Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
Gandacel spune:
Multumesc de raspunsurile cu bona, mai astept si altele!
Eu ma aranjez, ca astept bona in cateva minute acasa, ca n-am incotro cu puiul bolnav si ploaia de afara! Sper sa fie ok, ca la telefon mi-a placut. Si sa raman cu ea.
va povestesc mai tarziu sau maine ce am facut.
Pupici!
Gandacel
13+ si Bogdanel (14.11.2005)
bb_alinus spune:
Gata, miss doarme de vreo ora, am incarcat bagajul in masina, acu' inainte de a pleca ziceti-mi si mie ca io ma prind mai greu cine se inteapa cu cine aici? Ca zau ca nu imi dau seama mey! Si parca si Gandaceal zicea, acuma si Anda, e clar ca se intampla ceva subtil si io nu sunt la curent.![]()

Pachetelul buclucas
Poze vesele de sub cuptor
Alina si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Mihaelutat spune:
Noki draga mea vecina, vezi ca in cartea lui Capraru, pe la sfarsit, sunt poze pentru a exemplifica recoltarea, atat la baieti cat si la fete, a urinei. Vezi daca te lamuresc cu ceva.
Anunt o descoperire fantastica in lumea medicala: medicamentele de raceala pe care le iau, bazate in mare parte pe paracetamol, ma fac extrem de calma si imuna la intepaturi.
Va pup de la distanta, ca sa nu va molipsesc,
Mihaela
album dn Titi
pisi-si-boscu spune:
Mihaeluta, sper din tot sufletul sa nu cumva sa fi crezut faza cu bancomatul o intepatura la adresa ta !!!! Nu de alta, dar nu am avut ABSOLUT nici un fel de intentie, si nici o legatura cu ce ai spus tu; a fost doar o constatare, probabil ca mai bine nu o faceam , insa eu sunt total impotriva practicii spagii si de aceeanu ii inteleg deloc pe ceilalti. Adik eu am gasit si o cale de mijloc. Prefer de ex. sa platesc amenda ( si ma aleg cu satisfactia ca l-am facut tampit si incuiat pe politaiul care ma amendeaza - bina ca nu stia ce e aia ultraj ) decat sa dau darul".
P.S. Eu cred ca e vorba de altceva aici. De ceva muuullltt mai subtil.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
anda77 spune:
silvia, am uitat, merci de unguent. nu mi l-am luat inca ca azi am calcat mai bine la serviciu, dar mi-l iau. merci again.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mimi_dumy spune:
Hello mamici si pitici,
Nu am mai scris de mult, dar va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de voi (in tacere) la fiecare bucurie sau problema pe care o aveti cu bebelusii vostri.
Gandacel uite aici 2 adrese:http://www.sexwizard.info/ si http://www.chinesefortunecalendar.com/PredictSex.htm (la mine a iesit la un test baiat si la celalalt fata).
Am si eu un test de sarcina pozitiv (facut marti), dar spre deosebire de data trecuta cand a fost dorita si asteptata sarcina acum avem de a face cu un "accident de munca" care ne-a cam dat peste cap toate planurile.
Sanatate la bebelusi bolnaviori
.
Fug ca s-a trezit pitica.
EDIT : NOKI si MIHAELUTAT ai mei parinti inca nu stiu, daca va intalniti cu ei sa nu ma dati de gol.
Mimi & bebe Daria (4 nov 2005)
ela27oana spune:

cam asa am facut la o anumita afirmatie![]()
![]()
![]()
dar asta este
o sa ziceti are si asta toane acum,dar eu nu mai intru,cu parere de rau,dar cred ca e mai bine asa
Ela si Oana-Daria
dordia2000 spune:
Buna fetelor.
Mai dar iar va supararati???
noi suntem ok pana acuma, cu un kk solid la activ azi si in rest...rasfatz cat cuprinde. Tb sa vina tati ca mergem sa ii luam de incaltzat baiatului si mai intru mai pe seara. Sper sa mai gasesc pe cineva pe aici sa nu dispareti cu toetele. Nu de alta dar vad ca va cam suparati!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
madau spune:
Mimi_dumy sa fie intr-un ceas bun, chiar nu mai auzisem nimic de tine si cand colo... Sanatate si tie si lui bb din burtik

Ela ce ai patit????
Fug sa-i fac budinca de conopida rasfatatei, caci ghiveciul nu i-a placut azi

.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
joy04 spune:
[quote]
al meu nu e bolnav rau dar nici bine n u e: are o permanenta stare subfebrila, maraie incontinuu, nu iese niciun dinte, fir-ar al naibii de treaba ca ma uit cu speranta in gura lui in fiecare dimineata si nimic. aceleasi gingii rosii si umflate si acelasi copil plangacios si care refuza mancarea. 2 ore, 2 ore, 2 ore, da, atat i-a luat sa manance un iaurt! de la 5 la 7, cu plimbat in brate, pacalit cu jucarele, pupat cand urla, in scaunelul de masa nici vorba, urla pana i se innoada mucii sub barbie. Din pacate nu avem cum sa facem greutatea ideala la un an, adik de trei ori aia de la nastere. si cand ma gandesc ce pufos era dupa ce statuse o luna la bran, eram convinsa ca vom sari nitel la un an de 10 kile si jumatate cat ar trebui sa aiba la un an.Nici falcute nu mai are si i se vede si gatul si lui nu i se vedea ca era pufos[quote]
mai putin:
faza cu greutatea de 1 an...eu sper sa o facem.
adica pe naiba, sigur nu o facem ca maiavem 1 kg de luat in 1 luna jumate si sigur nu luam.
nu-i pot da NIMIC cu lingurita.....nimic de mancare ca vigantolul si vitaminele i le dau cu lingurita si le ia.
dar nu papa decat daca-i pun in mana cate ceva, sau ii pun bucatele de papa pe masuta si si le ia singur.
ddar cum ii dau eu mancarica sa mance???? ca doar nu-i dau mere, pere, paine, grisine si biscuiti permanent....
[red[DORDIA[/red] da' vad ca Stefanelul tot rau este...
mai, mie mi-a zis "mirificul" sa nu-i dau NIMIC sirop in perioada diareei.
plus ca (repet) la vladut, dioareea s-a produs de la NUROFEN SI PANADOL, alternate pt scaderea febrei.
de atunci, i-am mai dat si nurofen si panadol, dar ori de ala, ori de ala.
nu's la curent cu ce ai facut, dar analize la kk i-ai facut?
SUNT PENTRU LMA CU LINK CUM ZISE RIPLEY SI CRISTINAMH.
am mai recuperat 2 pagini cu cititul....
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut