Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 27
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by roserbquote:
Originally posted by Cecilia Cquote:
Originally posted by danette
Roxana... nici nu mai stiu daca ti-am scris sau numai m-am gandit... ca sunt superbi copii tai si toata familia ta de alfel. Mi-au placut foarte mult pozele de la ziua lui Mihnea. Si nu in ultimul rand vroiam sa-ti spun ca arati extraordinar! Supermamica de 2 copii cu picioare de model...
Dana exact asta am spus si eu, ca mi se pare ca a mai slabit Roxana si ca arata supersi ai dreptate cu picioarele de fotomodel....ce n-as da sa am si eu asa picioare subtiri....ca ale mele sunt mai muschiuloase, ha ha ca deh..am facut putin balet cand eram mica si sport...asa ca Roxana esti o supermamica
Haideti, dragelor, terminati! Uite unde era fotomodelu' si eu nu-l descoperisem.In poza nu se vedeau sunculitzele, atata tot
Adriana , super cizmulitele, sa le poarte sanatosi!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
Gata, nu mai zic nimic
cu 2 copilasi super frumusei, ca noi toate de altfel, ha ha. 
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
danette spune:
Adriana, sunt tare faine si ghetele lui Tudor si cizmulitzele Biancai... foarte mult mi-au placut cu cusaturile alea care merg pana pe caramb... sunt uimita de cate modele de cizme, ghetutze si pantofiori au cei de la Melania... am vazut o gramada de modele pana acum.
Cele ale Biancai le vad prima data.
Cat despre CORA, tot ajung eu... ca-s tare curioasa. Noi in zona aceea spre Floresti mergem oricum fiindca acolo stau verisoarele mele.
Cora din Bucuresti nu am vazut-o cat e de mare in schimb am vazut multe altele in Ungaria... enorme de-a dreptul, cu cate 80 de case de marcat. Acolo era multa hainarie atat pentru adulti cat si pentru kinderi. Plus multe multe jucarii.. plus muuuuuuulte-multe altele... ca ar trebui vreo 2 zile sa tot colinzi numai pe-acolo.
Uff, de-abia astept sa fie atatea super-hipermarketuri in RO incat sa ma satur si sa-mi para banale.
Roxana, te-am laudat, dar pe bune...ca asa mi-a parut mie, sincer!
Cecilico... lasa ca te-am vazut eu si te tin minte bine... ca dupa nasterea Alexiei la vreo 6 luni aveai o talie 'de ghiespe'... de ma tot miram eu si am minunam cum de pot altele... ca eu nici acum nu-s la loc.. dupa 2 ani batuti pe muchie.
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
onitza spune:
ADRIANNA abia astept sa o vad pe draga de Bianca incaltata cu noile cizmulite dar si pe Tudor!! cand le inaugureaza???? abia astept sa ii vad!!! tu ii cunosti cel mai bine pe copilasi!!!! pe Tudor il duci doar in ideea in care crezi tu ca e cazul! educatoarei poate nu i-a trecut prin cap ca e a 2-a zi de cresa si nici macar nu a apucat sa il cunoasca bine pe Tudor/....nu e docotorita sa dea diagnostice!!! hai ca m-a enervat!!!! e in perioada de acomodare@!!!!! e chiar normal sa fie mai agitat!!! as spune ca Bianca s-a acomodat prea bine si ca Tudor e in perioada de acomodare!! cam asa cred eu ca stau lucrurile!! daca te tin puterile du-l pe Tudor la un neurolog doar ca s aii arati educatoarei canu are nimik copilul...dar spre binele lui totusi eu nu l-as duce!!!
.....astept cu nerabdare sa imi spui ce face Tudor, maine!!!! pupici.... 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
monica-elizabet spune:
La multi ani! Kenzolino, sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu un fratior sanatos pe care sa-l iubesti muuult de tot si sa-i aduci mamicutei tale numai bucurii
La multi ani! Maria, sa cresti marei si sanatoasa
monica
paxela spune:
adriana eu zic sa stai linistita, agitat ,nervos chiar cu "extrem de" in fata este normal sa fie un copil in primele zile, chiar saptamani de cresa, pt ei e o schimbare foarte mare, de la fete cunoscute, program cunoscut, alintaturi la greu, la program strict( atat cat este dar este) ,fete noi, alintaturi mai putine sau chiar deloc
si in plus ai fi preferat sa ti se spuna stiti nu il putem tine ca il bat toti copii? sau sa il lasi plangand si sa fi sunata ca nu il potolesc,
eu una cred ca mai bine nervos, agitat, bataus etc decat pampalau
e normal sa existe diferente intre el si bia caci ea e fata e mai finuta, cedeaza mai repede
si mai sunt si toane fimiu a trecut de la copilul caruia nu ii puteai lua jucaria ,la copilul care plange cand io iei, la copilul care o da de bunavoie( dar... nu oricui...) si tot asa , la un momentdat ma speriasem ca incepuse sa ii fie frica pe topogan, pe acelasi topogan mare pe care el se urca singur si se da de la 1 an si 2-3 luni, prinsese o frica de el de nu mai avea curaj sa se suie
, si in parc merge doar cu noi si nu a cazut nu sa lovit nu a patit nimic rau pe el( daca ar fi sta cu cineva strain ziceam clar ca a cazut de sus
si nu mi sa zis dar asa.... ) acum sa obisnuit iarasi
Alexa
19+
si
Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006
ad_rianna spune:
quote:
Originally posted by Cecilia C[b]Adriana am vazut cizmulitele si sa stii ca si noi avem. Cumnata mea mi le-a cumparat si acum cand a venit mama mi le-a adus, asa ca ma bucur ca Bianca si Alexia au cizmulite la fel, ha ha
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
no problem ca oricum nu se intalnesc

Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ad_rianna spune:
ce nervi am, am scris uin mesaj mare si am inchias apoi din greseala inainte de a trimite 
asta e ziceam ceva de tudor si de faptul ca mi-a cam bagat un ghimpe educatoarea, nu stiu ce sa fac, mai astept oricum o sa vorbesc cu pediatra lui. tudor e un copil foarte dragut si ma inteleg de minune cu el, stie sa-si adune jucariile daca-i spun, mananca frumos si ma asculta cand ii spun cum sa faca, se bucura daca-l laud...nu stiu, are manifestari de nervozitate dar nu m-am gandit ca e asa o probleme, el intotdeauna a fost mai nervos decat bianca...paxela, onitza, multumesc mult de incurajari
dana s-a deschis in cluj si sigma shoping center, nu am fost inca dar o sa merg vineri ca mi-a zis cineva ca acolo sunt jucarii frumoase. aaaa, sa-ti mai zic, azi am sunat la quelle si mi-au zis ca au plecat produsele din satu mare, doar 3 din 5 comandate dar macar am jumate din cadou![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Otiliav spune:
Kenzo, sa fii sanatos, cuminte, fericit si norocos in viatza!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
ad_rianna spune:
la multi anisori frumosi si fericiti frumosule KENZO!!!
v-o mai amintiti pe bits cum ne relata ea in direct din spital? ![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
daniela_sb spune:

Kenzo si Maria!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata! Si sa nu incetati sa-i uimiti pe parintii vostri cu mutrisoarele simpatice, expresiile si... nazbatiile de zi cu zi
.
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

.In poza nu se vedeau sunculitzele, atata tot
[b]Adriana am vazut cizmulitele si sa stii ca si noi avem. Cumnata mea mi le-a cumparat si acum cand a venit mama mi le-a adus, asa ca ma bucur ca Bianca si Alexia au cizmulite la fel, ha ha