Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 20
Laura13 spune:
Mamamatei nu vreau nici sa te sperii, dar nici sa stai tocmai linistita. Varicela (din cate stiu eu) este periculoasa pentru fat, chiar daca mama a avut aceasta boala. stiu chestia asta, pentru ca sora mea a facut varicela cand mama mea era insarcinata cu mine, in luna a 5-a, si desi pe vremea aceea nu se facea i s-a recomandat intrerupere de sarcina. Totusi, eu am iesit destul de normala (zic eu, dar nu e toata lumea de acord ). Adica exista riscul sa ma nasc surda, sau muta sau oarba, etc. Totusi parerea mea este sa intrerupi total contactul cu purtatorii de virus si sa treci pe la doctorita ta (ginecolog sau de familie) sa vezi ce zice.
Pupici!
Laura si bebe strumf 36+
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by MAMAMATEI
Nepotica mea are varicela de vreo 8 zile; Socrii au intrat in contact cu ea dar si cu fetita mea care a avut varicela; Eu si sotul am avut in copilarie; O mai pot contacta? Stiu ca riscurile sunt mari in cazul in care contactez virusul...Rudele s-au obosit sa ma anunte abia azi...Sa le interzic socrilor sa ma mai viziteze?
Eu stiu ca n-o mai poti contacta, odata ce-ai avut-o.
Apoi varicela, la o sarcina asa avansata, nu mai pune asa probleme.
O prietena a facut-o prin saptamana 24 si a nascut un bb perfect.
Sanatate!
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
dolores spune:
kokorina dau vesti indiferent...ai vazut ca sunteti la zi cu stirile despre mine..m-am ales ori acum ori o aveam..nu stiu ce sa zic de anemia asta...sper sa fie bine in continuare.de papat ..pap tot
ramsan felicitari pentru grasunelul din burtik...super vesti. bravo mami
aelita tare simpatica ai fost cu babismele...m-am distrat despre ce ai scris
ramsan o sa incerc sa mananc ce ai scris tu..dar cine mi le gateste???
alex, ce probleme de familie ai avut???
a_deju de ce nu pui tu apa plata in fier???eu asa fac..ca apa de la robinet e vai mama ei
ruxandra deci 85% din brut...nu stiu de unde am auzit ca 85%din net..asa mai merge...carne nu suport sa mananc..nici inainte nu mancam, iar de cand d-l david s-a postat la mine cu chirie..nu mai suport delco niciun fel de carne
dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
desiree spune:
buna ziua gravidutzele mele preferate !
m-am intors din concediul medical, v-am citit ( vreme de vreo 3 capitole si 2 zile) sunt la curent cu toate noutatile, inclusiv de faptul ca avem un prim bebe in grupul nostru si inca vreo 2-3 pe drum. Vreau sa urez proaspetei mamici ( piscotica) si celor care vor veni in scurt timp sa aiba parte de bebeloi sanatosi si dragastosi, nasteri usoare si dureri suportabile !
am vrut sa va raspund in parte, dar din pacate am pierdut sirul intre timp, dar vreau sa stiti ca sunt cu voi, langa voi, si pe cat posibil caut sa nu pierd nimic din postarile voastre! am vazut si ceva disensiuni, la inceput m-au suparat, apoi m-au amuzat, regret ca Ktrinel nu a manifestat intelegere mai multa si sa lase de la ea, asa cum poate toate am facut la un moment dat cu cineva pe acest forum! suntem o adunare pestrita, singurul noastru lucru comun este dimensiunea taliei, e normal sa mai avem si din astea, adevarat ca nu toata lumea are maturitatea sa treaca peste!
am venit la zbarlici si deja am un gust amar, deoarece am fost aranjata bine intre timp: sefa mea, din razbunare ca am lasat-o cu funduletzul in balta si am plecat in medical mi-a taiat toate orele suplimentare efectuate pana sa plec, insemnand vreo 2-3 milioane bune la salariu! nu am comentat nimic, dar de luni sunt in PRENATAL! Am si anuntat-o! Nu merita atata munca pentru nimic, dupa 4 ani de eforturi sa demonstrez ca sunt capabila si valoroasa, asta e singurul premiu pe care il primesc! asa ca din acest moment, copilul este singura mea prioritate!
urmeaza sa imi pun netul acasa, asa ca din momentul in care voi reusi sa reintru pe DC, va voi apela cu siguranta, sa va spun ce si cum despre mine! Sigur vor mai fi ceva mamici pana atunci ( mirona noastra mai are putintel, dandusa de asemeni,si mai sunt fete aproape de termen, va gasesc in dublu exemplar)
asiza, ma bucur mult ca problema lui bebe cu rinichiul a fost o alarma falsa, (am inlemnit cand am citit)chiar auzisem de la un medic ca aceasta este o problema intalnita la multi baietei nou-nascuti in ultima perioada! Slava Domnulu ca e ok domnisorul Denis!
am vazut ca au rasarit din umbra si cateva noi mamicutze, care ne-au urmarit odiseea! Fetelor, bine ati venit si nasteri usoare !
kokorina, mi-au dat lacrimile cand am vazut filmuletzul camerei harbujeilor! Nu cumva melodia de fundal e cantata de Cleo Stratan, ingerul cu ochi caprui?
fetelor, va tzuc dulce si eu si octavian!
desiree 32+
"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"(George Orwell)
doradora spune:
dolores treaba cu anemia nu are nimic de-a face cu dimensiunea. cunosc o persoana tanara, de vreo 35 de ani, care are pe putin 120, desi nu recunoaste, dar aproximez, si are anemie de nu se vede. nu ca as sugera ca ai si tu 120 , dar ai un mare consumator de tot ce e bun, si de aici rezultatele analizelor.
cat despre dr. h., stai linistita ca ii repet de fiecare data ca sunt a lui si nu a altcuiva, si mi-a marturisit sincer ca atunci cand il sun sa nu incep ca ma cheama asa si pe dincolo, el nu tine minte, si nici nu vrea, sa ii zic direct ca sunt pacienta lui si sa ii spun care sunt problemele. fina mea nr 3 ma tot intraba daca stie dr cu cine a stat de vorba cand il sun, si eu ii tot explic ca nu ma intereseaza, atata vreme cat omul e civilizat si imi raspunde, ba chiar imi explica exact si mecanismele care declanseaza anumite reactii, nu ca as pricepe eu mare lucru. iat treaba cu numele o inteleg, pt ca mi-au trecut sute de copii prin mana si zau daca le stiam numele tuturor.
sper sa nasc cu el, asa cum vrem noi, dar daca ma apuca si nu e omul in tara nu am ce face decat sa ma resemnez. stii care e ironia? cand am sunat la euroclinic sa ma programez, eram asa de aeriana de doctori, ca nu am avut nici o preferinta, i-am zis fetei de la telefon doar ca vreau pe cineva care sa nu faca nazuri la cezariana, iar ea mi-a zis ca are liber la dr h in data de, la ora de, si ca e conferentiar. de abia dupa aceea am intrat pe net si am vazut ca ne-a pus dumnezeu mana in cap, stii cum e proverbul, ca la cioara oarba ii face dumnezeu cuibul.
mi-a zis in timpul consultatiei ca trebuie sa apese, si ca daca imi e rau sa il anunt, dar el asa trebuie sa procedeze, nu are ce face. nu am avut probleme, dar ma gandesc ca la tine o fi fost mai nasol poate pt ca e david mai maricel. de fapt, nu stiu, zic si eu si imi dau cu presupusul.
iar statul in pat e o chestie nu imposibila, ci nasoala rau, nu am stare nici sa citesc, nici sa ma uit la tv, nici macar sa vb la tel. uf, greu....
mamamatei in general paza buna trece primejdia rea, asa ca ori intrebi dr de fam, ori esti precauta, o sa ai timp dupa aia sa iti vezi socrii.
raluca bine ai venit acasa!
chris 33+ alexandra
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dolores
ruxandra deci 85% din brut...nu stiu de unde am auzit ca 85%din net..asa mai merge..
Dolores, ia vezi aici, apropo de modalitatea de calcul al banuztilor pt pre/postnatal:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86429
Ruxandra & Matei (4,5 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
dolores spune:
danita ce e cu tine mami???ce se intampla??? daca ne spui...te sustinem moral macar
jojo_miha imi pare tare rau..dar acum e bucuria e pe masura...te imbratisez virtual..o sa fie bine si o sa ai un copil super care va va face fericiti
miro poti sa bei cafea fara cofeina..eu numai asa ceva beau .pai cu trusa...ramane sa mi-o cumpar...asa a facut si surioara mea...off...numai sa fie bine miro..
dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
Dbunny spune:
Eu stiam ca odata ce ai avut varicela iti raman anticorpi in corp si nu se mai lipeste de tine. Plus ca am citit zilele trecute pe net(si nepoata mea a facut acum si mi-era frica sa nu iau, nu-mi mai aduc aminte daca am avut sau nu in copilarie), si am citit ca e periculoasa numai pana la 20 de saptamani, sau in ultima saptamana de sarcina...adica, se poate tranmite copilului in timpul travaliului. Cu o analiza de sange s-ar vedea daca ai anticorpi sau nu...
Pup
Dbunny35+
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by atudor
Fetelor, ori eu am luat-o razna, ori chiar se intampla...mi s-a lasat brusc burtik...de aseara pana azi; de aici or fi rezultat si durerile pe care le resimt de 2 nopti....cine mai stie
Ana 37w6d cu Tiberiu Mihai
Pai inseamna ca mai ai putin si nasti.
Incepem, fetelor, galeria?
Pupicei, Ingeras 31+ Maya