Mamici de noiembrie - decembrie 2006(48)
Raspunsuri - Pagina 21
dolores spune:
roxanica2006 dar cine sunt acei musafiri care raman atatea zile??ei chiar nu se gandesc?sau macar tu nu puteai sa inventezi o scuza..mai ales in situatia ta...nasol moment..si eu as fi furioasa
koko super faza cu cadoul..asa cadou mai da...daca mi-ar face si mie sotul astfel de cadouri ce fericita as mai fi
miraco nu stiu cum stau cu tensiunea..azi cand maduc la mami o s-o rog sa imi ia tensiunea.asa am si eu contractii..simt o presiune de la buric in jos..adica la parterul burtii si se face pietroi..tine cateva secunde
dolores 33+David Cristian
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
kokorina spune:
ROXANICA......."nu stiu altii cum sant",precum spune poetul...........da' cine-s frate astia care stau atatea zile la o femeie gravida,cica vizita.....dar nici mama si tata daca ar vrea sa stea la mine atatea zile....as refuza cumva....ti-e rusine de ei sau....nu stiu,poate chiar poti contramanda acest mic concediu al lor, telefonic(stai in pat,ti-e rau,ai fost zilele trecute la medic si ti-a interzis chiar sa stai pe scaun).....vezi tu ce spui ca doar esti fata mare....si daca totusi vin la tine....iti doresc multi nervi de otel.sa vii sa ne spui cum a fost.
DESIREE.....intr-adevar este melodia cantata de cleopatra stratan.frumos nu?daca mie inca mai imi dau lacrimile,atunci cand ma mai uit din cand in cand a filmulet.....ii iubeste mama pe amandoi tare de tot!
si cum RALUCA este acasa?pai si cum ii este,cine ne mai da vesti?e totul in ordine cu ea,ce zice medicul?asteptam vesti!
34 cu si
Camera Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
porumbita80 spune:
Buna fetelor va urmaresc in fiecare zi dar sunt asa lenesa ca nu am nici un chef sa scriu ca asa sa stau la vorba sunt buna dar mai putin cu scrisul.
Bine ca Ralu vine acasa sa nu sa se mai chinuie in spital.
Ramona bravo chiar are un voinic acolo sa-i fie sanatos si frumos
va pup pe toate
38w+Mario Gabriel
stela
dolores spune:
atudor..cred ca e primul semn al nasterii..tinem pumnii o intrebare..poti face o poza cu burtica asa lasata..eu sunt tare curioasa cum arata..daca vrei..
fetelor..suntem doar cateva pe lista de telefoane...restul nu vreti sa va bagati..sa avem cum sa ne anuntam una pe alta....
chris merci de informatii..iar despre nr kg-lor..sper sa nu ajung pana acolo..doamne fereste
raluca bine ati venit acasa tu si adina..
poze
poze dolores
"Cel mai bun mod de a ne folosi viata este sa iubim. Cea mai buna expresie a dragostei este timpul. Cel mai bun timp pentru a iubi este acum."
Laura13 spune:
Salut fetele!
Abia acu' reusesc si eu sa plec acasa! Zau ca m-am saturat de atata munca, de imi vine si mie cateodata sa imi iau campii! Si uite asa zic in fiecare zi si apoi o iau de la capat!
Dar asta e, mult a fost, putin mai este, desi cred ca pana nasc n-am sanse sa stau si eu acasa ca voi!
Pupici Ralucai, daca vine acasa! Si daca nu vine tot pupici! Ma scuzati dar sunt varza!
Pupici Atudor daca e sa fie si mult curaj! Si mai ales bebe sanatos!
Pupici la toate indiferent ce faceti!
Ma duc sa dorm ca mi-a luat 5 min sa scriu 3 randuri!
Laura si bebe strumf 36+
Laura13 spune:
Dolores eu v-as da nr de tel. Dar trebuie sa ma invatati. ORICUM MAINE CA AZI NU MAI VREAU!
Laura si bebe strumf 36+
dolores spune:
trimiti PM la marcela cu datele tale..sau este in mail-ul comun documentul cu lista de telefoane...dar credca ramane varianta cu marcela, ca ea s-a ocupat de listutza.pupicei
quote:
Originally posted by Laura13
Dolores eu v-as da nr de tel. Dar trebuie sa ma invatati. ORICUM MAINE CA AZI NU MAI VREAU!
Laura si bebe strumf 36+
poze
poze dolores
dolores spune:
ruxandra merci pt link
eu va las ,ma duc la mami meu..ca acolo ne strangem seara de seara sau aproape in fiecare seara , tot familionul in nr de 9...
poze
poze dolores
Dbunny spune:
Laura mama, de ce mai lucri cu asa sarcina inaintata ?
Si eu mai lucru, da' yo ma cunosc si prea normala nu-s...deh...mai vin fro 2 saptamani sh-poi bag conced medical, ca aici prenatal nu exista, dar tu ? ce mai cauti la lucru ? Mai ales daca te extenueaza?
Hai sa strigam la apel ! Cate fete trecute de 34-35 mai lucreaza ? si de ce ?
Dbunny35+
Yagmur spune:
Asiza,
In primul rand merci pentru raspuns...
Abia astept sa intru in prenatal si sa cunosc si eu toate fetele de pe forum.... o sa am timp berechet atunci sa stau si eu la povesti cu voi...
Deci, datele cerute:
1. UM= 17.03.2006
2. DN= 07.09.1970
3. Spital privat - doctor Nanu; nu stiam pe nimeni in Cluj si acolo mi-au recomandat colegele.... eu sint din Bucuresti dar lucrez aici... si imi place.
4. Va fi baiat - Luca il va chema.... e doar decisia mea ptr ca de o luna sint singura... tatal lui a preferat viata boema si a plecat...
Acum sint la "refacere", dar stiu ca voi fi bine pana la urma...
Dupa 15 noiembrie o sa fiu activa pe forum, ptr ca voi fi acasa...
Am scris schematic.. se vede ca sint inginera
Salutari la toate burticutzele si abia astept sa ne cunoastem... mai ales fetele din Cluj... am nevoie de o gramada de informatii..
Pupici