Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (102)
Raspunsuri - Pagina 4
LunaNoua spune:
Dana, ce mai face baiatul cel curtenitor? si de la mine, si de la Daria, sa nu se supere ca am glumit
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
Giova spune:
Am venit si noi de afara, mama ce frig e. Am fost la ap. si ne-am intalnit cu tati, dar Marco era mai mult cu ochii dupa mine, nu dupa el.Asta e, daca lipseste prea mult de-acasa.
VAd ca se vorbeste despre copii din leagane. Of, iar ma intristez. mama are acasa 2, de 6 ani, in plasamant. Pe baiat eu l-am botezat, iar acum pleaca de la noi, merge in plasament in vederea adoptiei la o alta fam. Cata dragoste le-am dat copiilor astora si el pleaca asa batand din palme. aseara l-am sunat si m-am luat de el, mi-a raspuns ca stie ca-s suparata pe el si ca pleca acolo ca va avea un viitor. M-a pufnit . Ar fi super sa-l infieze, dar am auzit ca nu vor, doar ca l-i s-a pus pata pe el si-l iau de la noi.gata nu mai zic nimic, nu mai vreau sa ma necajesc.
Denisa mai bine in It. decat la mama, caci acolo e si soacra si-mi va scoate peri albi. Daca nu statea langa mama, normal ca acolo mergeam, dar asa....no way.
Ati gospodarit azi nu gluma.
Drum bun pe maine si distractie faina in Calgary.
Andiaroro e mortal Alexandre...auzi la el sa ia capota si sa faca ca o masina .
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
anymony spune:
Salutare fetele!
iata si noi, dupa lungi absente-unele motivate unele nu am aparut.
Motivate ca la noi au fost sarbatorile iasului si tut tirgul si bazarul sun geamul nostru a fost-si am evadat la tara o saptamina. noroc ca a fost cald.
Avem 2 saptamini de premergator si tare ne place. Vrem numai in picioare si orice e in preajma e bun de agatat. in patut e naspa cu tot cu aparatori-capete la greu. Avem un nou amic-un catel de 2 ori cit Ioana buuun de dormit si de incalecat.
Eu stresata raunu am avut CM de 2 luni pe contraceptive si gravi nu-s. m-am dereglat cu totul. le-am schimbat sa vad cum imi e.da m-am saturat. Doc mi-a zis ca am facut o disfunctie de endometru de la pilule. Interesant.
Asta e.
Ma bucur ca avem mamici noi printre noi. BINE ATI VENIT!!
Si LA MULTI ANI LA TOTI BB CARE AU SARBATORIT CITE CEVA cit am fost plecate.
Fetele din iasi-nu am mai apucat sa ne vedem. cred ca ne vedem la sanius.
pupici la mamici si bebici.
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
monica70 spune:
DENISA sunt p-aci,mersi de intrebare.Tot obosita Drum bun si distractie placuta!
Diana a adormit si eu m-am pus si mi-am facut paste cu bacon si mazare ca n-am mancat de mult si imi era pofta. Nu prea am apucat sa stau in pat,darmite sa dorm.Incerc acum sa ma tolanesc un pic,pana se trezeste Diana.Sunt atat de KO, ca nici sa scriu nu imi mai vine
MONI de DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE 2
danast spune:
Sunt si eu pe-aici, incercam sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat peste noapte.
Ce m-am intristat la cele scrise de Deea referitor la orfelinatele din Rom De cand am nascut nu mai pot vedea nici o scena trista la tv legat de copii singuri sau traumatizati, ma apuca plansul instantaneu
Copchilu' meu inca tot nu vrea sa zica nimic, ii tot reped cuvinte de initiere ca mama, tata, dada, papa, bebe si altele de genul asta dar nu vrea si pace sa repete dupa mine. Cred ca de fapt imi pregateste o surpirza si primul cuvant pe care il va zice va fi Dariaaaaa
Merg sa ma joc putin cu Andrew sa nu ne refuze Deea pe motiv ca nu interactionez destul cu el
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
Poze
silvi_2005 spune:
Vai fetelor vad ca voi ati avut povesti triste e aici prin zona, asa cum zicea si Dana si eu am ramas f emotiva dupa sarcina.Nu stiu ce am ca imediat imi vine sa plang daca aud de cineva ca sufera mai ales daac e bebeb sunt terminata.Sper totusi sa-mi revin ca mi se pare exagerata reactia dar nu mi-o pot controla.
Deea, iti pun aici pozele cu sacul de dormit al lui Alain http://www.dropshots.com/silvi , sper sa te ajute.Mie imi place ca ii tine la spate si il lasa sa isi si miste picioarele.Vrea sa iti zic ca Alain asa s-a obisnuit cu el ca si in picioare reuseste sa se ridice cu el, trage de el si si-l potriveste pana il vad in picioare..
Moni, ma bucur ca v-ati distrat la hinte, sa te faci bine cat mai reped, pupici de la noi.
Denisa, sper bucuria mea, Alain s-a comportat exemplar(binenteles ca eu am sunat din timpul filmului de 2 ori sa aud daca nu cumva plange) a fost foarte vesel si sadistrat cu binicii lui.Adevarul e ca pe socrul meu il cunoaste f bine ac il vede des si se joaca tot timpul impreuna.Distractie placuta in we si pupici Emmei, care ar putea sa iii spuna si luiAlain sa faca bine sa manance.
Giova pupicei, bine ca n-ati inghetat pe afara.
Andiro, super simpatic Alexandre sa faca asa se vede ca ii plac masinile.Alain zice la masina "tutu" astazi am sesizat si face brruuum
Miri, am terminat cartea, iti pun pe PM parerea mea, mutumesc ca mi-ai trimis-o, mi-a placut f tare.
Noi am mai tras si azi o tura prin magazine, ca pe afara era oricum f frig, iar acum baietii mei se joaca, merg imediat sa ma alatur si eu.Nu s-a reparat problema la incalzire si cred ca mai dardaim o noapte....revin ami tarziu.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Giova spune:
Anymony bine ati revenit la oras.
Toanca rpobabil or avea aceeasi mama, dar al meu nu e asa dintos ca Mateias .
Moni sa-ti fie de bine, cred ca ai si terminat deja.
Silvi si Dana si eu tot asa am ramas de cand eram . vad un cersetor, un copil, necajit, imi dau lacrimile.
Silvi si Alain are treaba cu masinile? Numai pe marco nu-l intereseaza nicio jucarie, decum sa mai faca si bum-bum.
Am vazut sacul de dormit, al tau e mai larg, al meu nu. e genul lui Daria de Deea. Poate pun poza daca am chef sa fac.
Eu si Moni nici nu am primit cartea si voi ati si terminat-o?
Silvi ai fost la posta dupa ea? sau ti-a lasat-o postasul in posta?
merg sa termin mancarea.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya
anasol spune:
nici io n-am primit cartea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
silvi_2005 spune:
Giova asta ma gandeam si eu ca poate e stramt sacul si nu le place ca nu-si pot misca piciorusele.Saculetul asta e adus din Italia dar am vazut si pe net pe undeva unde se poate comanda modelul asta daca vrei zi-mi si caut. Mie cartea mi-a adus-o factorul postal, ce atre suna nua trebuit sa merg laposta dupa ea.Alain se joaca cu machetutele, are vreo 20 i le-a luat Jean, cred ca initial i-au placut lui cel mai tare ca Alain nu stie el ce firma sunt masinile alea Adevarul e ca e innebunit dupa ele, Jean se stie juca si mai fain cu el, face pista si ii da drumul la masini, le ciocnes si rade asta mic in hohote.M-am aobisnuit si ma joc si eu cu elfacem raliu.chia zicea ca am obsevat ca le zice "tutu".Mai are ca jucarie preferata un ciocanel pneumatic cu care ciocaneste tot. Mare lucru ca mamam ta creste copilasii aceia de la orfelinat, are o inima mare, sa-i rasplateasca Dumneseu fapta sa.