Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

loreen am fost la medic si mare branza nu am facut de asta nici nu am scris.Sincer nu am ce sa zic.

O zi buna in continuare.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

loreen- dar ti au dat in mana cei 10.000 sau ti au retinut ceva comisioane din suma?
Eu as vrea pe 20 de ani .. deoarece mai am un credit pt masina sa nu ajung pana la urma la sapa de lemn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mercedes, dar daca e pe 20 de ani nu cred ca e de nevoi personale, e ipotecar. Cred ca-ti opresc din banii aia toate comisioanele. Eu am luat acum vreo 3-4 ani unul personal de la citibank si asa mi-au oprit.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
in sfarsit avem si noi aparent o zi calma. Copilul pare sanatos. Bubele incep incet sa dispara de pe burta, nu mai are febra si nici diaree. A ramas cu o tuse cu secretii. Oricum dupa ora 14 mergem la control la V. Babes. Ma nou stiti ce face? Nu mai striga mama. Il striga pe tati - dada sau tata. Si noaptea face la fel. In rest tot scai dupa mine e.

Loreen vezi ce faci Sa mai lasi niste ciori si pentru mine de hacuit
Gusta multa, multa sanatate.
Monicica Stai ca nu pricep. Tu esti acum in Irlanda? Nu in Germania?
Aurasa m-am amuzat. Dar daca sotul nu putea intra in casa ce faceai?

Iulia Andreea 23+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Monule, era si timpul sa-ti mai revii si tu mai, ca o luai razna curind.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Andra, despre strejean nu stiu sa-ti zic dar despre elias da: o leaca mai curat decat cand am nascut noi. Oricum muuuuuult mai curat decat in multe alte spitale. Mancarea e super proasta, sa-si faca provizii serioase ca altfel face foamea. Se sta cu bb in camera pe timpul zilei. Noaptea bb sta la neonato, ceea ce e relativ bine ca te poti odihni. Daca are lapte si vrea poate sa aranjeze cu asistentele de acolo sa o keme la alaptat de cate ori e nevoie, kiar si noaptea. E destul de bine la Elias sa mearga fara probleme. De doctor ti-am zis cred ca e printre putinii de care nu am auzit nimic nici de bine nici de rau. Aproape de necrezut avand in vedere ca am "facut" cv-ul la mai toti medicii din Elias

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao fetele!
ce zi de cacao, noroc ca-i vineri! pitik a binevoit sa doarma pana la 10 asa ca am recuperat putin din concertele de azi-noapte, nu stiu ce a avut ca tare mult s-a foit si a plans. a inceput sa ploua si se pare ca maine o fi si mai nasol...si mergem la o nunta! ma gandesc ce fac cu Aly toata ziua plecati pe vremea asta nasoala...mai ca nu m-as duce dar sunt rude apropiate ale sotului...plus ca n-am cu ce sa ma imbrac c-am mancat ca nesimtita in ultima vreme si nu mai incap in nimic mai acatarii iar de cumparat nici nu ma gandesc! pana nu slabesc nu-mi mai cumpar NIMIC! (nici macar de mancare!)

Nelia - am zambit la mesajul tau...te inteleg perfect...si mie mi-e tare dor de sotzer daca nu-l vad zilnic, asta vara am ramas in Ro 2 saptamani fara el si am crezut ca mor! cand e la servici ne sunam des si ne trimitem sms iar seara abia asteptam sa ne vedem. Iti doresc sa treaca repede repede astea 2 saptamani si sa se intoarca sotul cu bine acasa!

fug sa-i dau papa la pitik apoi iau notitze (batranetea, bat-o vina!) si revin...

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete!

Alex sa zicem ca este mai bine, adica bubele sunt tot acolo, nu asa de accentuate probabil de la solutia mentolata cu care tot il dau... Eu sper in wekendul asta sa-i dispara... Bine macar ca nu i-au mai aparut..
Cred ca au legatura totusi cu vreo alergie la un aliment.. Acuma trebuie sa ma prind care-i ala... Oricum suspectez un iaurt Danonino insa manca si inainte si nu avea nimic... Hm, cine stie...
Nelia, pai o sa insist cand om mai merge la doctor sa-mi dea o trimitere la niste analize...

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

Beatrice- bia mea a facut alergie pe la 7-8 luni din cauza iaurtului cu vanilie danonino .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut again
Nelia, acum ma simt bine. Chiar nu am mai dat la rate deloc de luni. Sexul cred ca o sa-l aflu la ecografia pe care o s-o fac prin sapt 12-14.
Bafta la carnet! O sa-l iei, stai linistita.
Cauta poate gasesti unde sa repari carutul, sau poate gasesti unul second mai ieftin, sa si mai bine unul de imprumut.
Ahaaaa, deci cuscra si cu Lili se dusera sa dea spargere la crocodil. Ce sa ne povestiti, io vreau direct poze!
Adina,
Aurasa, de coma patania ta cu balconul. Uite ce bine ca au ajuns si piticii nostri la varsta la care inteleg lucruile astea mai simple gen adu telefonul.
In weekend cand eram lesinata si eu tot pe Filip il puneam sa-mi aduca telefonul.
Andra, brava fata ai vazut, incet incet iti faci curaj si nici n-o sa stii cand ti-ai format reflexele si condusul devine ceva super natural. Eu parca sunt pe pilot automat, daca nu sunt la drum lung nici nu e nevoie sa ma concentrez, merg din inertie.
Cuscra, sa traiti noi suntem cuminti, prezentam respectele noastre, nu trage dom semaca! Macar pofteste la o cafea inainte

Eu am fost dimineata sa-mi fac o parte din analize, mai am de mers la babes si probabil saptamana viitoare merg si eu la prima ecografie. Ieri am smotruit toata ziua ca a venit femeia la curatenie si dimineata la nici 9 saptamani de sarcina am experimentat prima contractie. Norocul meu ca a fost una singura si mi-a trecut fara sa fac nimic, dar mi-a bagat mintile in cap, macar.
Si de luni incep si eu sa merg la scoala ca pana acum am chiulit ca o nesimtita. o sa ajung acolo si n-o sa ma cunoasca profesorii. Ca tot ma intreba Cuscra cum ma descurc, uite asa ma descurc n-am fost deloc.
Gusta, vroiam sa te intreb: ce magazine de haine de gravi sunt prin olanda? Nici prea prea nici foarte foarte ca pret. Ca o sa plece Mihai vreo saptamana, uite ca nu stiu unde anume dar o sa-l intreb, si vreau sa-mi cumpere o pereke de pantaloni de gravi. O sa-mi masor eu aici niste pantaloni si sper sa nimereasca marimea. Dar nu stiu de ce magazin sa intrebe pe-acolo, ca banuiesc ca n-or fi pe toate drumurile, si el merge la munca de fapt, nu la shoping

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput