Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 26
roserb spune:
LA MULTI ANI, KENZOLINO
, sa cresti mare si sanatos si sa ai grija de fratiorul tau! Va pupam cu drag de aici, de departe, si tie mami iti uram sa te bucuri de baietii tai!
Adriana, sa le maerga bine puilor la cresa , bine ca le-a placut in prima zi!
Andreea, sunt multumita de ce nora mi-am ales
, se face din ce in ce mai frumoasa, o sa i-o arat si lui ginerica (desi mi-a zis bona ca s-a amorezat de o pustoaica in parc...)
Bumbacel, bancul mi l-au adus niste amici din state, a fost 40 si ceva de USD.
De ce nu m-ai tras de maneca daca m-ai vazut in Cora???
; eu de obicei umblu cam nauca si in graba deci am mari sanse de a trece pa langa cineva cunoscut fara sa bag de seama.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
danette spune:
LA MULTI ANI KENZO!
Sa cresti mare si voinic sa-i aduci numai bucurii mamicii tale!
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
danette spune:
Roxana... nici nu mai stiu daca ti-am scris sau numai m-am gandit... ca sunt superbi copii tai si toata familia ta de alfel. Mi-au placut foarte mult pozele de la ziua lui Mihnea. Si nu in ultimul rand vroiam sa-ti spun ca arati extraordinar! Supermamica de 2 copii cu picioare de model...
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
onitza spune:
Hello, hello!
KENZO LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
Sa cresti mare si voinic, sa te bucuri de parintii tai formidabili, si de fratiorul mai mic pe care cu siguranta il vei adora!!!!!! BITS, iti vine sa crezi cum a trecut timpul??!!! ai baiat mare de 2 ani, nu mai e bebe...dar uite, te invidiez, in curand o sa iti aduci aminte cum e cu bebe cand o sa se nasca fratiorul lui Kenzo!!!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
aime spune:
Kenzolino, sa cresti mare, sanatos alaturi de parintii tai minunati si de viitorul micutz
si petrecere frumoasa ![]()
aime si
Vladimir
Bobita spune:

A inceput sezonul petrecerilor.

LA MULTI ANI cu sanatate tuturor aniversatilor din gasca, cei care au trecut sa ne ierte de intirziere si cei care urmeaza le uram in avans, caci nu se stie cind vom mai scrie.
Noi am reusit performanta sa avem pt 3 zile gips la un picior, dar sincer nu stiu de ce i l-a pus in gips, caci piciorul nu a fost rupt, doar mergea putin schiopatind si simbata seara i se umflase laba piciorului, dar nu foarte mult. Radiografie nu i-au facut, ne-a vazut o rezidenta, cica gips, nurofren si sa venim la ctrl peste 3 zile (adica azi). Si fuseram, ne-a scos gipsul, abia daca s-a uitat dr la picior si sec "continuati anibioticul care vi l-am dat", pai ce antibiotic
. Asa ca eu nu stiu clar ce a fost cu piciorul, pe reteta ce mi-a dat-o duminica scria "Contuzie antepicior, sinovita tranzitorie sold drept"
Paxela, socrata ca si socramea, nu la olita, abia daca reuseste sa ii dea sa manince, cica nu vrea, apoi la 11-12 o culca cite 4 ore, astfel ca noaptea avem show pina la 1
Madachan ti-ai adus aminte de nora? Noi nu prea vorbim, stim o gramada, dar mai greu cu vorbitul, doar cuvinte separate, atit. Singura propozitie care o face este: "Mama, Tata, Nana"
ad_rianna spune:
dana am fost azi in cora. e mare dar nu atat de mare cat cica e in bucuresti. e diversitate la produse, mai gasesti si cate ceva hainite de calitate, am luat ceva pt. o fetita de 3 ani la care mergem vineri la petrecere dar nu am gasit nimic pt. ai mei "sa-mi sara in ochi". apropo uite ce am luat de la MELANIA .si mai primesc si de la sora mea si de la mama mea cate o o pereche
...eu am stat cam de la 10 la 12 si tot nu am reusit sa "scanez" cum trebuie tot. la capitolul jucarii stau cam prost zic eu, nu am gasit numic si sunt f.necajita pt. ca in cluj habar nu am de unde sa gasesc ceva frumos. cred ca mai merg la central si in selgros ca altundeva...
. stiu eu ce sa zic, merita sa vii. apropo ati folosit scutece huggies
ca am gasit la cora oferta de 3 pachete din care unul e gratis, in jur de 650.000 lei si am luat. nu am mai luat niciodata si sper sa le fie bune
roserb
si multumim de incurajari. azi la cresa a fost mai ok. mi-a zis una din educatoare ca nu am fost cu tudor la un neurolog ca prea e nervos si plange isteric
. stiu ca e mai nervos el decat bianca dar nu m-am gandit ca trebuie sa-l vada vre-un medic pt. asta. o sa-mi sun pediatra sa vad ce zice![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
Cecilia C spune:
La Multi Ani!!! Kenzo sa fii sanatos, fericit, iubit, sa le aduci numai bucurii la mami si tati si sa ai grija de fratiorul tau care va veni.

La Multi Ani!!! Maria , sa fii sanatoasa, fericita, sa ai o viata plina de bucurii si mult mult noroc.

Adriana am vazut cizmulitele si sa stii ca si noi avem. Cumnata mea mi le-a cumparat si acum cand a venit mama mi le-a adus, asa ca ma bucur ca Bianca si Alexia au cizmulite la fel, ha ha

Andrea Mariuca e o frumoasa
la fel ca si mama ei si sunt super pozele si tare bine ii mai sta cu rosu.Dar tu unde esti in poze ca nu te-am vazut????? hai ca vrem sa te vedem si pe tine Pupici multi de la fete 

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:
quote:
Originally posted by danette
Roxana... nici nu mai stiu daca ti-am scris sau numai m-am gandit... ca sunt superbi copii tai si toata familia ta de alfel. Mi-au placut foarte mult pozele de la ziua lui Mihnea. Si nu in ultimul rand vroiam sa-ti spun ca arati extraordinar! Supermamica de 2 copii cu picioare de model...
Dana & Iris (23.11.2004)
Iris
Dana exact asta am spus si eu, ca mi se pare ca a mai slabit Roxana si ca arata super
si ai dreptate cu picioarele de fotomodel....ce n-as da sa am si eu asa picioare subtiri....ca ale mele sunt mai muschiuloase, ha ha ca deh..am facut putin balet cand eram mica si sport...asa ca Roxana esti o supermamica 

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
roserb spune:
quote:
Originally posted by Cecilia Cquote:
Originally posted by danette
Dana exact asta am spus si eu, ca mi se pare ca a mai slabit Roxana si ca arata supersi ai dreptate cu picioarele de fotomodel....ce n-as da sa am si eu asa picioare subtiri....ca ale mele sunt mai muschiuloase, ha ha ca deh..am facut putin balet cand eram mica si sport...asa ca Roxana esti o supermamica
Haideti, dragelor, terminati! Uite unde era fotomodelu' si eu nu-l descoperisem
.In poza nu se vedeau sunculitzele, atata totAdriana , super cizmulitele, sa le poarte sanatosi!

Roxana&Co
POZE CU PITICII