Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (90)
Raspunsuri - Pagina 10

lavi02 spune:
 SILVIAAAAA please-please-please sterge din 9999 aia ca din cauza lor s-a latit pagina si e f f f greu de citit acum. Multumim! 
ceea ce a zis si Feli

lavi02 spune:
 ioana_77 la fel si moi, ba as intarca-o pe Nati, ba ma razgandesc. De obicei, cand ma trezeste noaptea, as intarca-o 
 dar cand vad ca eu si Silvia am avut muci la greu + tuse si Nati mai nimic....
Asa ca stau la mari dubii cu intarcatul. Pe de o parte as trage chiulul de Revelion, de la copii, vreo 3-4 zile, pe de alta imi zic ca oricum ma intorc la servici din februarie si va trebui sa o intarc atunci... asa ca nu stiu.

Gandacel spune:
 Lavi, tu chiar o adori pe pediatra ta! Sa-ti zica ea ceva si sa iei de bun fara sa ceri explicatii...
Madutza, vad ca ai fost la dr. si esti suparata... Asta este. Bine ca te-ai linistit. Cu banii cam asa este cand mergi la doctor.
Dordia, tu faci experimente pe copil?! da si tu niste bani la dr. Marcu de la Medlife, ca aud ca e buna si incearca sa te iei numai dupa ce iti spune unul, nu combina de la mai multi si vezi cum merge.
Cu grisul: eu i-am dat numai in budica de dovlecel pana acum, care e preferata lui. CU lapte nu i-am dat ca nu mi-am facut eu inca... Am avut chef de orez. Dar chiar acum simt ca as manca gris. Asa ca poate incercam.
Lui Ripley i-a venit ideea cu mesajul de LMA, eu am avut alta revelatie: mie nu-mi place sa dau sfaturi, fratilor! Urasc asta, mi se pare ca fac pe desteapta si nu e firea mea! Insa pe la topicul asta, de cand toti bebeii au cate o problema, se asteapta sfaturi de la mamici. Imi vine sa stau deoparte. Insa pe urma sunt acuzata ca nu dau atentie celor care au necazuri. Mie imi place sa povestesc ce fac eu intr-o situatie cu care va confrutnati si voi, insa sa zic ce ar fi bine sa faceti... ntz! Uite ca totusi am facut-o azi. Am fost in toane mai sfatoase. Profitati, ca nu stiu daca mai vedeti!
Roxi, Bogdan e mai bine, respira mai bine de cand cu Opivalone, inca mai tuseste nitelus. Insa sunt mandra si acum de el, ca imediat ce a vazut ca nu poate respira pe nas cand mananca, s-a si descurcat si deschidea gura ca un peste, tragea aer si continua cu bautul. Nici cu mancarea solida n-am avut probleme. Suptul degetului a devenit mai interesant, mai complex. 
 Adica trage din el de 2-3 ori, deschide gura sa traga aer, iar il suge, iar trage aer... Eu speram sa renunte, dar inca nu e pregatit. 
Ela, ba chiar conteaza sa zici ce ai facut tu in cazul diareei, (vezi ce am zis mai sus despre sfaturi), e chiar cel mai de bun simt lucru pe care il putem face pentru mamici, nu sa le spunem ce sa faca.
Anda, sunt in aceeasi situatie ca si tine. Cu platfusul si monturile. O sa o iau pe urmele tale?! 
 Mi s-a recomandat din scoala generala sa port pantofi cu toc de 5 cm, ca sa se corecteze, dar nu ma sitmeam confortabil. Iar acum nu pot purta decat talpa plata! poate tu ai fortat nota purtand tocuri si mi-o fi mai bine cu talpa joasa?
Simona Dragusin, eu am tratat acasa mucii (si tusea) o singura zi si jumatate. "tratat" cu suc de portocale, lamaie, gref si miere, ceai de tei si alifie chinezeasca. Apoi la dr. ca sa-l controleze la urechi, plamani, gat. Ne-a dat tratament, pe care i-l dau acum si ma simt mai linistita, desi e la fel... si continui cu sucurile, mierea si ceaiul.
Cam atat pe ziua de azi. S-a sculat si ghindocul si plange. Merg la el, ca nu vreau sa se chinuie, dupa ce ca e bolnavior.
Gandacel 
 13+ si Bogdanel (14.11.2005)

camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by melku
....
Camelia, te rog activeaza-ti PM-ul ca vreau sa te intreb ceva.
......
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Mai avem putin si facem anisorul!!
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
Buna dimineatza!
Melkule, gata am activat PM ... Sper! Astept mesajul tau!

Edit:
Ca tot ne laudam zilele trecute ca suntem bine ... ne inscriem si noi in clubul muciosilor
 Aseara am stat cu ea afara si era mult mai bine decat cu o seara in urma, insa cand am intrat in casa a inceput sa stranute si cand a adormit am observat ca respira destul de greu si in maxim 2 ore s-a trezit urland ca nu mai putea sa respire!!!
Eeeee ... si asa a inceput show-ul ! Toata noaptea s-a zvarcolit pe toate partile si maraia incontinuu ! Cum incercam sa-i pun ser in nasuc, o apucau toate cele - plangea pana se invinetea si nu mai putea sa respire! Treaba e ca are muci d-aia albiciosi si aposi, curgatori si nu stiu ce sa-i dau.
Am inceput aseara cu ossciloccilum si panadol. Febra nu are inca(slava Domnului!) O sa iau si Karvol pentru diseara sa o ajute sa respire mai usor si cred ca o sa trec si pe la dr. sa se uite in gatul ei ...
SANATATE MULTA TUTUROR! Sa veniti cu vesti bune!
Cami mami & Daria

Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si 
 Dariuca (02.01.2006)Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi! (Gabriel Jose Garcia Marquez)

lavi02 spune:
 Gandacel 
Dar nu e ea impotriva grisului in sine: e pentru papanasi, galuste, etc.  Probabil ca ,,,, considera ca grisul cu lapte nu-i aduce nimic in plus.
Sau I don't know, oricum Nataliei nu i-a placut asa ca problem solved, nu-mi mai bat capul de ce da si de ce nu.
(Explicatia cu ne-absorbtia calciului in grisul cu lapte o stiam si eu; poate de asta n-am mai insistat la doctorita)
Remarcati va rog ca m-am abtinut de la a exprima vreo parere in legatura cu ultimele mesaje ale Madutzei si Dordiei. ![]()

Madutza10 spune:
 Lavi ,eu iti dau voie sa-ti dai cu parerea despre noi si sa ne mai dai citeun sfat :) ,pupici
ORLANDO_ANDREAS 
(9.12.2005) si MAMI MADA 
POZE 10 LUNI

lavi02 spune:
Noa, am sunat-o pe drita in problema Natiliciului. Zice ca n-o ingrijoreaza, ca are 'colon iritabil - sindrom post-diareic', sa facem totusi o coprocultura sa vedem daca n-a ramas vreun germen pe acolo si continuam cu regim usor. Si daca nu-i trece bagam iar Enterol si Ecoflorina.

Gandacel spune:
 Adus copilul sus la PC. Sa vedem ce tasta mai nimereste!
Lavi, tu te intorci la munca?  Eh, abia astept s-o vad si pe asta, ca ma obisnuisem cu tine sa fii mamica de meserie si atat! E un semn ca ne cam cresc copiii. Bine ca eu o iau de la capat! SI nu numai eu... Apropos, Corap nu a mai scris nimicuta! Cum te simti?
Si uite asa, revin la propunerea mea de mai demult in legatura cu lista si propun asa (un edit adica): sa avem sectiune separata (la sfarsitul listei) cu mamicile "disparute", sa le intrebam in grup ce mai fac? Sa nu le excludem total, ci sa le lasam la urma...
Azi am discutat cu o posibila bona si mi-a placut la telefon, urmeaza sa-mi spuna duminica daca vine pana la mine ori nu, ca sta cam departe! Eu sper sa vina macar sa ne vedem, sa ne cunoastem si poate iese cu dragoste. Insa... cu cat platiti bonele si pentru ce? Asta ca sa vin cu capitolul II, dupa femeie de curatenie, acum cu bona! Please nu ma ignorati, ca am mare nevoie de informatia asta, sa stiu cum o pot stimula, fara sa ma creada proasta ori plina de bani. Merci!
Off-topic: daca eu nu reusesc sa despachetez, o face Bogdan. Si uite asa, dupa ce el le scoate pe toate si le insira, e musai sa le asez eu la locul lor! Mare ajutor in casa are mama!
Gandacel 

Gandacel spune:
 Fetele, cum era treaba cu calculul ala al sexului copilului in functie de... ce? Data nasterii parintilor, ori ce era? cum se face?
Gandacel 

lordra spune:
 Hola,
Bai, de' scrieti, nu va jucatzi. IO nu mai reusesc sa tzin pasul cu cititu', asha ca zic direct ce ma doare. Am vorbit azi cu pediatra Darei si mi-a spus ca la 1 an trebuie sa facem Primovaxu' (vaccinul ROR) si abia la 1 an si-o luna Infarixu'. Cica astea sunt noile directive pt. cei care n-au facut AR la 7-8 luni.
Voi stiti ceva de asha ceva?
P.S. Sunt ingrozita de vaccinul ROR. E un fel de bau-bau pt. mine si acuma mi-a stricat toata buna dispozitie.