Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

astazi ALEXIA MARIA implineste un anisor!

http://...LA MULTI ANI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

am zis io ca ma apuca 12 noaptea...

mi-a scapat mai devreme "subiectul zilei".

nu stiu daca o sa-i dau la vreun sport, desi tati sustine ca musai fata la tenis... dar dupa mine sportul cand il iei prea in serios nu-ti prea aduce satisfactii, si performanta cere prea multe sacrificii. asa ca las copilul sa fie copil.
dar o sa-i incurajez sa mearga la dans. nu de competitie, nu de performanta, cat sa se simta bine. nu-ti strica niciodata, si intr-un grup, la un party... cei care stiu sa se miste fac senzatie. daca vor vrea ei ceva in mod special, ii sustin, dar nu-i imping de la spate.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Alexia Maria
LA MULTI ANI! sa cresti mare si voinica, sa fi sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii si impliniri.

Fetelor multumesc pt urari , chiar mi-au prins bine.
Ne mai doream un copil dar peste vreo 5-6 ani, in nici un caz acum : stam intr-o garsoniera, in iunie am de sustinut licenta care pica acum in perioada cand trebuie sa nasc, vroiam sa fac scoala de soferi,abia asteptam sa ma intorc la munca (m-am prostit rau de cand stau acasa),etc.
Incerc sa ma obisnuiesc acum cu situatia aceasta fiindca alta solutie nu am.(un avort a fost exclus din prima faza)

Acum sa va spun si cateva despre Dariuta mea : este o nazdravana, nu sta deloc singura, daca o pun in premergator sau in patut urla pana nu mai poate, merge tinuta de o manuta, dar face si singurica cativa pasi, avem 6 dintisori, stie cum face: pisica, catelul, calul, soricelul, pupaza, ceasul, politia, masina.
Facem kk la olita de la 7 luni, o pun dupa ce se trezeste dimineata si dupa somnul de la pranz.

Sanatate la pitici si sarcini usoare la gravidute.

Mimi & bebe Daria (4 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

ROXANA, LA MULTI ANI PT ALEXIA MARIA!!!!!!!!!!!
multa sanatate si sa va faceti bine repejor.
asa cum silvia a zis, unele mai citesc din umbra
apropos, io-s cea care a zis ca nu-si va mai pierde timpul cu voi..........
da tot va citesc zilnic, numai ca nu mai postez.
dc vreti sa ma taiati de pe listutza, n-aveti decat. treaba voastra. io tot o sa va citesc dc o sa am timp.
anyway,
pt toate mamicile si bb-ii lor

Anka & Carla Ioana ( 12 nov 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pai vedeti...asta ziceam si io. Ca cine vrea sa ne citeasca ne poate citi fara ca sa apara in listutza. Asa ne e si noua mai usor cu listutza (ma refer la cele care o consulta pt diverse informatii).

Va pup si noapte buna la bbei!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancatrana spune:

Pentru cine vrea sa o vada pe Carla aici sunt cateva poze
http://new.photos.yahoo.com/slideshow
pupici pt bbici si mamici

Anka & Carla Ioana (12nov05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by roxisialexia
ina iti tin pumnii, succes! preze= prezervativ

Aoleu ...nici prin cap nu mi-a trecut de asa ceva!
Saraca Noki o fi crezand ca fac misto si cand colo eu ma gandeam la o procedura complicata, credeam ca este ceva cu niste cleme sau asa ceva am auzit eu pe aici...scuze, scuze!
Exclus preze, excluse anticonceptionalele, mi-ar mai ramine steriletul ( dar imi da peste cap cm) sau trompele legate ( ceea ce cred ca voi face dar vreau sa stiu ce efecte secundare sint, am prietene care s-au facut balenute de la anticonceptionale...eu nu le iau din cauza ficatului).
Multumesc Roxi!

Cuscra, si eu chiar astazi ma gandeam la ziua lui ginere-meu !!!! nu-mi vine sa cred, ce telepatie!!! De abia asteptam sa vedem felicitarea...poate chiar am avut aceleasi idei
Da, astazi m-am simtit mult mai bine!

Mimi dumyfelicitari si o sarcina usoara! un copil aduce intotdeauna belsug si veselie intr-o casa, ai sa vezi,problemele se vor rezolva!

la scumpe mamici.

Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pupici, fetelor! Noi am ajuns cu bine in Arizona, dupa 2 zile petrecute in Palm Springs, si numai bine am ajuns la zi cu cititul ca deh, ai mei sunt tot dupa Rianna si nu mai tre' sa ma ingrijorez eu de ea Drumul a fost destul de lung si obositor, dar Rianna a fost super cuminte. A stat in car seat, a dormit, ne-am oprit doar cat sa manance si s-o schimbam, in rest a stat cuminte si s-a jucat cu jucarelele agatate de car seat sau s-a mai uitat la Baby Einstein. Pe toata durata calatoriei (in total vreo 10 ore) am stat cu ea in spate mai putin de 30 de minute ca se plictisise de numa' - si noi eram plicti, d'apai ea! Acum ne bucuram de vreme buna si de timpul petrecut cu ai nostri. Dupa ce ajungem acasa in California o sa incerc sa postez si poze.

Nu prea am retinut toate poll-urile, da' vroiam doar sa va spun ca Rianna va juca tennis cu siguranta, ca doar tac-su e instructor de tennis. L-am intrebat cand o va lua pe teren si-a zis ca pe la 4-5 ani. In rest... mie mi-ar place sa faca si patinaj sau ceva dans, da' aia mai vedem.

Mimi_Dummy, felicitari!!!

Ok, va las ca mergem la baitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

maria-alexia,dupa cum am mai spus,de-atata stat acasa,neuronul ala desteptu',care se pricepea cel mai bine din farmacie la explicatii s-a cam spart ca becul Catutei...so,daca-mi spui de calma baby ceva suplimentar,de genul:e din plante,e sub forma de tinctura,ce plante are,iti pot spune daca-i bun au ba,daca e pe termen scurt,sau lung;eu NU am avut calma baby in farmacie,de-aaia te-ntreb...

bic,da,ai raspuns LA FIX cu oul,cu albusul,de fapt;de-aia e si f alrgen,datorita proteinelor,albuminelor;se comporta exact ca un alergen(se numesc haptene,aceste proteine);si o sa iau cartea sa ma uit la tipul de alrgie pe care-l pot da;adik,doamne fereste sa nu fie si cu componenta respiratorie,etc...cu toate ca nu cred...pai,aia de la tara ce faceau pana acum,ca aia manank ou de la 3 sapt?

bai copii bai,face gashka un anisor,bai...hai sa vb despre cum o sa petreceti,si cu cine,cine taie motzu',turta,etc...

noi nu prea am dormit azi-noapte..mama e la Moeciu,la distractii,vine de-abia marti,azi o sa mai doarma si bubba cu el,ce atata huzureala pe capul lui,nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

ALEXIA-MARIA, LA MULTI ANI!
Maria-Alexia uite ce vrei (si preturi):
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=313
http://www.buburuza.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=312

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput