Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor, careati primit cartea, si ati avut rabdare s-o cititi, va rog mult, trimiteti-mi un pm sau un mesaj cu parerea voastra. conteaza pt mine. oricare ar fi ea. chit ca criticile nu ma inveselesc dar ma fac sa cresc si sa evoluez:)
pusici:)

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, zici ca Marco si cu Matei sunt facuti de aceeasi mama
Ai nascut tu sau eu de doua ori si nu stim?
De azi si al meu a inceput sa manance fortat....ce or avea bebeii astia ai nostri?


Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

E clar ca un copil e superfericit atunci cand ii canta sau ii vb mama lui, dar haideti sa nu cadem in extreme.......mie mi se pare normal sa ii punem si muzica pur si simplu........ alexandre e topit cand urlu eu prin casa, dar asculta cu mare placere si orice alta muzica ii pun si am incercat absolut toate genurile. mama si madame sandrine au ramas surprinse cum se opreste din joaca in mom in care aude muzica venind.......de undeva.
si faza cu moartea bebeilor care nu sunt iubiti e perfect adevarata si a fost probata de psihologi.pentru mine asta e un subiect f dureros, pt ca a fost un motiv de conflict intre mine si un prof f simpatic acum vreo 2 ani, care la un curs care avea cu totul o alta tema(psihologia si sentiumentele umane ar fi fost legatura inre exemplu lui si subiectul cursului) a gasit de cuviinta sa exemplifice cu copii din orfelinatele din romania.ma rog, ne-am ciondanit mult pe chestia asta.........dar pana la urma macar a scos pasajul cu orfelinatele romanesti din cartea lui. dar eu a tr sa aprofundez subiectul.......s-au facut, din pacate, si experimente pe tema asta. cand mi-aduc aminte o sa va zic ce rege a avut nefericita idee sa dem el ca doar cu mancare si schimbati copii cresc fara pb , asa ca le-a impus doicilor sa actioneze doar "mecanic" in preajma bebelusilor si rezultatula fost f trist pentru absolut toti copii supusi experimentului. dar asat e o poveste f veche..........si nu vreau sa va intristez. ideea e ca tr, in primul rand, sa dam cat mai multa iubire copiilor nostri...
faza dura azi de dim: jeremy si-a scos capota de la masian lui jucarie sia pornit la plimbare.......in urma lui venea alexandre in patru labe cu capota facand precum un motor.........cred ca isi inchipuia ca e si el cu o masinuta....



ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ceau fetele,am ajuns acasa si eu si am mers direct cu Diana la hinte,dupa aia a preluat-o Ghitza si inca se mai plimba.Eu am venit sa pun haine la spalat ,dar ma duc sa ma si intind un pic. La birou v-am citit,dar n-am avut timp si nici chef de scris azi (Streptococu nici la halit n-a mai mers azi ,noroc ca maine dimineatza pleaca).
MIRI mie nu mi-a ajuns cartea inca Spor la scris urmatoarea!
Pusi la ,intru mai tarziu

MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Andi, ei, nu cadem in extreme, normal ca punem si muzica la bebici.Eu vroiam doar sa zic ca stimularea mecanica (artificiala, pe tv, CD, DVD.. sau ce o fi) nu e benefica, si ca este necesara interactiunea unui om adult.

...cat despre orfelinate...am si eu o parere de rau :( Nu mai stiu cum e acum, dar acum vre-o 3 ani, faceam voluntariat la o casa de copii. Mergeam doar sa ne jucam cu bebelusii, caci femeilea alea de acolo, stateau la cafele si barfe. Nu stiu daca toata ziua, dar eu nu am vazut nici una cu vre-un bebelus in brate. Doar asistentele medicale ce le mai dadeau ceva ingrijiri, cate o crema, cate o picatura in nas, si de multe ori, trebuia sa mergem noi sa le rugam sa le dea ceva. Copilasii aceia stateau neschimbati (si nu aveau pampers, ci scutece) pana la ora la care se schimbau toti copiii deodata ca pe banda. Stateau in patuturi toata ziua si singura distractie ce o aveau era cand ajungeau unul la altul, prin gratii, cu mainile sau cu picioarele. Eh, aveau si jucatii prin patuturi, dar majoritatea stateau cu fata la tavan, pana venea ora de masa, cand se servea la toti deodata, si cum femeile alea nu aveau 10 maini, le puneau un rulou de scutec langa cap, si sprijineau biberonul, iar bebelu trebuia sa se descurce. Si radioul mergea incontinuu . Nu va spun cum incepeau toti sa planga cand ma apropiam de patutul unuia. Intelegeau ca acela unul primeste ceva ce ei nu primesc, si vroiau si ei. Si pana ajungeam ca macar sa ii iau pe toti in brate un pic, eram terminata (nu fizic, ci asa, plangeam toata in mine). Iar ochisorii aceia fericiti care infloreau cand vedeau fata unui om deasupra patuturilor lor, nu am sa ii uit niciodata. Erau fericiti, si disperati si tristi si bucurosi si intrigati, toate in aceeasi privire. Hai ca am reusit sa dau si un pic de apa la soricei. Noroc ca Daria doarme, ca m-ar fi privit si ea cu niste semne mari de intrebare in ochisorii aia senini.

Pupici la toate mamicile iubitoare

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare secta,
Referitor la sacul de dormit si noi folosims i a mers din prima, sfatuim pe totzi sa insistatzi ca le e tare bien in el pe perd iernii, emma nu se mai trezeste deloc.
March- pai cu papa, eu tzi-am mai spus, deci noi papam fructe la greu, budinci de vanilie si orez, apoi la prinz papam ciorbitza de adultzi darfacuta dietetica, in principal cu multe legume, felul 2 ar fi sos de ciuperci, spanac, sos de tocanitza d ecartofi, piure normal cu lapte si un varf de unt, sos de la mincarica de fasole cu o masura de cereale de orez.
referitor la biberon, stii ca eu tzi-a zis saincepi sa o obisnuiesti cu lapte rpaf si bibe de pe la 4-5luni, ca stiam ca va fi greu, dar fa cu te-a sfatuit Miri si insista, dc nu vrea in bibe, da-i cu sip cup, canitza aia cu supapa din care ar treb sa bea apa, pune-i lapte si fii tare noaptea si nu ii mai da san, da-i canitza, ca se va obisnui.Stiu ca nu e usor, dar s astii ca am citit si e recomandta cand vrei sa faci o schimbare la copil sa rezistiintre 3-5 zile si el va pricepe ca nua are alta varianta si se va obisnui.
Sper sa te ajute un pic ideile astea,Emmei nu ii mai place mincarea de bebi, ieri ami ncercat sa ii dau blenduit peste cu cartof, nua vrut, in schimb a ras cu tati seara ciorbita si mincarica de cartofi, vreo 10 linguri mari din fiecrae si se lingea pe botci si ar mai fi vrut dar nu era ora de masa si treb sa pape laptic dupa baitza.

Deea- eu sunt perfect de acord cu tine ref. la Baby Einstein cd+dvd- eu le am pe toate primite dar nu le folosi- din motivele spuse de tine si plus ca aici pina la 18 luni TV si PC sunt interzise si inteleg de ce.
Giova- dc te trimite sotu' in italia nu zice nu,desi cred ca tzi-ar fi per total mai bine la mama ta,nu?
Moni- unde esti?

Miri- ai primit mesajul meu,cum facem cu cartea, stiu ca ai scris pe dc ca eu m-am inscris pt ea chiar in primii 10, am trimis pm, zi-mi unde sa-tzi trimit mesaj,pe ce adresa si ma conformez.
Pupicei si revin!






Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

denisa, un mesaj pe email te rog frumos:) a venit topilu de la tanti, pupici

miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Noi maine dimi la 5 plecam la Calgary la varu llui Dragos pt 3 zile, o lasam pe mama cu Emma si speram sa ne relaxam, i-am lasat lista cu ce sa ii dea papa si o lista cu telefoanele celor apropriatzi dc are nevoie de ceva,speram sa nu.
Azi vine si canapeau si cu masutza pt family room,plsu bagaje,plsu mai vreau sa fac n research pe inetrnet cu ce e de vizitat cel mai fain in calgary, si alte maruntzisuri. ieri nu am reusit s atermin tot ce vroiam, canu era bien cuincheieturile de la genunchis i glezna si a treb sa o ajut pe mama cu frunzele din gradina, trebuiau predatzi azi sacii, ca era ultima zi cand erau strinsi, asa ca eu greblam ea punea totul in saci- 3 am avut dar ne-aajutat si emma
- a fost tare cuminet in gradina!
Maraki-tzin pumnii luiIorgos azi!
Janina si Anas- pupicei la mamici sila bebeii frumusei!
Toanca- bravo ca a inceput sa pape matei!
Silvi- suntetzi bine, cu m a dormit Alain dupa filmul vostru de aseara?Pupceci!
Ana de France-felicitari pt masterat , in primul rand.
perfect de acord cu tine legat de orfelinate si normal ca rteb sa le punem si muzica, si da le place si aia, dar nu atat de mult ca ce facem noi-cantam, ne jucam, etc.Pupciie la muosul de Alexandre!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

quote:
Originally posted by anasebe

Deea Si fii-miu la fel. Daca ii pun muzica de copii, incepe sa urle. Daca ma dau eu in spectacol, atunci e distractire maxima. De ce oare? Aaaaaaa, si daca i0-o pun pe Cleopatra de Stratan...ramane traznit. Se uita disperat in jur, ii tremura barbia....

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica



Pentru ca bebelusii nu sunt atat de "materiali" pe cat incercam noi sa credem. Pe langa lucrurile materiale, fizice, exista si parti spirituale, emotionale ale existentei noastre. Masuram cate grame de cereale .. si cati ml de lapte.. si cate mese are pe zi, dar nu se intreaba nimeni
"cata iubire a papat azi? "
"cata veselie i-am servit?"
"cata incredere in puterile lui i-am transmis? "
"care e doza zilnica de curaj recomandata? "
"cata tristete sau nervi i-am adaugat in meniu atunci cand am fost suparata pe cutare si cutare"
"oare si-a luat azi doza de bunatate si de duiosie?"
etc...

Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Miri- am trimsi emai la adresa care o aici aici pe forum.
Multumim si pupicei!
Bafta cu noua carte!
Deea- ai perfecta dreptate in cele scrise!Pupici!

Bombo-sanatate multa, sa va facetzi bine amindoua cat mai repede!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput