Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

E zi urata si se vede ca stati mai mult prin casa, dupa cat scrieti. Apropo d evreme, lui Doru nu-i vine sa creada ca aici e urat, ca la Arad era primavara
Tati a venit acasa azi la 5 juma, apoi am fost la cumparaturi, in dfarsit are si fata mea geaca si salopeta de iarna In plus i-am mai luat si o papusa Garfiled ce se baga pe mana (mai tineti minte ca in Tineretului avea Corap una si mie mi s-au scurs ochii, mai sa i-o fur).
Din pacate de cand a plecat tati in delegatie, eu am mancat doar prostii- sandwishuri, ochiuri prajte, cascaval pane. Asa ca gastrita a revenit in forta trebuie sa intru iar la regim

Acum sa raspund, dar ati scris....
La sondajul cu LMA - cu scuzele de rigoare eu tot aici o sa scriu, ca deh cum v-am stresat destul in ultimele luni, sper sa ma mai indurati un pic

Acum sa purced la citit.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

fetiliii,nu va mai certati,ca vin sarbatoriliiii!
eu am primit catalogul Quelle,si i=am luat lu'buba mic melcul cantacios,si o locomotiva,si mie chilotei heheeee

ma bucur ca bebelacii incep sa se-nsanatoseasca,yupiii!!!

a venit buba acasa de la sv,si ce bine e sa haladui pe net,SINGURA,fara tero care manank mousul...

Elutzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:de ce te-ai suparat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

hello

ROXI si voi bolnavioare? OF.. aici nu se mai pune problema de bbi bolnaviori... tot topicu' e bolnav, mamici si bebici
Ia sa ridice mana sus mamica al carui bbl nu are muci, nu vomita, nu stranuta, nu are diaree, nu e la regim dupa vreo boala, nu are febra....etc este vreo unul?

Noi amu avem alte belele: suntem racite cobza amandoua
iulia ia iarasi antibiotic stau cu ochi pe ea ca pe butelie sa nu-i mai iasa vreo buba, are muci garla, ruseste dar Doamne ajuta ca nu face febra... ne mai trebuie o diaree(DF) sa le avem pe toate luna asta.

GANDACICO mare, mare grija la scari, sunt periculoase rau, eu gravida fiind aveam sechele cu scarile ca eu sunt o mareeee impedecata.

CRISTINAN mi-a stat inima cand am citit mesajul cu cazatura lu' Elis...de erai langa mine iti si trageam una cucuiul fetei, sa speram ca nu se mai repeta...

MIMI sanatate la samburel sa de-a D-zeu sa fie bine sanatos.

LAM-urile io le pun unde hotarati voi...mi-e agal.

Si io ca ALINUS citesc mai greu printre randuri ... sa mor de m-am prins cine inteapa pe cine...so' ANDOOOO, ELAAAAA translate please

Am ramas datoare cu raspunsuri:
==io o usuc pe iulia cu uscatorul de ceva vreme ca are o tona de par si oricat o sterg tot uda ramane iar caciulita sa n-o vada abia reusesc s-o fac sa stea pe afara cu ea.
==despre goliciune- o sa adopt o cale de mijloc adica nu vad nimic grav sa ma vada in chiloti sau in sutien... dar nici sa fiu toaza ziua goala prin fata ei, mi-ar placea sa se simta bine in pielea ei, ca mi-e toata viata mi-a fost rusine de cum arat dezbracata.

MIHAELUTA ar trebui sa facem schimb de antigripale poate ale mele au efect la tine si invers.

pup bbi bolnaviori

PROADELINO cum e Albert?Banuiesc ca e bine acum. De sarbatori probabil ca vom fi la Petr si promit ca ne vedem.

Sper ca pana in primavara sa-i treaca raceala si la Iulia.
Va pup amu, ma duc sa mamanc cu tati.

MIHA SI IULIA BUBULINA

Mergi la inceput

Cristina Negara,cand statea stef in pat,facea si el la fel la fel ca buubulina ta,si de-atunci nu-l mai las singur niciodata in patut;si-atentie mare,s anu fie jucarii mari de plus,sa se catere pe ele;
dar,stai linistita,cum imi spune prietena mea pediatra,NU AVEM IDEE CAT SUNT DE REZISTENTI SI ELASTICI...si-asta e un lucru minunat,multumim lui dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

addya ' Mie mi-a explicat drita ca sa-i dau aceasta alternanta sarat-dulce pt restabilirea echilibrului electrolitic." - corect! Asa ne-a zis si noua daca nu ii dau Hidrasec (iar de la asta a transpirat rau Ilinca).
anda

quote:
platfusul faciliteaza cresterea monturilor

e clar, am avut platfus mereu nu am facut eu acu.
M-am regasit in poveste, cu tocuri si toate alea...
simona eu m-as duce la doctor, macar sa-mi prescrie o solutie nazala adecvata.

Revin ca a inceput Bundy!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

hai mai,radeti de 99999% ale mele;mamici rele ce sunteti;bataika!pentru asta,ma duc si manank o pizza si voua nu va dau,sic...

Mergi la inceput

bai!hidrasecul NU E pentru hidratare;va induce in eroare numele,e anti-diareic;o solutie re-hidratanta tre-sa aiba putin calciu,glucoza,sare...etc...adik,solutiile de la humana;se face un plic la 250 ml apa,si se da sa se bea 50 ml din solutia asta facuta,la fiecare scaun diareic;s-a-nteles,sau va bat la maini cu liniutza??glumesc,da?sa nu ma faceti rautza!

Mergi la inceput

mai scriu un mesaj,asha de doru'lelii,ca eram la mesajul 666

Mergi la inceput

m-am "galbenit",c-asha ma vad mai bine,vorba lupului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mimmy dummy, felicitari!!!
vad ca v-ati facut cadou surpriza de sarbatori!

joy,
la ce greutate vreti sa ajungeti?? ca nici noi nu sarim de alea 9 kile "regulamentare" la un an (fetite...)

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput