Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 4
dolores spune:
ma bag la a doua tura de somn...vb mai tarziu..pupicei
dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
roxana c. spune:
Buna dimineata! M-am trezit si eu, sunt deja la servici.
Deny, bravo tie ca ai bagajul gata facut, eu nici macar nu l-am inceput
Apropo de depresie dupa nastere, eu as fi plans din orice atunci, iar acum am o stare de nervi, imi sare mustarul din orice, de ex azi m-am enervat rau cu fii-mea. Sa va povestesc: cand o trezesc dimineata, e chin, cand se imbraca, alt chin, ca doarme pe ea, iar azi a-nceput ca nu-i place ei bluza aia, ca daca-si face codite nu poate s-o imbrace,- iar codite cand isi face isi face dupa ce se imbraca- si tot asa. Nu o deranjeaza faptul ca intarzie, nuuuu, "sunt altii care intarzie si mai mult". Mie imi era rusine sa intru dupa invatatoare sau profesor in clasa. Vreau s-o sun azi pe invatatoare si sa-i spun sa se ia de ea cand intarzie. Am inceput sa plang de nervi dimineata, sa nu ma infig in parul ei am inceput sa bocesc. Asa ma manifest eu de regula.
Fetele de la cafeaua de dimineata, unde sunteti? Pe Dolores am vazut-o, dar celelalte?Va dau lipsa la apel
Roxana34+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
deny75 spune:
Buna dimineata!
ASIZA,RAMSAN,CLEOMONI,
YAGMUR,bine ai venit in gasca
Vreau sa va spun ca mi-am definitivat bagajul pentru spital,masina este in buna regula,deci pot sa plec spre Bucuresti chiar mai devreme de data stabilita.
Aseara,din cauza starii de agitatie pe care o am,am "experimentat" si eu cateva contractii pe care le-am linistit cu No spa.Acum sunt bine dar e un frig afara si un timp inchis...si eu am de facut cateva drumuri in oras.Asta e,ma imbrac in uratenia de salopeta de blugi si plec.Revin mai tarziu.
DENY37+cuIRINA
atudor spune:
Buna dimineatza burtici, hop si noi la cafea
Am dormit binisor azi-noapte avand invedere ca am stat mult la televizor datorita mizeriei aleia de meci Sa vedem ce mai declara Becali acum dupa ce s-a facut frate de "dulceatza" cu presedintele Realului
Azi noapte acelasi tacam: arsuri, drumuri la baie + ........durere de burticaaaaaa dar cum sa va spun, n-a durat mult, cam 5-10 minute, ca la ciclu, fara sa se intareasca burtica; ma gandesc ca n-a fost contractie, stiu ca o contractie tine mai putin si vine cu tot cu burtik intarita.
Cum ne dam seama de contractiile adevarate? Ca treaba aia cu "o sa iti dai sigur seama" e cam evaziva...parerea mea. Cred ca fetele care au deja copii ne pot da o mana de ajutor
Va tzuc!
Ana 37w5d cu Tiberiu Mihai
ruxandra_sb spune:
Buna dimineata!
ne scularam si noi, plecara baietii si venii dna la curatenie.
Mai am unele lucruri de aranjat prin casa, ceva cumparaturi..
Nu stiu de ce, dar nu mai am atata rabdare cu Matei . Cred ca si el ma simte, ca am inceput sa fiu cu gandurile mai mult prin alta parte.. ca se comporta ca atare. Sper sa supravietuim..
_
Tocmai ce-am vb cu Raluca. Era bine, optimista si relaxata. De ieri seara/dupa-masa nu a mai avut contractii.
A apucat sa citeasca paginile printate de Mirona si va transmite ca-i o.k. si, bineinteles, multi la toate!
M-a intrebat de voi, care au mai fost evenimentele si i-am povestit ca unele fete sunt in pregatiri, pe ultima suta de m.
34+
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
asiza spune:
Buna dimineata, burticoase!!!
Azi-noapte am dormit foarte bine, in sfarsit; abia acum m-am trezit!!!
Lory, felicitari pentru rezultatele la eco...CAtrinel e ok asadar, gata de venirea pe lume...
Simo, ai realizat cat de putin mai ai, asa-i???? Lasa ca tu esti o fire optimista si sigur va fi bine si pentru tine, si pentru David. In plus, David trebuie sa o asculte pe mamica lui si sa stea cuminte acolo pana trece nunta lui fratello, nu??? Ai grija de tine!
M_monique, bine ca e totul bine si la tine...pentru mine, sa am 13 kg+ la 31 sapt. ar fi fost PARFUM...
Da, Dbunny, e posibil mult mai mult decat gaze si diaree in travaliu...asta e...tocmai de aceea, la maternitatea unde voi naste, la toate li se face clisma inainte de nastere, astfel evitandu-se partea asta de surpriza...insa io zic ca n-are rost sa ne fie rusine de nimic, totul e absolut normal, ce sa facem??? Principalul lucru care ne intereseaza e sa ne tinem in brate puiul sanatos!
pentru Ana-Larissa, de mamalina. Sa-ti traiasca fetita si sa se faca mare, frumoasa si sanatoasa! Iar tu, mai treci pe la noi macar din cand in cand...
Mio, si la mine bb a fost cu capul in jos la fiecare eco...deja bineinteles e mare si tot in cap sta, desi eu degeaba cred, ca vreau sa cer cezariana!...aaaa, tu vorbeai de fixare, ai dreptate! Deci mai ai putintel pana-ti vezi baiatul...Bafta!
Monis, n-ai mai intrat demult intr-adevar...si, desi ti-am trimis demult acele CD-uri, n-ai mai dat niciun semn de viata...spune-mi macar daca le-ai primit!
Deny, ai grija de tine...
Va pup...mai vorbim...
Oana 30+ cu Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
Zina spune:
Multumesc la toate fetele pentru urarile lor, doamne ajuta sa trecem toate cu bine si peste nastere...
Cum v-am povestit, eu stau toata ziua in pat, numai saptamana viitoare sunt programata la cezariana, dar inca nu stiu cand. Doctorul a spus sa mai stau un pic la "clocit", exact spusele lui. Ca nu trebuie sa-l scoatem pe bebe mai repede numai pt.ca vrem noi asa. Asta, numai daca nu se hotaraste bebele sa vina el mai devreme, ca si asa am deja colul deschis. Si mie mi s-a facut monitorizarea aceea pt.bebe, in prima zi de internare. Am stat cam un sfert de ora de i-am auzit inimioara cum batea. In rest mi s-a facut eco, analizele de sange si urina si cam atat. Acum asteptam sa treaca zilele. Vad ca se fac multe cezariene aici, eu incerc sa ma incurajez, ca mi-e cam frica.
Am intrebat daca bebele va fi imbracat dupa nastere cu hainutele aduse de mine si mi s-a raspuns ca "nu". Au ei aici totul pregatit, numai cand plecam din spital am sa-l imbrac cu ale lui. In rest, ce sa va mai povestesc, conditiile de aici sunt f.bune, cadura (noaptea dorm descoperita), mancare buna (nu ma asteptam) si multa, apa calda non-stop, dusuri curate, toalete curate, am in salon chiuveta mea (eu stau intr-o rezerva). Binenteles ca am "dat" ceva la toata lumea, adica asistente (care sunt cate trei, fiecare cu tura ei), la infirmiere (tot trei) si uite asa f-neaza sistemul... Se vede imediat rezultatul...
Oare la doctor cand trebuie dati banii? Inainte sau dupa nastere? Eu cred ca am sa-i dau inainte. S i la ce suma v-ati gandit voi? Am inteles ca aici vor fi 3 medici la operatie, plus anestezistul si asistenta.
Pupici si sa aveti o zi frumoasa.
Zina si bebe Rares 37w+
ama.lia spune:
Buna dimineata!!!!
E frumos cand e soare, imi era dor.
Mio, ma bucur ca ai aparut, ma intrebam ce mai faci, de ce lipsesti atat
Fetelor, eu nu ma pot apuca de bagaj. Pur si simplu, am facut o listuta cu cele trebuincioase, am vorbit si cu asistenta doctorului meu ieri, dar nu pot. Ma gandesc ca daca voi avea bagajul se poate intampla oricand, si ar trebui sa mai fie cel putin o luna, atunci de ce atata graba. Dar stiu ca trebuie sa-l am pregatit, in caz de...
Nu stiu ce sa fac sa nu ma mai ingras atat, deja nu-mi mai place ce vad in oglinda, ma gandeam sa incerc sa ma menajez un pic, dar nu pot, tot imi vine sa mananc ce nu prea mancam pana acum: paine, orez cu lapte... ciudate gusturi are bebelina mea.
Vroiam sa va intreb: voi cand il veti plati pe dr la nastere? inainte sau dupa? Adica atunci cand incepe nasterea (in travaliu) sau dupa ce se naste bebe? Ma gandesc ca toti trebuie platiti inainte, sa-si faca treaba mai cu atentie, dupa, degeaba dai, nu? si cine ii da? eu, sau sotul?
nu ma pricep, pentru ca nu am avut de-a face cu doctori pana acum.
Va pe toate si bebeii
Amalia 34+ si
asiza spune:
yagmur, te-am trecut in listutza noastra cu ...deocamdata esti la sfarsitul acestei liste, dar daca ne dai si restul informatiilor cerute, le completez si te trec la locul unde ar trebui sa fii!!!
Oana 30+ cu Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
ama.lia spune:
Zina, am intrebat amandoua despre momentul cand trebuie dati banii, ce dragut! inseamna ca nu sunt singura framantata de treaba asta. Si ma bucur ca ai conditii umane in spital. Altfel era greu sa rezisti atat.
Fetelor, pe mine ma cam doare bazinul de la o vreme, uneori imi si amorteste piciorul drept (dupa ce conduc mai mult deobicei). O fi normal sa ma doara bazinul de pe-acum?
Amalia 34+ si