Copiluti de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 8
patriciaRO spune:
Azi noi am fost la o serbare daneza ca aici copii sunt in vacanta si se organizeaza tot felul de activitati toata saptamana asa incat ne-am dus si noi.
Apoi am trecut pe acasa pe la prietena mea rusoaica si Alex s-a jucat cu baiatul ei pana cand au adormit... Super zi, dar si obositoare!
SERBARE
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
nelia spune:
Gata, m-am adunat si de pe drumuri... pentru o ora, ca plecam la patinaj acusi. Si afara ploua...
Beatrice, nici aici nu se da, dar am insistat pe linga pediatra pina mi-a dat, ca sa scape de gura mea. Ma saturasem, ii ingrijeam si inca ii mai ingrijesc pielea Agatei, care are nevoie sa fie hidratata tot timpul, superferita de soare (e foarte alba si atit de fina, nu e ca noi doi si Tudora, care avem piele din aia care tine la tabaceala) si tot timpul avea cite o buba, ba intr-un loc, ba intr-altul si diferite. Asa ca, m-am ales pina la urma cu o trimitere la un alergolog pediatru, am facut programarea si... dupa vreo 7 luni de asteptare, ne-a primit, i-a facut teste, nu i-a iesit nimic. Si ne-a dat trimitere la un dermatolog pediatru, ca am avut „noroc“ sa aiba o buba chiar atunci, un fel de eczema. Ne-am dus si acolo, am primit programare surprinzator de repede, inca mai avea un pic din eczema, i-a luat probe de acolo si am aflat ca nici din acest punct de vedere nu are nimic, nu era bacterie, ciuperca sau alte nenorociri. Mi-a dat o reteta pentru o crema hidratanta si cu un pic de antibiotic (concluzia era ca din cauza ca se usuca pielea, apar eczeme, care se infecteaza prin contact cu diversi factorii externi), m-am dus la farmacie si mi-au facut-o si de fiecare data cind are vreo buba o dau cu acea crema. De fapt, o dadeam, ca de vreun an nu a mai facut nici bube, nici eczeme, nici iritatii, nici eruptii. Deci, daca insisti, cel putin aici, se poate. Nu am platit nimic, dar daca ai bani, aici te poti duce la cabinete dermatologice private (nu stiu daca exista si pentru teste de alergie), numai ca sint scumpe, la fel ca cele pentru ochi si dinti.
A plecat sotu' in Romania!!! Acum 20 de minute!!! Of, abia astept sa ma sune miine si sa-mi spuna ca a ajuns cu bine! Nici nu vreau sa ma gindesc ce nasol va fi fara el seara se seara si in weekend, ca in rest si asa nu ne intilneam.
Deocamdata nu ma gindesc la cit de greu imi va fi cu restul, ca m-a napadit un dor de el... Sa nu rideti!
Gata, ma duc la patinaj. Am numai jumatate de casa curatata (aia mai usoara), as vrea sa termin in seara-noaptea asta tot, ca sa scap de-o grija. Pa!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
pisik 4ever spune:
mustacioaso, eu nu ii curat nasul decat atunci cand e bolnava mucioasa, in rest nu ma ating de el. cu laptele tot asa, dar oliviei nu i-a placut niciodata laptele. ii dau un iaurt de 113 g pe zi, in rest laptele e ff variabil. mai adaug branza la masa si asta e.
loreen, cred ca-ti face 1000 de nervi dadaca aia...
noi suntem la pampers nr 3 
chrisdun, ce aberatie cu bodyurile alea, de ce sa nu le primeasca inapoi daca sunt noi si sa te oblige sa le schimbi?
tdi, tot bolnavioara? mai bine?
eu sunt racita cobza, ieri dupa masa am stat in pat si m-am rasfatat acum sunt un pic mai bine si am revenit la smotru. si la DC. ![]()
androix, tdi, imi pare rau ca aveti necazuri cu motorizatele si sper sa le dati de capat fara alti nervi.
gusta, sper sa rezolvi problema asta de sanatate cat mai repede ca maruta are nevoie de o mamica in forma.
babygirl, simpatic articolul! multumim ca ni l-ai pus si noua!
bea, pare alergie...?
monicica, am citit de 2 ori ce povestesti despre naveta si tot nu imi vine sa cred. 
gabitzam, cool! ![]()
![]()
![]()
cugetarile
... si
albastricile lui mami 08.05.05
gabitzam spune:
Bun: e vineri! ![]()
Prost: ma doare burta, dupamiaza ma duc la dentist, afara e vreme nashpa! ![]()
De suparare ma duc sa bag o cafea. Si sa servesc niste bomboane de ciocolata, a fost un coleg in delegatie la Bruxelles si ne-a adus praline belgiene. Asa e obiceiul la noi, care pleaca in delegatie pe afara aduce ceva bunutz.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
loreen spune:
Buna dimineata...
Gabitza am ajuns acasa pe la 5,30 fara o gramada de bani...Lili a fost mai temperata decat mine,dar are si numa un copil...io m-am dus bou si am venit vaca
Nelia eu te inteleg perfect...cand e barbate-miu acasa imi vine sa-i scot ochii,dar daca trebuie sa plece ma trazneste asa un drag de el...
Aurasa patenie demna de filmat cu camera ascunsa,insa Catalin s-a comportat exemplar...mai ales ca nu s-a speriat neputand sa-l ajuti tu cu mare lucru...
Gusta nu ai zis nimic despre vizita la doctor...cum a fost?!
Cuscra mai ai visinata?!
Ieri pana am ajuns acasa barbate-miu discutase deja cu femeia si ce credeti ca tot erau de vina ca am mutra acra dimineatza...cum puii mei sa nu fiu acra cand eu vorbesc si tot eu aud si pe ea o doare nici acolo...in final cica ea vrea sa vina in continuare si culmea o face de placere
,ca-i multumita de bani si ca nu are alte pretentii
...
Hai ca plec ...am sedinta de tragere in poligon...nu am mai pus mana pe pistol de 2 ani jumate ...poate nu fac vreo tampenie mai ales ca nici cafeaua nu merge ca in loc de late de cafea,care nu mai exista in casa la mine,am pus Humana Junior si are cafea un gust de-a dreptul vomitator...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cloreta spune:
Buna!
Abia luase Teodora un obicei minunat - dormea de la 11.3- 12 in jur de 2,5 - 3 ore - si ieri s-a dat iar peste cap
. A dormit o ora si azi noapte s-a trezit de vreo cateva ori si m-a tot strigat, s-a foit, s-a dezvelit, s-a invelit
, abia asteptam sa vina dimineata.
Am fost si noi la dr saptamana asta, are doar 10,6 kg, inaltimea e aiurea masurata - 83 cm - am vazut cum face si clar nu e bine. E sanatoasa slava Domnului, imi spunea dr ca o sa avem de furca cand or iesii caninii. I-am zis ca i-a iesit deja unul si am vazut cum e
. Gargarita nu pune ceva pe ea ca si intra in greva din diverse motive si la ea a fost problema mai mult cu somnul decat cu lipsa poftei de mancare.
Ma bucur ca e linistita la control, a stat cuminte pe pat si cand am dat-o jos a facut ture prin cabinet si a vorbit tot timpul:) Ii luase centimetrul dnei doctor si a trebuit sa ii dau o mini ruleta ca altfel pleca cu ala de gat acasa. Am intrebat de mersul pe varfuri - Teodora merge mai tot timpul asa - si mi-a spus ca dupa 18 luni mai vorbim si chiar mai incolo pentru ca a mers si ea destul de tarziu.
NU stiu ce activitati sa ii fac, ar sta cu cartile tot timpul de vorba, imita toate animalele, pe unele le imita si fara sa asocieze poza, daca o intreb cum face calul de ex. imi spune. Ah si cand ii arat calutul de mare imita calul:))). Ieri la tv era o "stire" stil protv: in parlament a intrat o bufnita. S-a uitat Teodora si prima data a zis cip cip si cand au aratat-o de aproape a inceput cu uhuhu LOL. La capitolul asta stam bine, se joaca cu tot ce are in dotare mai putin cu papusile. Prinde foarte repede acum, imita si incearca sa spuna cuvinte noi, trebuie sa fiu atenta cu ea si sa stam mai mult impreuna.
Am citit pe aici si ma speriati.
Monu, sa ne spui ce iti mai zic si altii, mai face febra Alexia?
Bea, am vazut bubitele lui Alex, tu le-ai dat de cap?
Noi avem pe undeva un purice, adunam pe haine toate alea cu atatia caini peste tot. Teodora e muscata pe un picior si pe ceafa si a fost si pe maxilar. Initial am zis ca are altceva - pe fata nu prea am vazut muscaturi de purice - dar m-am lamurit cand am gasit "urme@ pe pijamaua ei
Gusta, sanatate multa, poate nu ajungi la cutit.
Nelia
, calde, calde mesajele tale, numai bune de citit dimineata la o cafea.
Aurasa, imi venea sa rad desi imi inchipui ce stare ai avut.
Eu m-am gandit la faza asta si nu ies pe balcon fara sa ma asigur, pun ceva la usa cand sunt singura acasa. De cateva ori am deschis fereastra care da in camera, pentru orice eventualitate.
Tdi, nu e cu ochi nu? Vezi sa nu fie altceva totusi, bila? Ce preturi la casco!!
Pisik, balerina ta nu pare de nr. 3 la pampers. Sanatate multa! Bantuie gripa frate, aici au aparut vaccinurile in farmacii.
Gabitza, m-ai inveselit:)))
Loreen, ce mai face bona?
Mai bine cautai alta demult, asta se invatase la loc caldut si uite ce face.
Monicica, ma bucur ca iti folosesc!
Nasuc curatat, cand e nevoie, nu ii mai bag ser in nas tot timpul daca nu are probleme.
Lapte, eu tot praf ii dau deocamdata, i-am luat si niste nestle junior si ii dau amestecat cu al ei, vad ca nu face figuri. Parca nu mi-a venit sa fac schimbari cand a avut tot felul de probleme - iesit dinti, nesomn, agitatie - ca sa o zapacesc de tot.
Pozele mele
loreen spune:
Adina mi-am adus aminte de jucariile Vtech...telefonul ala il am eu tot de-afara(OLguta din AMerica
) insa Delia nu este foarte prea extaziata...pianina nu am studiat-o ....de fapt nu am mai intrat de mult...dar o voi face acuma ca vine iarna si trebuie sa fac comanda afara ...ca aici la noi nu le gasesti sigur...
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Eu astept pachet din america de la sora lui Costi, a zis ca i-a luat si niste jucarii pt. puful nostru. O sa i le dau de Mosi.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Mercedes spune:
Fetele care ati luat recent credit sau cele care cunoasteti aveti idee care banca e mai ok , la nevoi personale cu ipoteca. Vreau sa mi iau un teren in valoare de 20.000 euro.
Nu mi spuneti de linkuri m am uitat pe net dar stiti si voi ca nu sunt chiar 100% reale.
loreen spune:
Mercedes eu am luat acuma 10.000 euroi de la BRD in 6 ore ,pe 7 ani si dau 171 euroi pe luna...rata inlcude tot si asigurare si comision
si Delia 26.04.05