Copilasi dragalasi de Mai - Iunie 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Bia mea a racit tuseste si are nasul infundat. Dim a plans cand am plecat, vroia si ea sa iasa afara. De trei zile ajung foarte tarziu acasa si nu are cine sa o scoata afara.

Vanesa asa e. Tac si inghit multe care nu imi convin, dar imi repet ca trebuie sa rezist de gragul Biei, ca intr-o buna zi va iesi soarele si pe strada noastra. lui Cata.

Paloma Felicitari Cristinei.

Laureta Inisei, sanatate.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Azi am duso pe Ini la cresa.Ieri nu mi a tusit dar azi cum am intrat a apucato o tuseeee, probabil de la aerul rece de afara.
Tati e la Poiana Brasov la o conferitza si zicea ca ninge .
Eu cu multa treaba, avem acum turneu Holograf si trebuie sa i urmaresc pe unde se duc sa fie toata presa acolo.

acris stiam de ridichia neagra si spre rusinea mea n am apucat sa cumpar.N am vrut totusi sa i dau antibiotic dar asta este.

vanesa asa sunt toti copilasi muci,secretii la greu,of pui mici

paloma astept pozele so vad pe gogosica frumoasa

tnicoleta pupici lui Bia, sa i dai ceai de ceapa repede, opreste tusea.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Bertha!
La multi ani Alina!

Am pus si eu pozele promise.

Nicoleta, sanatate multa lui Bia.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze mai noi
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Bertha
LA MULTI ANI! Alina
Sa aveti parte de tot ce va doriti.

Uite asta fac de azi de dimineata. Aseara am ajuns acasa la ora 11 si Bia mea dormea, cand am plecat de dim inca nu se trezise. Toata noaptea a tusit rau.

Iar eu mai am de tras vreo doua zile ca sa termin revista.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Dragele mele, sanatate multa puilor bolnavi! Nici noi nu stam prea bine la capitolul asta...

Bertha, Alina, La multi ani!!! Si multa sanatate!

Am intrat ca sa ma laud: astazi am avut primul client oficial!!!! Nu din cunostinte... Sunt tare incantata...
Acum fug, va pup!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Multa sanatate pentru puiutii bolnaviori, sa le treaca repede!

BERTHA, LA MULTI ANI!!!, multa sanatate si tot ce-ti doresti. Probabil ca weekendul asta o sa vina sotul acasa, va doresc distractie placuta, pupici speciali si pentru frumusete rara!

ALINA LA MULTI ANI!!!, multa sanatate si tot ce-ti doresti!!!

Laureta, m-am gandit la tine cand am vazut sponsorul turneului Holograf, cred ca esti foarte ocupata. Multi pupici pentru Inisa, sa treaca raceala asta nesuferita.

Nico, uf, ce perioada grea hai ca in 2 zile o sa te mai linistesti cu revista, sper ca si Bia sa fie mai bine cu tusea. nu fii suparata ca o sa vina sigur si o perioada mai buna!

Alus, sanatate multa pentru Julia, hai ca daca i-ai dat sirop, nu o sa ajunga la bronsita, multa sanatate si mai asteptam vesti de la tine.

Irinusha, am vazut pozele, sunteti niste frumosi, imi trebuie mult timp sa vad pozele voastre pe indelete asa cum as vrea ca uite asa cunosc si eu lumea:)

Paloma, da prind tot puiutii astia ai nostri, nici noi nu ne-am abtinut la volan si nu pot spune ce m-am trezit ca spune Mihnea. Este o printesa Cristina

Vanessa, ma gandeam la tine, tinem pumnii in continuare multa putere. Sanatate multa pentru Cata, sa treaca repede raceala

Ioana, bravo la cat mai multi clienti, sa mearga afacerea ca pe roate!

Simona, nu stim nimic de tine de atata timp, sper ca sunteti bine

Noi suntem bine, eu in continuare foarte ocupata la serviciu, tati la fel,bine ca Mihnunita mea este in forma maxima, turuie intr-una... Dimineata ma intreba de ce ninge si de unde:)
Sa va povestesc ceva haios, Mihnunita are o slabiciune pentru cifra 7,intr-o zi a sterpelit din trusa lui tati cand repara ceva 3 suruburi. Noi ne tot invarteam pe langa el sa i le luam si pana la urma am reusit sa luam unul, la care el cand si-a dat seama ca a pierdut unul dintre ele a inceput sa intrebe alarmat 'Unde-i sapte? unde-i sapte????' adica unde este surubul??? Dupa care m-a chemat cam asa: 'Mami vino aici sa subunam sububul asta!' adica sa insurubam .
Sper sa am timp sa mai pun si ceva poze noi, dar nu stiu cand...
Multi pupici si un weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

http://picasaweb.google.com/GradinitaLittleONE

albumul gradinitei lui Cata . e si el in primul album de hallowen. prin poza 6,7,8 si 25. fantomica cu gluga (maie un baietel in fantoma dar cu cearceaf).

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello fetelor
La inceput: La Multi Ani Bertha i Alina va doresc multa sanatate si implinirea tuturor dorintelor.

La noi este din ce in ce mai bine, Julia nu mai tuseste asa des, de fapt cand alearga, sare si face nebuni, nici mucisori nu mai are asa de mari. am fost ieri la control de rutina si doctorul a spus sa mai stau cu ea cateva zile in casa ca sa-i treaca de tot. Prietenele mele maiales una dintre ele a spus ca doctorul ei ia spus ca daca nu este tare frig si vant poate iesi cu copilul afara chiar daca are bronsita. Eu una nu as risca. Chiar acum ingerasul meu alearga in jurul lui tata, iar tata ii tot spune sa nu alerge ca va tusi iarea are totul drept in....ce spune tata.
Eu ma simt bine, numar zilele pana pe 23 decembrie cand in sfarsit voi veni in romania. Hai sa va spun ceva mai mult despre Julia. De cate ori face vreo nebunie si eu spun sotului meu, el o intreaba cine a stricat raspunde clar si rapid MAMA , mama face toate prostiile.
Eu: unde este tata?
Julia: la servici
Eu: cand vine?
Julia: nu vine
Eu: de ce nu vine
Julia este intuneric nu vede
Concluzia pe intuneric tata nusi va gasi drumul spre casa, sarmanul
Plus ca de cate ori face vreo prostie si eu o cert ea incepe sa planga si sa spune ca o doare, asa feta mea se apara, cand vede ca nui merge se tranteste special ca sa-mi arate cu adevarat ca sa lovit si plange. De cateva zile este o mofturoasa mare, nu-i convine nimic, plange din orice mai ales dimineata, face niste isteri fara sens, eu nu o bag in seama se linisteste darasta dureaza si o ora cateodata. Pot sa va spun ca cateodata sunt deja saturata, obosita. Ma gandesc daca sunt mama buna daca deja ma gandesc asa.

Vanesa- si Julia nu-si sufla nasul, seara are atat de infundat ca atunci cand sa culca si isi trage nasul o apuca o tuse, din cauza asta mia vomat de 2 ori

Nicoleta- imi pare rau ca treceti prin asta, va doresc ca totul sa treaca cat mai curand. Eu am locuit un timp cu mama mea si bunica cam 3 luni si stiu ce inseamna.Pupici lui Bia

Paloma. Irinusha- ingerasi vostri sunt superbi.

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Nicoleta- poate ai sa crezi ca eu am trait doar trei luni, dar credema ca mia ajuns si sa sti ca pentru mine toti care mai mult timp traiesc asa sunt oameni mari, si imi plec capul in fata lor, deci si in fata ta.

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

alus, 3 luni cu ai tai e minunat. sa vezi cum e sa stai cativa ani cu AI LUI!! pot fi cei mai minunati si tot nu e bine, darmite cand nu sunteti pe aceeasi lungime de unda (ca sa fiu finuta).
asa tare simt nevoia sa plec cateva zile in vacanta... Nu mai pot sa stau acasa. noi de mai bine d eun an nu am iesit din bucuretsi decat 3 zile la mare si 7 cand am fost cu copii in tabara. ma simt atat de obosita.. dar nu avem ce face. mi-e o mila de copii astia 2. si andu iar a avut vacanta si a stat numai la calculator. se uita la tv cand arata ninsoarea si i se lungesc ochii. bietul copil...

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput