Aspirante optimiste, peste 35 de ani (5)
Raspunsuri - Pagina 28
dj_mama spune:
Urez tuturor forumistelor care-si sarbatoresc onomastica azi, precum si tuturor celor dragi voua, ca Sfinții Arhangheli Mihail si Gavril sa va acopere cu aripile lor si sa va mijloceasca Raiul!
Manuelutza spune:
Buna seara.Sper ca mai prind pe cineva la ora asta.La multi ani fetelor ce prin dar poarta acest nume :Mihaela si Gabriela, precum si sotilor lor daca au acest nume si nu la urma o iarna plina de Bebelasi dragalasi si grasi.
gabiu spune:
'NEATA,
multumesc si eu de urari fetelor. Ieri cica am sarbatorit insa am avut o durere de cap fetelor de la care binenteles ca tot ce am mancat am data afara......., ca numai sarbatoare nu s-a numit. Pe la 10 seara mi-am mai revenit si atunci am inceput si eu realmente cheful ( fara alcool, normal, dar cu ).
Va pup si va doresc la toate sa vi se implineasca toate dorintele
nusy multumesc de urari, am vazut ca m-ai sunat abia seara tarziu pt ca telefonul il lasasem in dormitor. Te pup mult
gabi
12+
felicia_ spune:
Buna!
Piticul, felicitari pt proiect!
Miki-miki, pai cu tel , internet si televizor in dormitor, o sa mai aveti "loc" si pt alte activitati?
Si eu l-am sarbatorit ieri pe al meu sotior (cu inca 2 prieteni, un Mihai si un Gabi) si azi sunt cam somnoroasa...
Poze1Poze2
miki-miki spune:
Felicia sunt in renovare si toata casa e vraiste. Le-am bagat provizoriu pe toate acolo pana terminam renovarea. Si "loc" pt ...aveam dar degeaba pt ca al meu pleaca acum pt o sapt.
Dj_mamuca si Manuelutza multumesc pt urari.
Miki
nusy spune:
Fetelor, am caldura!!!!!!!! In sfarsit,in seara asta au dat drumul!
E super..deja s-a incalzit in casa!Alta viata acum,imi mai arde si mie sa stau la calculator!
Mikishor,Gabiu,Andra :mi-e dor de voi!
Nusy
Mirela_1 spune:
Nusy, bine ca ai caldura, in sfarsit.
Mikisor, daca-l vrei tu numai pe brunet..ma gandeam ca intra in competitie cu blondul si poate-ti terminau si tie mai repede. Si acuma, pe bune, pronosticurile sunt pentru 2007? Pleaca si tu de acasa de sarbatori, atunci.
dj_mama spune:
quote:
Originally posted by nusy
E super..deja s-a incalzit in casa!Alta viata acum,imi mai arde si mie sa stau la calculator!
Nusy
, cand am vazut cum incepi, eram sigura ca vei continua ceva de genul: '... imi mai arde si mie sa prestez'! ... si cand colo, tu in cap cu hlizitul pe forum
Liana30 spune:
Va multumesc la toate pentru urari!!!
miki te pup fatooo multumesc de sms..
la mine e totul bine..am inceput AC!!sunt in linie dreapta
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
gabiu spune:
nusy ma bucur ca s-a incalzit in casa, asa poate ne mai intalnim pe mess
liana sa ai drum drept pana la ET si apoi sa vi cu vesti bune. Bafta multa
gabi
12+