Copilasi de nov-dec 04 (132)
Raspunsuri - Pagina 28
daniela_sb spune:
Poate reediteaza bits in curand...
Pana atunci poate ne spune cum a fost la petrecere. Sau cum e...
mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.
try spune:
La multi ani piticilor sarbatoriti.
Noi ieri am trecut prin focuri, am fost de 2 ori la urgente la spital cu adrian.
Are uneori episoade de plans in care nu reusesc sa-l potolesc sub nici o forma si e f. agitat in acele momente. Nu poate sta nici la tzitzi. Intotdeauna le-am pus pe seama gazutelor si a chinulu ide-a face kk. Si la un moment dat am vazut o umfltura deasupra testicolului drept si imediat m-am gandit la ce-a patit Fulguletz cu David. Mi-era frica sa nu ii fi sucit testicolul pediatrul (fusesem sa-l vada cu o zi inainte si l-a tot pipait sa-i simta testicolul ca nu e complet coborat). M-a trimis dr. acasa cu posibil diagnostic de hernie si sa ma duc la control peste 2 sapt. la alt spital. Ajung acasa si dupa 2 ore observ 3 puncte de sange in kk lui. Disperata plec inapoi la spital. II face ecografie, ii fac si raze si pana la urma a reiesti ca nu e vorba de hernie, ci de lichid acumulat in scrot care se pare ca se elimina singur sau in anumite cazuri se extrage cu siringa.
Pediatrul mi-a zis ca merge bine, ca e alert etc. Luni avea 2900, deci a luat 760g in 3 sapt. ceea ce eu sunt multumita.
Hemoglobina ieri era 92 (6 zile de la transfuzie), dar blegii n-au facut si reticul-ul asa ca e greu sa-mi dau seama cum sta. Miercurea viitoare mergem la control din nou pt. hemoglobina.
Cici, felicitari pt. cetatenie, am uitat sa-ti zic data trecuta. Noi am fost asa stresati de alex ca n-am reusit sa facem nici o poza acolo. Nu a stat o clipa locului, trebuia sa-i gasesc tot timpul ceva de facut ca altfel tzipa ca disperatu' in sala.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI KENZO! Sa cresti mare,sanatos si frumos! 
Miha 
diana2004 spune:
La multi ani KENZO !! Sa cresti mare si cuminte ca frumos esti !
Adriana, Paxela are dreptate ,pt Tudor totul e asa nou ,e normal sa fie mai nervos .Las-o in pace pe educatoare spune-i sa aiba rabdare
.
andreap spune:
"La Multi Ani" Ana(Elilenus)!Sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa!
Try,off..asta va mai trebuia.E bine totusi ca a luat in greutate,poate va merge bine si restul.....sanatate multa!
Ad_rianna,lasa baiatul in pace!Pai inseamna ca eu trebuia de mult sa o duc pe Mariuca la doctor la cat e ea de "nebunica"
!
Eu am fost aseara la interviu..nu va plictisesc cu detalii.pe scurt,sunand la famiile pe care bonele le dadusera la recomandari,am avut surpriza neplacuta sa aflu ca una din ele era total diferita de ceea ce voia sa para:nu se ocupa de copil prea bine,nu se juca cu el,nu-l invata nimic,ba mai grav,venea bauta la copil,i-au disparut mamicii respective sticle de bautura din casa,avea tensiune f.f. mare-si nu declarase asta- etc.Jumatate sa fie adevarate si tot te ingrozesti.
Cealalta familie(ghinion ca am dat peste tata,nu prea vorbaret..) mi-a confirmat in mare spusele femeii,a avut grija de fetita lor 7 ani,o lasau chiar si 2 saptamani in casa cu copilul cand plecau cu serviciul in afara,e curatica(singurul defect..bea cafea si mai fumeaza
..defectul asta il am si eu..offf)
Sunt tare....trista,voi incerca cu ea,sper sa fie bine si "ochiul de soacra" al soacrei mele sa detecteze neregulile......sper
Eu am avut noroc pana acum..niciodata nu m-am gandit la lucruri asa grave,bautura,tensiune mare etc...de acum mai am un cui in inima.
Pupici
POZE
Poze noi
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
ad_rianna spune:
andreea, diana
si multumim. adevarul e ca acum parca si eu vad ca tudor e f.nervos
. si azi cand am mers la cresa in mom4entul cand am, inceput sa-l dezbrac pe tudor a inceput sa maraie iar cand am deschis usa sa-l trimit inauntru.,..s-a aruncat pe jos si a inceput sa tzipe. insa dupa niciun minut nu l-am mai auzit. in timp ce biencutza cu punga de scutece in brate a intrat in sala sa i-o dea educatoarei. doamne asa e de scumpica cum e ea miculutza si cumintica si cu fetzisoara ei mereu intrebatoare...sunt asa de diferiti. as duce aparatul sa le fac poza acolo dar mi-e teama ca vor plange si mai tare
. sa vad la amiaza cand merg dupa ei cum sunt
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
ad_rianna spune:
andreea acum imi dau seama ce probleme trebuie sa ai cu alegerea bonei. uff, chiar e greu sa gasesti pe cineva de incredere...sotul meu ma tot intreaba ca nu vreau sa gasim pe cineva la copii dar am hotarat ca e mai bine sa mearga la cresa. daca o sa se imbolnaveasca (Doamne fereste) o sa o rog pe mama mea sa vina sa stea cu ea, daca trebuie sa-i ia mai repede o sa-i rog pe socrii ca ei sunt in cluj, sper sa ne descurcam, numai sa revina si tudor la sentimente mai bune ![]()
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
miria_cristina spune:
La multi ani!
Copilasilor care si-au serbat cei 2 anisori si celor care isi vor serba in continuare!
Petrecere frumoasa in continuare!!

Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Jasmine spune:
Cu intarziere ii urez si eu frumosului Kenzolino,LA MULTI ANI sanatosi si fericiti!Bits,sa fii mereu mandra de baietii tai!
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by try
Noi ieri am trecut prin focuri, am fost de 2 ori la urgente la spital cu adrian.
Are uneori episoade de plans in care nu reusesc sa-l potolesc sub nici o forma si e f. agitat in acele momente. Nu poate sta nici la tzitzi. Intotdeauna le-am pus pe seama gazutelor si a chinulu ide-a face kk. Si la un moment dat am vazut o umfltura deasupra testicolului drept si imediat m-am gandit la ce-a patit Fulguletz cu David. Mi-era frica sa nu ii fi sucit testicolul pediatrul (fusesem sa-l vada cu o zi inainte si l-a tot pipait sa-i simta testicolul ca nu e complet coborat). M-a trimis dr. acasa cu posibil diagnostic de hernie si sa ma duc la control peste 2 sapt. la alt spital. Ajung acasa si dupa 2 ore observ 3 puncte de sange in kk lui. Disperata plec inapoi la spital. II face ecografie, ii fac si raze si pana la urma a reiesti ca nu e vorba de hernie, ci de lichid acumulat in scrot care se pare ca se elimina singur sau in anumite cazuri se extrage cu siringa.
Pediatrul mi-a zis ca merge bine, ca e alert etc. Luni avea 2900, deci a luat 760g in 3 sapt. ceea ce eu sunt multumita.
Hemoglobina ieri era 92 (6 zile de la transfuzie), dar blegii n-au facut si reticul-ul asa ca e greu sa-mi dau seama cum sta. Miercurea viitoare mergem la control din nou pt. hemoglobina.
Try, Dumnezeu e mare si are grija de voi!
Multa putere iti doresc in continuare si multa sanatate pentru bebe Adrian! Se vede ca e puternic si faceti o echipa buna impreuna! Sunteti niste luptatori!
Pupici.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!