonezul: muncesc 3 ore pe zi pentru mine, inca 3 ore pe zi pentru imparat si alte 3 ore pe zi pentru Japonia!
romanul: muncesc 3 ore pe zi pentru mine, imparat noi n-avem si de ce draq sa muncesc pt japonia?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Sa incerc si eu sa raspund in legatura cu poll-ul, tot m-a provocat SILVIA

Pai, in primul rand, problema seamana cu alte cateva probleme majore ale psihologilor la care, par sa dea raspunsuri, dar, de fapt, multe sunt pe undeva prin ceata. de exemplu:
- datul vs. dobandit in talentele copiilor
- bona vs cresa la varsta de 1-3 ani
- televizor, calculator vs jocuri in natura
si exemplele pot continua. Le-am dat pe cele din domeniul care ne intereseaza, pot sa va spun ca e plina psihologia de astfel de "dileme" in toate domeniile.

Raspunsul? E cam tot timpul in coada de peste. "Undeva la mijloc, spun, pasnic, majoritatea psihologilor". Minoritatile domeniului vin sa ia partea unui trend sau opusului sau deci, sper ca v-ati convins, ca la modul general psihologul nu poate oferi un rapuns.

Dar hai sa nu va dezamagesc de tot, psihologia tinde sa se confirme pe ea ca stiinta a individualului, lasand sociologiei grupurile si trendurile . Asa ca, la fiecare caz in parte, se poate da un raspuns muuult mai potrivit. Cum bine spunea Roxi parca, e important sa lasi sa incolteasca si sa inceapa sa se vada calitatile si aptitudinile naturale ale copilului, pe care poti construi apoi, in functie de societatea in care urmeaza sa traiasca, fundatiile unui adult, sa zicem, pregatit(la nivel de cunostinte n alte limbi, IT etc.).

La modul general poti spune:
- da, muzica, e buna pentru ca trezeste si stimuleaza sensibilitatea emotionala, contribuie la dezvoltarea inteligentei emotionale
- da, sportul e ok, mai ales un sport de echipa, care formeaza caracterul in mod deosebit si determina un alt fel de socializare decat cea din scoala
etc. etc.

In particular, eu as vota pentru descoperirea copilului. Astepti sa vezi cu ce minuni - ascunse pana acum - a venit pe lume mica ta comoara si, cred, aceasta munca de descoperire poate fi fascinanta, Exact asta faci si tu, ADYYA, cand spui ca te joci si te bati cu painica cu el. La varsta asta asa il descoperi, prin joc. Si cred, ati trecut deja toate prin mici revelatii privind lucruri sau comportamente neasteptate cu care v-au uimit.

Si daca vreti sa vedeti cum gandeste un ne-psiholog(pisalog), va dau exemplu sotului meu care a stabilit clar: Stefan va fi cant-autor si fotbalist. Bietul copil! . Mult mai scurt decat ce am debitat eu mai sus.

IOOOOOIIII!! va rog sa imi iertati super-placinta. Acum am realizat ce lunguiatza a iesit!

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput