Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)
Raspunsuri - Pagina 3
bertha spune:
Nicoleta, bineinteles ca imi voi cauta serv. acolo, sper numai sa nu dureze prea mult pana gasesc sau sa caut mult si bine. M-ai distrat cu modul de a vorbi al Biancai, m-am amuzat incercand sa-mi imaginez cum e. Fiecare pui are limbajul lui, sunt mortali de-a dreptul!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alus spune:
Vanessa- nu esti cinica, si sper ca glezna ta sa se vindce repede. Imi pare rau daca a iesit o neintelegere in legatura cu mama ta. Eu am inteles ca este bolnava. Scuze inca odata.Sper ca nu te-ai suparat pe mine.
Nicoleta- Bia este superba. Copii la varsta asta sunt niste dulci foc, mai ales cand deschid gurita mica si dulce.
Bertha- nici Julia nu zice toate literele, nu zice v,r,w,numi aduc acum aminte ce alte litere.
Ma duc la puiul meu ca vad ca nu adoarme fara mine.
Noapte buna
mica futbolista :-))
Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Vanessa, imi pare rau pentru mama ta, iti doresc multa putere si curaj
Dana, ma bucur foarte mult ca ai gasit timp sa intri la noi, nu mai stiam nimic de tine de multa vreme. Sper sa gasiti si casa pe care o doriti, am vazut pozele, sunt superbe si se vede ca sunteti fericiti.
Julia, Cris multa sanatate pentru printese sa treaca tusea asta suparatoare. Noi am avut mult succes cu Stodal e si natural.
Nico, o scumpa Bia are ea fratior, cine stie poate in timp chiar o sa aiba:)
Bertha sa treaca dorul pt tati, o sa fie o perioada grea intr-adevar dar o sa treaca. Frumusete rara este un scump:). Nici Mihnea nu spune toate literele, de ex in loc de v spune d adica: 'dezi mami?'
Si de noi repede, repede ca eu tot pe fuga sunt:), Mihnea este f bine, vorbeste intr-una, la telefon noi nu mai putem raspunde, el este primul si oricine ar fi incepe si turuie de toate:)
In weekend am profitat de vremea buna si am fost in parc de unde cu foarte mare greutate l-am luat. I-a placut f mult, ca nu mai iesisem impreuna in parc de cand cu zugraveala interminabila:(. Apropo am terminat baia, dormitorul si jumatate din reparatiile din sufragerie. Deocamdata ne-am oprit ca mai vrem sa facem si altceva in weekend:)
Multi pupici pentru mamici si copilasi !!!
tnicoleta spune:
Buna fetelor
Turuie gurita Biei si te tot intrebi "Oare nu oboseste?" Aseara cand am ajuns acasa mi-a spus ca vrea afara. Am mers in parc si s-a jucat pe topogane. Pe drum a vorbit intruna. Dupa ce ne-am mai plimbat putin prin parc ii spun sa mergem pana la banca sa scoatem bani ca sa luam mancare. Vede Bia o banca si ma intreaba daca stam pe ea. Ok, stam putin si ii spun:
- Hai, mergem?
- Nu.
- Mai stam pe banca?
- Nu, coatem (scoatem) bani.
Si ca sa ma mai laud cu ceva. Pentru a doua zi consecutiv nu a mai plans cand am plecat la servici. Acum are si ea servici si nu mai are timp de mine. Isi ingrijeste bblusii .
Laurina vorbaretului. Bia sta si aculta la telefon si spune un PA abia inganat la tel. Spor la terminat zugraveala.
Alus Juliei. Mai tuseste?
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
bertha spune:
Fetele care se plang de palavrageala copiilor: dragelor, vin si eu repejor in club! Va spun cu mana pe inima, sunt momente in care nu mai rezist psihic, ma toaca marunt, ca picatura chinezeasca, "de ce, de ce de ce....?" incat simt ca o iau razna. Ma chinui sa nu-mi pierd rabdarea, da' marturisec ca nu reusesc mereu si ma mai rastesc la el. Rezultatul? Rade si incepe iar! Io i-am pus deja nume de indian, il cheama "vorba multa, saracia omului".
Interbare despre bancomant: de ce te mai duci la serv. daca iti da bancomatul bani?
Intrebari despre digestie: de ce fac kk? de unde vine kk? I-am explicat simplificat.
Intrebare: de ce poarta femeile toc? sa fie mai inalte. Barbattii scunzi de ce nu poarta toc? Nici nu stiam ca a remarcat ca exista barbati scunzi.
poze
tnicoleta spune:
Berta E baietul tau. Din fericire Bia nu e foarte curioasa doar intreaba ce este asta si dupa explicatiile de rigoare, da din vap ca a inteles si pleaca. Dar ea povesteste muuuult, si pune in carca altora ce a facut ea (de prostii e vorba).
Aseara am iesit in parc cu toti 3 si dupa o plimbare mai lunga si o ora de dat pe topogane cu capul in jos, de ametisem efectiv tot intorcandu-ma sa ii prind si supravegheat la ercat scarile, am plecat din parc cu Bia calare pe umeri, Alex in brate si Stefi atarnata de o mana, de se uita lumea la mine cala urs. Si acasa am fost luata de noua, ca doar trebuia sa fac mancare si sa spal
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
mephala30 spune:
Multumim pentru cuvintele frumoase.
Diana, iti trimit pm.
Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze
bertha spune:
Mamaaaaaaaaa, ce liniste pe-aici! Cand nu aveam eu timp, scriati capitole intregi si acum...
Eu plec maine la Bucuresti si ma intorc duminica.
Va pup!
poze
Bebe Beca spune:
Am intrat doar ca sa va pup pe toate!
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
tnicoleta spune:
Berta Hai ca iti tin eu companie. Cat pot Drum bun maine si petrecere frumoasa cu sotul.
Ieri am luat-o pe Bia la servici ca nu am avut cu cine sa o las acasa. Au tabarat toate colege pe ea si la un moment dat cum se uita cineva la ea le spunea sa o lase in pace. A fost foarte cuminte, a desenat, a ascultat muzica si imi fura mous-ul ca sa lucreze si ea .
Apoi am fugit acasa ca imi venisera muncitorii sa monteze geamul la mine in camera.
Acum doua seri cand veneam din parc imi canta:
"Ghita, aptept potita
Coala mine
Vino, acasa a mine"
In ritmul melodiei, desigur