Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Zina, rezerva la Stanca??? P-asta n-o stiam? CAte paturi sunt? Si cum ai pus mana pe ea? O sa ma interesez si eu, dar as aprecia daca mi-ai raspunde...Mersi...Cu banii dati la medici, iti pot spune ca aici se da doar la medicul principal, dar daca vrei sa imparti in dreapta si-n stanga poti da si la rezidenti! Pupici si ai grija de tine...

Oana 30+ cu Denis Cristian

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Mirona:"asa brutal conduc taximetristii ... ca imi vine sa-mi inghit bebelina la fiecare groapa din asfalt.
"
auuuuu,ce frumos povestesti!!! auzi,urina in galeata !
"edeme nu am, dureri de cap nu am ... dar poate ca o sa-mi apara din moment ce am un asemenea haotic lana mine.

fetelor - aveam si ceva bani pregatiti - dar cui sa dai? Lui- care aproape zburda pe langa noi si nu statea locului o clipa? nici macar pentru explicatii? Portarului? Cre era mai nedumerit decat noi? Rezidentului? - care nici macar de reteta nu s-a ocupat ca lumea - ci a scris de mana ce sa cumpar, numele si varsta sarcinii pe spatele unei adeverinte medicale - si si-a pus o parafa?
"
mooooooooooor !!!

mai bine stateai in pat,vorba fetelor !!! decat nebunia asta.eu rad de modul haios in care povestesti,dar stiu ca nu e de ras,e de plans.

hai,nu lua in seama,ai grija de tine !!

ruxandra,sati traiasca micutul sughitel ! cat as vrea si eu sail simt cand sughite,sau sa il vad! hac-hac !

Lorym,e greu sa gasesti pe cineva care sa fie ca tine,in ceea ce priveste curatenia si mancarea..
ma bucur ca ai ras !!!
imi pare rau ca ai avut probleme cu sarcina !(apropos de tema zilei),dar va faceti voi mari!
ti se cam apropie si tie...astept sa spui cum a fost Catrinel la ecografie !! si ce ti-a zis :)))(Catrinel)
roxanica,am un costumas din ala scafandru,primit ,dar mie mi se pare mare rau! o sa arate ca de pomana in el,dar sper sa nu fie nevoie des de el.tinand cont ca iarna se termina cand are copilul cam 3-4 luni,scafandrul asta mie acum mise pare cam de sase luni.adica in vara.
dolores,macar dormi mai mult de 11 si tu !eu cand fac asa ca tine,si ma pun la 8 in pat,daca nuam dormit toata noaptea,apai dorm!!sub 8 ore nu te intelegi cu mine!
LORYYYYYYYYYYYM,AOLEEEEEEEEEEU ,ACUM AM CITIT SI CELALALT MESAJ AL TAU !! NASTI ???????????NEBUNOOOOOOOOOOOO,MI-A STAT INIMA !! AM CREZUT CA E VORBA DE TINE!!! AM CITIT DE TREI ORI SI NU MAI VEDEAM!CINE E MAMILILI??M-AU TRECUT TOATE TRANSPIRATIILE,NU MAI NIMEREAM NICI MAJORETA!!
ADEJU,bine ai venit ! sa iti traiasca Eric.frumos nume!sa scri jos ,la mesaj,cate sapt ai,ca sa ne ghidam mereu .
atudor,stai in pat,scumpo,nu te agita!
GABITZA MAX,nu mai fi speriata,ca frica nu e buna,atrage dureri si contractii si tot felul..incearca sa te relaxezi,sa te gandesti doar la ce e si ce va fi frumos ! stiu ca e greud,ar cat poti tu!
deny,bravo,doua fetite in familie !!! sa va traiasca printesele mult asteptate!! cele mai rasfatate din familie!
asiza,ma bucur ca a fost totul bine la medic!ce bine ca iti spune de acum de degetele..eu ma tot gandesc la chestia asta,nu mi-a dat prin cap ca ar trebui sa intreb de acum,sa nu mai astept atat sa il vad in brate.
Zina,tine-ne la curent ,nastere usoara !!! sa iti fie bine acolo in spital!! ai grija de tine !!off..sa dau cu majoreta asta sa nu se vada ca ma emotionez..
Ralu
,ma gandesc in fiecare zi la tine!te pup si iti tin pumnii sa scapi usor!! nu stiu cu lichidul in exces pt mamica aceea,imi pare rau ca plange..
dbunny,nu cred ca ai anemie.ori e tot de la uterul marit care apasa,ori pur si simplu de la modificarile hormonale.sper sa iti treaca !
kokorinaaaaaaa,unde eeeeesti ??? numa speria!
aa,gata,te-am vazut mai jos,cu mesajul! asa.stai aci sa te vad .
yagmur,bine ai venit intre noi!sa ai o nastere usoara!
Lorym,printesa ta e GRASUNICAAAAAAAA!!!! si nu mai plange,da??? :(
simo,casa de piatra fratelui tau si nastere usoara cumnaticei tale de la mamici martie !ia vezi ca dupa dans poate vin si contractiile!
alexandra,da,am vazut meciul...ei,am sperat in miracole,dar nu a fost sa fie,e prea departe ..si ce daca ar fi cineva cu dinamo ? e vorba de o echipa romaneasca ce a ajuns acolo !
monique,nu am auzit de cununie religioasa martea.dar porbabil nu mai au locuri duminica.
mio75,si tu esti pe cale :
vesti? Ralu e in spital,asteptam sa nasca.avem deja un bebe.
monis
,felicitari pt rezultatele bune la eco!
danita,cand simti asa chef de zacut la pat,nu te mai gandi ,si stai acolo in pat,ca organismul comanda ,stie el ce stie!
dolores,neata!
Roxana,au si copiii zile proaste,si se descarca si ei cautand motive sa dispere parintii!
LA MULTI ANI !!pentru Ana-Larissa- mamalina.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

'Neata burtikoase
In primul rand bun venit fetelor noi, sa aveti parte de sarcina usoara (cat a mai ramas din ea..) si de bebei sanatosi!

Raluca saraca mai poate?? Tot citesc si citesc si astept sa mai apara o bebica pe lista, da nika..Mai are rabdare? De atatea zile in spital, ba are ba nu are contractii...
Sa ii transmiteti si din partea mea toate cele bune, si sa-i spuneti ca o admir pentru putere si rabdare. Ii tin pumnii.

M-am distrat de aventurile Mironei pe coridoarele spitalului. Stiu ca nu e comic cand propria persoana e in postura respectiva, dar vazut de dinafara..

Asizule si eu am cascat gura mare cand am citit ca pe una dintre fete a certat-o medicul ca a crescut in greutate cu 13 kg.. Pai pe mine m-ar fi biciuit!!!! M-ar fi legat de maini si de picioare sa nu mai dau iama in frigider.
Ma consolez cu ideea ca macar imi tine de cald noul strat adipos..la mine in dormitor erau aseara 14 grade si eu transpiram ca o foca obeza sub plapuma.

Atat de multe fete se apropie de momentul x...of. Eu mai am. Si totusi ma apuca uneori asa un gand de codita si imi imaginez cum e ..si pe urma dupa 5 minute de imaginat alung de pe creier imaginile cu pricina..o sa mor de rusine daca incep povestea cu gaze, scaune moi si alea alea...o sa intru in podea. Si asa ma disper de pe acum ..daca nu o sa am timp sa fac dus si sa defrisez ce e de defrisat?? Atunci chiar dau coltul.Stiu ca e normal, stiu ca in momentele alea nu iti mai arde de nimic si ca tantile si nenii de prin spitale au vazut multe. Degeaba. Daca s-ar putea ca atunci cand nasc sa miros a iasomie, sa nu am fir de par pi trup si in afara de bebe (curat si roz bombon)sa nu mai paraseasca nimic altceva corpul meu, ar fi minunat. Si daca s-ar putea sa pastrez chilotii pe mine de-a lungul intregii proceduri ar fi si mai bine.
Am si eu pitici.

kokorina te invidiez pentru soacra..probabil ca si a mea ar veni daca as chema-o, dar..
am vazut si eu in final camera bebeilor, uau, super!!

aelita nu am habar unde sa ma uit sa vad si eu cosulet si dulap..

Ma intorc la munca. Pana intru in prenatal mai am 4 saptamani..nu mai am rabdare.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Asiza, este o rezerva de 2 paturi, numai eu sunt si mama mea, dar care acum isi cauta sa stea undeva in gazda (numai noaptea, ca ziua e aici tot timpul), pt.ca nu vreau sa abuzam de bunatatea celor de aici. Chiar, nu stii pe nimeni, care ar putea-o gazdui? Contra cost, binenteles. Am avut o promisiune pe care ne-am bazat, dar care a renuntat in ultima clipa, si mama a ramas "pe dinafara".
Am sa-ti spun si cum vei putea obtine rezerva, daca tot aici vei naste. Bine?
Pupici,

Zina si bebe Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

'neata burtici! m-am trezit de la 7, ca deh, la 7 juma' trebuia sa vina tanti la curatenie...am pus eu de cafea, pt tanti, ca-s fata finuta, si pune-te pe asteptat... cand am vazut ca s-a facut 8 juma' si inca n-a venit, m-am umplut de draci (stie ca daca vine dupa 8 juma' degeaba mai vine, ca e ora la care plec la munca - inca n-am apucat sa-i raportez ca-s toata ziua acasa de-acuma...). asta e, ce sa-i faci, da' ma enerveaza ca nici macar un tel n-a dat sa anunte, si tot eu tre' sa ma simt sa o caut, sa vad daca e totul ok...
ama.lia, am vazut ca ziceai ceva de dureri de bazin.. eu am de doua sapt, deci de prin sapt 28, doctorita mi-a zis ca e normal, depinde si de cat de greu e bebeul, de pozitie, ca poate sa apese, dar totusi ai grija si la curent, sau la miscari bruste, si bineinteles, dar banuiesc ca stii: fara carat nimic greu!! la mine mai nasol e seara, dimineata bebe doarme si nici nu-l simt, manca-l-ar mama de pui mic
fetelor, cele mai inaintate in sarcina, voi cand erati in sapt 30, aveati deja toate detaliile stabilite cu dr cu care o sa nasteti? adica, discutaserati deja de una-alta (felul nasterii, rezerva, anestezist, bla bla...). eu n-am discutat nimic inca, mi-a zis de fiecare data ca e prea devreme, dar parca totusi as vrea sa ma mai relaxez si eu pe tema asta...
cat despre faza cu banii, si eu ma gandesc cu groaza, dar cred ca la dr ii vom da inainte de a intra in operatie, o sa se ocupe sotu' sau mama, sau nu stiu cine, ca mie sigur n-o sa-mi stea capu' la asa ceva in acel moment... iar restul, chiar nu stiu... pt anestezist ii iau cu mine?? ii dau dupa?? la neonatolog cand?? ufff....
pupici

Deea 30+ , viitoare mami de Eric

PICS

ERIC

dortmund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

-ici de dimineata,

am citit atatea pagini - ca logic nu mai stiu ce si cui sa raspund ... daca ma apuc ...nu mai termin.
Zic si eu din amintiri:
- nu mai consum otet cu miere - bag doar paine cu unt si miere.
- de la statul in pat - am revenit la tensiunea normala. Asta insa nu-mi da voie sa stau mai mult la calc - cum mi-as dori. Cand ma asez pe scaun bebelina mea fiind deja jos de tot o deranjeaza si incepe si sa ma doara bazinul si am dureri (putin mai mari) decat aveam la menstra.
- am si eu dureri de bazin noaptea, ba mai si pocneste din cand in cand. Dureri ca la menstra - sunt normale - le am cam de fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe alta.
- n-am mai facut acea analiza (cu galeata) - o faceam daca mai continua tensiunea sa-mi dea de furca.
-NU. - nu pot trage calcul langa pat si nici patul langa calc. Dar sotul mi-a adus un televizor micutz langa pat (nu in dormitor) si uite asa imi petrec eu zilele.

Spun si eu un bun venit noilor venite si inca unul pentru cele vechi - care au mai aparut printre noi. -ici la toate
Incep si eu sa nu mai am rabdare - e foarte frumos cand deja incepi sa astepti ... e si faptul ca ma misc din ce in ce mai greu, nu mai am mobilitate, nu mai vreau sa ies din casa ... stau doar in pat, etc.

pentru Ana-Larissa de mamalina.
si pentru Adnana - nepotika mea. Azi implineste 8 anishori. Tre s-o sun cand vine de la scoala.
Stiu ca mai era o nou venita care avea o mica problema cu ziua de azi - vreau sa-i spun ca nu am uitat si ca o tin de manutza ... numai sa apara la apel. Fruntea sus si mergem inainte.

Gata fetelor ca iar ma apasa Karinutza. you all si mai revin

Miro37+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

salut tuturor
am intrat sa va zic ce am facut la dr. bebelina e bine, 1 kil 700 si ceva,dar zice ca e un pic mai micuta si pe la nastere o sa aiba pana in 3 kile din cauza tensiunii mele. ca nu are ce sa imi faca concret, sa ma monitorizez regulat, la primul semn sa ii dau de stire si sa stau cat mai mult in pat sa se oxigeneze bebelina bine.
sunt oarecum tuflita, desi concret bebe e bine, a crescut, e ok, dar trebuie acum sa imi ridic moralul.
va pup, o sa citesc mai tarziu ce s-a mai scris, am de lucru cu moralul...

chris 32+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama.lia spune:

chris80, important e ca bebe e bine, sanatoasa. nu-ti mai face probleme cu greutatea, poate creste mai mult de acum in colo, sau dupa ce se naste. Din proprie experienta iti spun ca la noi bebe creste cel mai mult cand stau cumintica acasa, cat se poate de linistita, cu papa bun si somnic. Incearca si tu, poate recupereaza, sa te linistesti.
uite si nu supara copilul!

Amalia 34+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

a deju,normal trebuia sa sune sa anunte ca intarzie.macar stiai si nu te ridicai din pat..
Mirona,lasi si calculatorul si tot! noroc ca ai reglat tensiunea! stai in pat si nu te mai misca de acolo!
LA MULTI ANI NEPOATEI TALE ADNANA !!!
CHRIS,draga mea,nu stiu eu de ce te sperie medicul asta! nu are cum sa stie el ca o sa aiba atat la nastere,pt ca mai e pana atunci,si el poate lua in greutate mairepede.plus de-.asta,in grafic spune ca la 32 de sapt copilul are 1702 grame si 42,4 cm. Atunci cum e al tau mic ???? e in grafic !!
nu mai zic,ca si daca era mai mic,important e ca era bine,nu cate kg are!!! dar nu e cazul,vad!

mai stiu un caz,i s-a spus ca e copilul mai mic cu o luna(aproape de nastere),ca nu se alimenteaza.si da-i si plangi,si da-i si chinuie-te,biata mama! a nascut un copil NORMAL! nu din cei grasi,dar nici cum spuneau ca e mai mic cu o luna si nu se alimenteaza!

asa ca stai cumintica si nu te ingrijora degeaba!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Miro La multi ani Adnanei!! Sa-ti traiasca nepotica super talentata!

Chris nu te morcovii ca Alexandra ta are "numai" 1 kg 700..doar mai are atata timp sa creasca in greutate!! Plus ca e in grafic, asa ca nu vad de iti faci probleme.
Uite, eu intreb de fiecare data cat imi cantareste fata, iar gineco a mea scoate tabelul si citeste..cam atat, zice....macar la voi va cantaresc bebeii,aici nika!!

Asizule distractie placuta in oras, sa ne pove ce ai vazut la targ!

roxana c. felicitari pentru rabdare..chiar daca ai bocit si nu ii face bine bebelului!!
Asa zici tu ca fac fatucile..vor cozi..vor alte bluzite..oo..mai pove, sa stiu din timp ce ma astepta!

Zina stai in pat si cloceste daca asa au spus sefhii doc!! pacat ca tre sa stai in spital in pat, acasa ti-ar fi fost mai bine. Da' daca ai la tine laptopul si poti sa te dai pe net, mai trece timpul.

30+

Mergi la inceput