Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 4
DianaR spune:
Fetelor, am vazut la sarbatoriti ca azi Maya lui Monet implineste un anisor! Deci inca o data la multi ani frumosa mica! Monet te pupam, sa-ti traisac minunile mici!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
monet spune:
dragele mele,
mi-e dor de voi!!! greu apu sa mai intru. o data la 2-3 luni.
acuma vad:
mephala! felicitari pentru teodor, al doilea tau ingeras cu ochii albastri ca cerul! sa va traiasca si sa fiti sanatosi, toti, unii linga altii.
vanessa, saracuta de tine. un pupic mare pe frunte.
danaa, ce fac voinicii? ma bucur sa citesc ce bine va distrati.
va pup pe toate. noi sintem bine. m-a sunat carmen (carmenbr) sa-mi spuna lamultiani pentru maya: miine implineste 1 an si mie nu-mi vine sa cred . o sa avem musafiri gramada, am gatit azi de m-am rupt. din 18 noiembrie ne vine o noua nanny, de fapt e o prietena de-a mea, medic pediatru. ce baftosi sintem, asa-i?
maya inca nu umbla singura mai mult de 4 pasi. eh, ajunge ea la performante mai inalte, noi asteptam cu rabdare...
lia e bine, mare, vorbeste de nu-i tace gurita, numara pna la 5 in doua limbi, stie toate culorile in doua limbi, stie literele din numele ei - le recunoaste in alte cuvinte, noa, cu ce ma mai laud? are bitzigla de copil de 5 ani, cu doua roti si doua mici ajutatoare.... am pus citeva poze de zilele trecute la linku' de mai jos.
hai, ca-i doua jumate noaptea. ma duc sa apuc sa dorm si io un pic....
cu drag pentru toate dulcile mamici,
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
OCTOMBRIE 2006
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
tnicoleta spune:
Monet LA MULTI ANI! Printesi mici. Distractie frumoasa.
Mai e putin pana la ora 7 si nu mai pot dormi. Bia incepe sa tuseasca si sa planga. O doare rau gatul. Reusesc sa o linistesc, ii dau si un biberon cu lapte. Nu pun bine capul pe perna ca suna alarma la tel. E 7 si trebuie sa se scoale Cata. Il imping jos din pat si incerc sa adorm. Nu trece mult si se aud urlete prin casa. Alex plange ca n-a primit ce a vrut, Mihai o striga pe masa mare, Stefi nu se lasa nici ea mai prejos. Am si o cumnata stresata care isi face si ea numarul incercand sa potoleasca spiritele. GATA.
Ma duc cu Bia sa ne bem cafeaua. Eu cafea, ea cacao. Vin si Alex cu Stefi si incepe cearata pe caninele de cacao. Deja ma doare capul. Soacramea e agitata ca are bagaje de facut si plecat la tara. In casa e vanzoleala mare si Alex incepe sa urle a nu stiu cata oara pentru ca n-a primit ce a vrut. Intre tipete, zberete si urlaturi (nu mai conteaza ale cui) ne da soacramea vestea cea mare. Sora cea mare a lui Catalin o evacueaza cu casa si or sa stea la noi pana o sa gaseasca o casa cu chirie. Eram 9 vom fi 12. Am in cap o iagine cu un perete si fara sa ma vada nimeni prestez la greu .
Numar pana la 10, treg adac aer in piept si privesc inainte. Mai are rost sa ma enervez?
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Monet, sa-ti traiasca printesa mica si sa aiba parte de tot ce-i bun si frumos in viatza!
Tnicoleta, nu pune la suflet...trec toate, zau asa! Bine ca sunteti sanatosi!
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
DianaR spune:
Monet am vazut pozele cu printesele tale, Maya seamana pe tine si Lia mai mult pe sean, nu? Sa-ti traiasca frunusetile mici!
Nicoleta greu, dar veti trece voi si peste asta! Nu se poate nicicum sa va mutati doar voi singurei?
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
monet spune:
ca sa-i fac pe plac lui sean, care s-a muncit oleaca, saracu' sa faca un fel de 'rasfoiala' de-a lungul anului cu ocazia numarului "1" la maya.....
la site-ul nostru (www.seansimon.com).
va pup cu drag.
da, diana, maya-i a lu' mama-sa si lia-i toata tata-sau
ce fac scumpii tai, vlad si timeea?
mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)
OCTOMBRIE 2006
POZE MEXICO 2006
MAYA DE IULIE 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA
acris spune:
Buna tuturor,
Am intrat sa ii urez Mayei din tot sufletul meu LA MULTI ANI !!!
SA FII SANATOASA PUI FRUMOS !!!!!!!!!!!!!
Mona, sa-ti traiasca printesele. M-am uitat la poze. Superbe!!!!!
Nico, imi pare rau sa aud si asta. Chiar n-aveti nicio posibilitate sa va mutati singuri ????
Laurina spune:
Buna dimineta mamici cu copilasi dragalasi!!!
MONA, LA MULTI ANI PENTRU MAYA!!!, Sa traiasca, sa fie sanatoasa, va dorim tot binele din lume. Am vazut si printesele in poze, sunt superbe amandoua, au niste ochi. Ma bucur ca ai reusit sa intri si pe la noi:). Intr-adevar mare noroc asa o nanny si cunostinta si medic pediatru, bravo si asteptam poze de la petrecere!
Nico, of, imi pare foarte rau, mare ghinion, sper ca sa nu dureze mult si sa-si gaseasca in alta parte locuinta sora lui Cata. Cred ca este greu, iti trebuie multa rabdare. Ati incercat sa luati casa prin anl? Nu stiu, zic, poate aveti noroc, am mai auzit persoane care au reusit! Iti tin pumnii sa nu te enervezi si sa treaca perioada asta grea cat mai curand
Vanessa, nu mai avem nici o veste de la tine, sper ca sunteti bine(atat cat se poate in conditiile date)
Bertha, cum a fost in excursie? Sper ca v-ati simtit bine impreuna
Carmen, ai 2 baieti superbi, ma bucur ca se inteleg bine si ca reusesti cand si cand sa ai timp si de noi.
Diana, Timeea, este o dolofonica frumoasa foc. Am vazut pozele sunteti toti foarte frumosi si fericiti
Repede, ca deja am musafiri pe aici:(, si despre noi... Am fost sambata pe nepusa masa intr-o excursie la cabana trei brazi, Mihnea a fost foarte fericit, nu mai vroia deloc sa plece de acolo:) Am alergat pe acolo, ne-am catarat, am strigat prin padure, a fost foarte frumos.
Sper sa imi gasesc timp sa va scriu si cateva din perlele lui, acum nu mai pot
Dar nu inchei pana nu salut si mamicile absente de o perioada cam lunga... si sper ca numai timpul este cel care nu le lasa sa treaca pe la noi
multi pupici
tnicoleta spune:
Buna fetelor,
Multumesc ca va gantiti la mine. Nu am cum sa ma mut singura pt ca nu mai avem bani. Pana acum 3 luni am stat cu chirie, si ce bine ne-a fost.
Ieri am fost la sora lui Cata sa luam niste bagaje sa le ducem la tara. M-am ingrozit cand am vazut unde locuieste. In niste camine insalubre cu camere fara incalzire si baia la comun pe tot palierul de unde venea un miros insuportabil de ... mizerie e putin zis. Si cica nu-i mai evacueaza ca a obtinut avocatul o amanare, Dumnezeu stie pana cand.
Mai revin ca am de lucru
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
Buna fetelor
LA MULTI ANI Mona pentru ingerasul tau cel mic
Am gasit si eu o clipa sa va scriu. La noi totul este bine, numai ca Julia in acest weekend iar a racit putin si are guturai si din cand in cand tuseste. In rest totul este bine, face nezdravani. Cel mai haioasa este atunci cand face vrei prostie si ca sa nu o cert se preface ca sa lovit, tot timpul repete ca Julia are buba si spera ca atunci mama nu o mai cearta. Acum sta si se uita la Teletubies ii plac foarte mult, ca la orice copil de altfel. In acest weekend am facut cumparaturile de iana ptr Julia. La noi sa facut fric si noaptea au anuntat deja ger, dar si asa este bine ca pana acum a fost destul de cald. Cam atat pe la noi.
Am uitat sa va spun ca pe 23.12 voi fi deja in romania, vom sta pana pe 03.01. 2007. Poate, daca vreti putem sa stabilim o intalnire.
Nicoleta- multa, multa sanatate ingerasului tau, sa se insanatoseasca cat mai repede.
mica futbolista :-))
Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia