Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 5
tnicoleta spune:
Alus Va asteptam cu drag. Multumesc de pupici. Pe Bia am bombardat-o cu obsccilo, vaccin antigripal, imuno grip si Stodal si acum raceala e pe trecute.
Sambata seara am avut ajutor la bucatarie. Bia m-a ajutat sa fac snitele, le-am batut impreuna si le-am dat prin pesmet si ou. Tati a si filmat-o, da eu nu reusesc sa descarc camera .
Laurina Sa va fie de bine plimbarea. Asteptam perlutele
la toata gasca
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alina costin spune:
Buna dragele mele.
LA MULTI ANIMaya,sa fii sanatoasa si sa cresti mare.Mona sa-ti traiasca fetele si sa te bucuri de ele.
Am reusit sa mai intru si eu sa mai citesc ce-ati mai scris dar de scris cam greu.
Acum sunt in concediu 3 saptamini si profit de ocazie ca doarme Alexandra sa mai scriu si eu un pic.
Am intrat in concediu saptamina trecuta si m-am hotarit sa o dezvat pe Alex de pampers ca deja este fetita mare.M-am chinuit 2 zile cu olita,i-am explicat ca e fetita mare,ca e rusine,ca rid copii de ea,nimic,statea pe olita fara sa faca nimic si cind oi ridicam facea pe ea.Eram disperata.Dupa 2 zile o pun iar pe olita,sta putin si se ridica,fara sa faca nimic.Se uita la mine cu niste ochi senini si-mi zice"a weceu",am ramas blocata ca eu am mai incercat s-o pun la wc dar nu a vrut.Am adus imediat reductorul pentru wc si cum am asezat-o pe wc cum a facut. Dragelor in doua zile a invatat Alexandra mea sa faca la wc si am renuntat la pampers.
Doar noaptea ii mai pun dar nu face nimic prin somn iar cum se trezeste vrea la wc.
Sper sa o tina tot asa.
In schimb este cam puturoasa la vorbit,a inceput si ea sa faca conversatii scurte,dar inca nu vb la fel de bine ca puiutii vostri.Sper sa inceapa si ea sa vb mai bine.Acum va las ca s-a trezit si vrea pipi,dar va mai scriu in curind.Va pe toate si pe toti puiutii.
Alina si Alexandra
Irinusha spune:
Buna fetelor, pupici pe pitici!
Mona, sa-ti traiasca printesele! Ptiu, ptiu, ptiu ca-s tare frumusele! :) Io una nu ma pricep la asemanari, mie imi place doar ca seamana intrele ele, se vede de la o posta ca-s surori! Si-mi place ca-i Maya o grasunica frumusica ... presupun ca n-ai probleme cu mancarea, asa-i? DAr nu ne-ai spus cum se inteleg? Se joaca impreuna? Liuta are grija de surioara mica? Poate iti mai faci timp sa mai intri pe la noi!
Vanesa, cum te mai simti? Cum mai e piciorul? Cum mai esti cu morala? Imbratisari calde si multa putere!
Nico, imi pare nespus de rau ca nu va este bine! Dar nu, gresesc, va este bine ca ati avut unde trage! Asa-i mai bine! :) Te inteleg ca-i greu, la "aglomeratie" si diferite generatii sunt programate certurile si neintelegerile, dar o sa treceti voi si peste asta! Gandeste-te ca-i bine ca poate creste Bia alaturi de copii si fara frate/sora! Lasa ca se rezolva toate ... usor, usor, ai sa vezi!
De Bia parca spuneai ca pronunta doar sfarsitul cuvantului, asa-i? Ei, asa face si Cris ... acum de exemplu ne omoara cu "Mos tun" (Mos Craciun) ;) ... seamana piticii, ca-i mai place si "Ghita", dar in special "Noapte buna" - pe care il tot canta - si-i mort dupa "Titza Ghita" - fetita cu Ghita :) ... na, de fapt ii plac mai toate fetitele :)
Bertha, rabdare multa si dor putin! Trece timpul repede, "acum" o sa ne spui ca v-ati mutat la Bucuresti! :)
Alus, insanatosire grabnica Juliei! Vreau si eu de Craciun in tara!!!!!
Carmen, ai niste baieti "marfa"! Asa mi-au placut pozele! :) Si se pare ca si Teo o sa aiba ochi frumosi ... ii are deja, ma refer ca or sa fie ca a lui Justin.... intelegi tu ;)
Cami, da si tu un semn de viata sa stim ca sunteti ok!
Alina, felicitari ptr. reusita cu wc-ul! Fata mare, trece direct la wc! :) Cu vorbitul nu-ti face griji, si eu am inceput tarziu (la 2,2 ani, exact ca fi-miu :D) si acum nu ma mai opreste nimeni ... Boby-i deja disperat! :) Pupici si concediu fain in continuare!
Dana, iar era sa uit. Am fost doar 1 saptamana in tara, fara Boby ca nu primeste anul asta concediu ... pe fuga ( nu rezista Oma multa vreme fara nepot, asa ca ne-a platit biletul de avion, deci am profitat :)), ciudat fara Boby, dar lui Cris i-a priit ca a fost rasfatat, dus la tara la animale si copii. Eu am savurat caldura (ca aici am avut un august groaznic de friguros) si m-am lasat rafatata alaturi de Cris ... dar fara Boby sper ca nu mai facem vreun concediu.
Si noi ne luam carticele de la biblioteca - se pare ca-mi seamana Cris, pana si pe olita sta cu cartea in mana ;). Deja nu-i mai plac cele de acasa, de bb, vrea carti cu animale, masini si alte minuni, asa ca mergem si ne alegem carti pe placul lui.
Va citesc mai mereu, stau prost cu timpul de scris ... dar nici n-am noutati! Suntem bine, crestem si ne smecherim pe zi ce trece. De exemplu: cand am zis ca am terminat cu raceala (ca tot m-am laudat eu pe aici) mi-a facut febra (doar 1 zi), care s-a lasat cu mucozitati ... de fapt a inceput cu o tuse seaca, pe care am dres-o cu un sirop din Spania (de anul trecut din concediu) ca astea nemtesti au fost apa de ploaie. Dupa 2 zile deja a inceput sa se rupa si am scapat. Ei, cat a fost bolnavior l-am luat la noi in pat, mai ales ca trebuia sa-l tin in sus (a dormit jumate pe mine) sa nu mai tuseasca. Si-i explicam in fiecare seara ca are voie in pat la mama si tata cat e bolnavior, cand se face bine doarme iar la el in pat. Ei, doarme de lunea trecuta iar singurel, dar aproape in fiecare seara avem aceeasi conversatie: "Mama, ite, munci! (Mama, uite, mucisori!), "au, au" (si pune mana pe burtica)"nani pat mare". :) De fiecare data m-as prapadi de ras, dar trebuie sa stau serioasa sa-i explic smecherului ca nu merge dupa cum vrea el ... noroc ca-i intelegator, nu o tine lung ... dar na, de ce sa nu incerce, nu? ;)
Week-end-ul trecut am fost la München. Tata s-a operat de hernie (totul ok, azi a venit deja acasa) si a fost mama singura ... si noi aveam chef de rasfat :) A fost fain, dar prea scurt.
In rest, totul bine si frumos! Va pupic pe fiecare in parte! Daca aveti chef si timp, am pus poze noi in albumul lui Cris: www.cristian-irimia.eu
O saptamana faina!
Irinusha & Cris (03.05.04)
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
mephala30 spune:
Irinusha, multumim pentru cuvintele frumoase si le intoarcem si noi: pozele sunt superbe si Cris e un scump!
se pare ca-i place mult sa stea cocotat pe umerii tai :)...si-mi place medalionul tau: ce piatra e?
Laurina,
Diana, mersi de pm.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
alus spune:
Fetelor ce sa ma fac, astazi seara Julia a adormit asa dulce ca un ingeras numai c la un moment dat a trezito o tuse groaznica si a vomat.Inca nu are bronsita, dar daca nu o sa am grija de ea in continuare este sansa ca o sa aiba, asa a spus doctorul astazi. Ii dau sirob, sper sa-i treaca.Sarmana de ea asa se chinuie.
Sper ca in curand sa va dau vesti mai bune despre noi.
mica futbolista :-))
Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Repejor si eu ca sunt in saptamana nebuna la serv.
Alina Bine ai revenit. Felicitari Alexandrei.
Irinusha Multumesc pentru cuvinetele frumoase. lui Cris, mey ce seamana puiutii nostrii, pote unde mi-am dorit eu mult sa am un baietel pe care sa il cheme Cristian (vorbesc serios)
Alus Sanatate Juliei. Of, ce rau imi pare sa aud ca sufera. Ai incercat Stodal. Eu i-am dat Biei ca tusea si o durea gatul si in 3 zile ia trecut.
O perluta de la Bia.
Mancam aseara ficatei prajiti si i-am zis lui Cata ca am mancat cu pofta si sper sa nu mi se aplece, iar Bia ia painea de pe masa si imi da o bucatica mica
- Ia, mami, nu apece. (aplece)
- Ia si vete (castravete murat)
Si uite asa are puiu grija de mamaica.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
laureta spune:
Hop si io.
Inisa mea o tine cu mucisori de cand au plecat ai mei.Si zilele astea a dato si in tuse din aia enervanta si a si vomitat.Nu au vrut cei de la cresa so las acolo si am stat a casa cu ea ieri.Azi sta tati si ma duc eu mai devreme.Doctoritza a controlato si a zis ca nu are nimic contagios doar secretii, Inisa nu stie sa le scoata.Asa ca nu dam nimic special in afara de ambroxol, vit c si cam atat.Deja i incepusem eritromicina si trebuie macar 3 zile sa i dau.Cica nu mai este cazul de eritromicina( mi e ciuda ca am apucat sa i dau antibiotic)
In rest totul e bine.Treze ziua asa repede si ma simt ametita de viteza tuturor lucrurilor
Anacami sunteti bine cu toti?
IuliaP se apropie ziua sa iti vezi minunea mica.Iti tin pumni stransi sa fie cat mai usor.
Alus eu am obeservat ca merge ceaiul de ceapa si nuci, pe ea o linisteste.
Vanesa multa putere
Diana sunt scumpi foc copii tai.Sunteti o familie superba
tnicoleta pupici vorbaretei si imi pare rau pentru cumnata ta.
monet La Multi Ani pentru Maya.Ai doua fete frumusele foc, pupici dulci
DanaA va imbratisez
Laurina super fain ca ati plecat in exursie, evenimentele astea bruste ies mai frumoase
Alina felicitari pentru reusita cu WC ul
Bertha mai este un pic si veti fi toti 3
Mephala am vaut gogoasa ta mica, amandoi vor rupe inimile fetelor
Irinusha am vazut pozele.Foarte frumoase toate si Cris e smecheras scump Si Inisa a avut raceala asta exact ca Cris, numai o zi febra si in rest secretii si tuse la greu.Sa i dai ceai de ceapa, este foarte bun.
Va pup
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
acris spune:
Laureta, si noi am trecut printr-o tuse f.suparatoare (vreo 3 sapt. a tinut).
Crede-ma ca am incercat o multime de siropuri de tuse de ma saturasem eu. Asa ca am luat-o si naturist. I-am facut sirop de ridichie neagra.
Rezultate garantate !!!!
Si apropo de antibiotic, si noi a trebuit sa cedam si am luat. Si sa sti ca a fost bine !!!
Sanatate multa !!!!!!!!
vanessa ionescu spune:
buna seara.
pe fuga ca nu mai apuc calculatorul pentru ca, e Andu in vacanta.
noi suntem binisor (Cata cu mucisori si cu o tuse ciudata chiar si cu febra dim). Dar a venit dr la gradi azi si a zis ca e o. ca are probleme pt ca, nu-si sufla nasul si pastreaza mizeriile in nas si gat. nu vrea sa-si sufle nasul.
mama este intr-o perioada de stationare. cat o dura... cine stie.
Nicoleta, citesc ce scrii si imi dau lacrimile. am stat si eu 4 ani cu soacra-mea, cumnata-mea si cumnata-miu. nu afost bine deloc si cu toate ca au trecut 5 ani tot mai am cosmaruri. dar nu aveam de ales..
maine vreau sa ma duc cu andu la antipa ca am citit ca sunt reptile vii.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
pd spune:
Buna seara!
Mai ajung si eu sa scriu pe aici.
In primul rand, ca sa nu uit, sanatate tuturor piticilor bolnaviori: Cata, Inisa, Julia. Sper ca n-am uitat pe nimeni, daca da sa ma trageti de urechi.
A avut si Cristina o serie de mucisori, care s-au suprapus cu iesirea ultimei maselute care a chinuit-o mai mult decat toti dintii la un loc, cu febra, cu miorlaieli si luat in pat la noi, dar am scapat. Acum avem toti dintii si nu mai avem muci.
Ieri a fost Cristina invitata la petrecere de Halloween si s-a distrat foarte bine, au avut tombola, un concurs de cautat comori cu harta, indicii si tot tacamul, dans, pictura de fata, baloane. A fost costumata in dovlecel. Sper ca maine sa reusesc sa pun si pozele.
Sambata am fost in Cora-Pantelimon la un spectacol tot de Halloween si acolo am improvizat o costumatie de Scufita Rosie, cu o rochita de-a mea de cand eram copil. Cand am plecat de acasa i-am zis ca daca o intreaba cineva sa spuna ca e Scufita Rosie, la care ea "Da, fetita rosie". Pozele tot maine.
In rest ma zapaceste cu de ce-urile si cand ne uitam la cate un film cu "Ce scrie acolo?" si daca ii spun incepe o serie lunga de "de ce?, de ce?". Cand termina de mancat spune "M-am saturat, saru'mana pentru masa".
Astazi a fost cu mama plecata cu autobuzul si era in fata autobuzului o masina care mergea incet la care ea "Hai mai repede prostule", asa ca si eu si tati trebuie sa ne tinem gura foarte bine cand suntem la volan ca imediat a bagat la cap. De fapt stiam, dar ne mai scapa. Bine ca nu avem obiceiul sa spunem chestii mai urate la volan, ca ar fi vai de noi.
Hai ca nu stiu ce am vrut sa va mai spun, asa ca va spun doar noapte buna si o zi frumoasa maine (adica azi ca e aproape 1 noaptea)
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya