Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Silvia tu haladuiesti singurica pe aici, esti totala..

Miha eu ridic mana sus, Miruna e sanatoasa tun (poate la cap sa aiba vreun defect, dar asta e alta poveste), eu la fel ca ea, deci suntem ok. Ceea ce dorim tuturor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Bey, ma henervatzi. Mi-ati dat ignor, au ce? Nevaccinatii AR inainte de 1 an, ce vaccin faceti la implinirea mirificei varste de oan iŕr? Ia intrebati-le pe mamicile voastre, ca doar is femei responsabile si tre' sa stie la ce va expun, nu?
Io n-am timp sa va citesc in integralitate, fiindca Dara-mi e dracu' gol: nu ma lasa sa respir nici pe buda, da' sa mai si stau la PC. Din aste motive va citesc destul de rar, asha ca-s cam in urma cu ce vi se mai intampla voua. Activez si io din an in pashti, da' macar sa mai trag cate o suflare catre voi, sa stiti ca mai exist.
In alta ordine de idei, bebeii vostri iau vitamine?, ca mie mi-a recomandat pediatra Sanasol si nu-s chiar asha impacata cu ele, fiindca-s cam sintetice. Ash indopa-o pe Dara cu fructe, ea, insa, nu e pe aceeashi lungime de fapta cu mine. Deh, are si ea hachitzele ei.
No, ies!, ca am maimutzica urlatoare agatzata de picior si nu mai are nici un haz.
Va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

catutza vecina ai! E tot aia care voia cu imprumut aparatul de masaj?
Cat erau gecile in Niro?
Ina tinem pumnii in continuare
Camelia sanatate Dariucii!
Gandacel

quote:
sa avem sectiune separata (la sfarsitul listei) cu mamicile "disparute", sa le intrebam in grup ce mai fac? Sa nu le excludem total, ci sa le lasam la urma...

Propun sa facem asa in prima instantza, dar totusi dupa ceva timp sa renuntzam de tot.

Fetelor care stati in frig - de ce nu bagati o aeroterma ceva? Ca aveti si copilasi bolnaviori
Eu asa am facut chiar daca contorul dansa, nu alta.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lordra iaca iti raspund eu, ca noi n-am facut AR-ul. Deci, la 1 an ne vaccinam cu Trimovax (parca), e ala ptr ROR. Sanasol ii dau si eu Mirunei de la 4 luni, e ok, are gust bun si io zic ca sunt foarte bune.
Pupicei si activeaza mai des, mai ales cu povestioare despre dracushorul numic Dara.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Repede ca nu ma lasa dependenta mea...

Mimmy Dummy , felicitari pentru sarcina! Sa fie intr-un ceas bun!

Stefania , bine ai venit!

Ela , de ce esti suparata? Macar spune-ne mai multe.

Fug ca nu ma lasa deloc, revin pe seara

Cata si Bianca Maria

Mergi la inceput

Auzitzi, da' ce aveti cu "disparutele", de vreti sa le excludeti? Va obsedeaza lipsa lor, sau ce? Lasati-le in pace: cand au timp si chef, intra ele singure sa spuna ceva. Ca doar nu e prezentza obligatorie forumesca, nu?

Semnatura: Lordra, una dintre "disparute" (la datorie materna)

Mergi la inceput

Madau, multzam de raspuns . Tot Trimovax o sa faca si Dara (am incurcat numele vaccinului in mesajul anterior).
In legatura cu Sanasolu', are si Calciu inclus? Adica, daca ii dau vitaminele astea tre' sa-i mai dau si Calciu separat? Tu cum faci?
Hai te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

BB_alinus Ilinca nu e geloasa.
gandacel in cazul meu, toate testele alea de sex au fost vax. Cica Ilinca trebuia sa fie baiat (bine ca n-a fost asa).

Miha mama, dar se tin lant de tine bolile. Lasa ca asta va fi ultima, iti zic eu

quote:
ai!hidrasecul NU E pentru hidratare;va induce in eroare numele,e anti-diareic;o solutie re-hidratanta tre-sa aiba putin calciu,glucoza,sare...etc...adik,solutiile de la humana;se face un plic la 250 ml apa,si se da sa se bea 50 ml din solutia asta facuta,la fiecare scaun diareic;

Am inteles, sa traiti! Bine de retinut.
lordra tu nu esti disparuta atat timp cat scrii macar o data la 6 luni. Dar cum am mai zis, avem chiar un caz in care nu stim nici macar numele copilului.
Nu vom fi absurde - nu le vom exclude pe Mirela-Anca sau Lavi (simplu) ca mai tine lumea legatura cu ele (din cate stiu eu) dar unele poate ca nici nu mai intra pe forum, nici nu le mai intereseaza ce e pe aici.... Ce rost are sa figureze?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

feli,poate ca citesc din umbra,cine stie...
si lordro,tre-sa recunosti,ca tot intreb de tine,si tu-nema!
cu ca si cu siroape cu vitamine,ma-nnebuniti!!!ce atatea vitamine,ce atata Ca???manank iaurteluri,manank bananute,merre in panere,mankarik cu carnik,de ce sa le mai dam si vitaminute?astea 99% sunt gaselnite de publicitate;aceste siroape ar fi bune pentru saracii copii din biafria sau ghana,dar noi,care-i hranim "dupe"carti?
parerea mea...

Mergi la inceput

Silvia, sar'na ca intrebi de mine , da' daca Mandea nu mai citeshte decât rar, de un' sa stie?
Ai dreptate cu vitaminele. Nu's asha necesare. Cu calciul, insa, nu stiu: ii ajunge cel din laptele meu? (inca o alaptez doar la sân, ca lapte e, slava Domnului. Sa nu uit: inca nu mi-a venit CM. Mai e cineva in situatia asta?). Pe brânza nu pune gura, iar iaurt mananca doar unu' d-ala mic (Milli de 2%), insa nici p-ala cu regularitate (io i-l dau, insa ea nu prea-l agreeaza). D-aia ma gandesc sa-i dau CA pe lunile de iarna.
De injectat, n-am inima s-o fac. Pt. a-i verifica FE, mi-am facut io analiza (am peste limita superioara, deci nu cred ca laptele meu nu-i asigura FE necesar). Cu CA, insa, nu stiu (cel total e la limita superioara, cel ionic e pe la mijloc. Nu stiu insa, cu precizie, care e cel relevant).
Cam asta, momentan!

Mergi la inceput