Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Androix, tu azi mergi la Babes?

Iulia Andreea 23+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu stiu cand merg, Monu. Am sunat si pentru ce analize mai am eu de facut nu-mi trebe programare si pot merge oricand in timpul zilei. Probabil voi merge cand ajung prin zona, ca trec pe-acolo in drum spre soacra-mea.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Androix cred ca la Prenatal gasese hainute de gravida.Da eu nu stiu ce te-ar interesa pe tine.Pantaloni de gravida cu bata elastica ca cam asta poarta aici gravidele.Daca mi-ai zice unde merge ti-as mai recomanda magazine.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Buna dimineata, la noi.

Mai, s-a intamplat ca intram si noi in clubul piticilor bolnavi. Trebuia sa se intample odata si-odata. Maya a avut ieri toata ziua febra mare, 39.3-39-6 care nu i-a cedat cu nimic. Culmea este ca, la ce febra avea era destul de vioaie insa nu a mancat ca de obicei. Ma ingrijoreaza ca nu are nici un alt simptom. Nu cred ca o doare ceva pentru ca a dormit si inca mai doarme bine azi noapte. Nu s-a sculat, nu a plans. avusese o raceala mica, dar tocmai ii trecuse. Acum nici nasul nu-i mai curge, ca sa ma pot lega macar de asta. mai nasol este ca vine week-end-ul, sotul meu pleaca in seara asta pana duminica la o conferinta si cum noi suntem temporar in deplasare, nici medic nu am. Cum este cu Roseola? Apare dupa cateva zile de febra? Este contagioasa? Ca ma gandesc ca poate o fi asta.

Nelia-vroiam sa te intreb, cand a fost Tudora cu febra mare si ai ajuns la urgenta, ce i-au facut?
Stiu cum este cu dorul dupa sot. si mie mi-e dor de el chiar inainte sa plece de-acasa. Al meu pleaca si foarte des.

monu-bine macar ca voi sunteti mai bine.

Aurasa-m-am amuzat de povestea ta si de ce baiat simpatic ai. maya cred ca ar fi facut tare urat sa ramana singura in casa, fara mami care sa stea dupa fundul ei non-stop. Si eu cred ca m-as fi enervat rau in locul tau si as fi stresat si copilul.

Beatrice-ce are alex seamana foarte bine cu o reactie pe care am avut-o eu acum cativa ani cand am mancat la un restaurant ceva cu ulei ranced. M-a mancat de muream. Si mi-a trecut foarte greu. Sper sa nu fie cazul si la Alex.

babygirl-eu ii dau vigantol 2 pic. de la soacra citire 9soacra este medic pediatru).

Gabitza-la maya pare ca fontanela mai exista inca, dar foarte mica. Nu am studiat-o prea bine ca nu ma lasa.

Eli-pe unde mai esti? Nu mai stim nimic despre tine de multa vreme.

Tdi-cum te mai simti?

gusta-dar tu?

Ma duc sa vad ce face Maya. Este 10.30 si ea inca nu s-a sculat, dar s-a culcat la 12 azi noapte. daca tot vad ca are febra ma duc cu ea la un doctor, gasesc eu vreunul pe aici.

Va pup si week-end placut!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

fetele am pus niste pozici cu un catel superb care cauta stapin in adresa noastra de grup. daca sunteti interesate sau daca aveti printre prieteni pe cineva interesat, aruncati un ochi. cutu e f prietenos si e frumos de pica.

ieri nu am apucat sa mai scriu nimic de pe ultima pagina pe care o citeam ca tati nu a reusit sa dea mancare la fata si a trebuit sa vina mami sa ia lucrurile in mana. cum ieri a avut diaree, azi de dim nu a vrut sa manince nimic. am lasat-o in pace, sper sa-si revina dupa masa.

cloreta, a mea are vreo 9 kile si ceva, e fix la pampersi nr 3. nu mai stiu cine spunea ca inaltimea adultului e inaltimea de la 2 ani ori 2. m-am enervat rau ca a mea are de abia 75 cm. nici nu vreau sa ma gandesc sa fie asa micuta, eu am 1.68, macar 1.65 sa aiba si nu mai zic nimic.

am citit si eu patania cu balconul, aurasa. nici nu vreau sa ma gandesc, ai povestit tu haios, dar mi se face inima cat un purice numai cand ma gandesc sa ramana nazdravanii 3 minute departe de mana de mamica!

sper sa treaca bubitele in wendul asta. mustacioaso, nu are maya vaccin pentru boala aia? ca de fiecare data cand mergem ne capacesc cu cate trei vaccine, nici nu mai stiu ce au facut si ce nu.

mai, elisor, ce-i cu linistea asta?

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Bai sa va povestesc ceva.. Dormea fi-miu de vreo ora pe canapea si cum este ingusta aud un "BUM"!... cazuse. A vrut sa se intoarca si a uitat ca nu este in pat la el.. Da-i cu plansete, alea, alea... Apoi l-am pus pe burtica si a adormit la loc! Acuma doarme...

Intre timp am facut si o tarta cu ananas super usoara si rapida... asa ca, uitati aici:

TARTA CU ANANAS

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola,
am reenit si noi de la V Babes. Sper ca pe anul asta sa ne fi facut plinul in ceea ce priveste boli, dr si spitale. Bubele i-au trecut. Pedi de la spital a zis ca nu stie ce ar fi putut fi. Pedi a noastra a zis ori reactie de la viroza ori roseola. Bine ca am scapat.

Olga noua dr de la spital (si cea de Grigore Alexandrescu si cea de la Babes) ne-a zis ca daca face febra mai mare de 38.5 sa ii facem impachetari sau sa ii dam nevralgin / algocalmin fiola (se da in functie de kg copilului). Si sa nu o lasam sa ii creasca cu mai mult temperatura. Cat despre febra mare brusca fara alte simptome (dupa patania noastra) trebuie sa te astepti la o eruptie. Roseola e cauzata de un virus si apare dupa febra brusca care poate atinge 40 de grade. Cel mai nasol e cu febra ca la bube trec repede.
Multa sanatate

Vigantol - si noi tot cate 2 picaturi pana la 1 an si juma cand ne-a zis ca ne mai da 10 zile de Cipcal si gata.
Androix ma gandeam ca poate daca esti prin zona pe la Babes (noi stam la statia de metrou Nicolae Grigorescu) sa ne vedem sa iti dau fluturele lui Filip.

Iulia Andreea 23+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am vorbit cu Eli pe YM azi, se ducea sa se intalneasca cu constantencele , Oana si Alexandra.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

bea, pare tare apetisanta! nu uita sa ne pui si noua reteta in adresa de grup!
mai ales ca vine wendu!

... si albastricile lui mami 08.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

A ajuns cu bine!!! Acum era deja cu prietenii!

Am avut toata dimineata o stare speciala, daca pot sa o numesc asa. Am trait fiecare moment din calatoria sotului, de parca as fi fost eu in locul lui: emotiile lui cind se apropie de Otopeni, aeroportul (noi nu am mai fost in tara de 4 ani si ceva de cind am plecat si inca nu s-a suprapus nimic peste momentul plecarii. Of, ce suflet ud am, parca plinge. In ziua plecarii, pe 16 iunie 2002, noi am facut si ziua de un an a Agatei, ca sa-i poata taia nasa, prietena mea ceam draga si mai buna, motul si petrecerea de adio. Am chemat toti prietenii dragi si am sarbatorit, ca si cununia noastra, cu sufletul. Adica unul din chefurile alea unde nu distractia e scopul principal si faptul ca sintem prieteni si ca existam unii pentru altii. Si ne-am intins, printre facut si desfacut bagaje (ca le-am sortat si cintarit pina dimineata la 4, la 8 aveam avionul) pina dimineata. Au stat toti cu noi pina am plecat. Erau multi, vreo 30, deci nu puteau sa mearga toti la aeroport, ca nu avea rost si nu erau masini suficiente (cam toti sintem din aia peticiti, dar cu suflet mare). Si din momentul asta incep amintirile: prietenii adunati ciorchine la usa blocului, imbratisarile de ramas-bun, urarile de bine, lacrimile celor mai sensibili (eu eram in transa, parca ma uitam la un film, ma fixasem de copil si de bagaje, in rest parca nu mi se intimpla nimic mie), urcatul in masini, Otopeniul, despartirea de cei care ne-au insotit, noi intrind cu Agata mica in brate, parintii si prietenii care se uitau cu ochii inlacrimati dupa noi si care inca mai aveau intiparita pe fata surprinderea ca astia chiar pleaca, senzatia noastra permanenta ca inca mai putem renunta, ne intoarcem, iesim imrpeuna cu cei cu care am venit si gata. Apoi cintarirea bagajelor (erau OK!) si intrarea pe culoarul care ne ducea la avion. Acolo ne-am oprit, ne-am uitat unul la altul si eu l-am intrebat pe sot: plecam? Si el a zis: vrem, nu? Da. Atunci, hai sa o facem. El a ramas un pic pe ginduri, eu iar il intreb: s-a intimplat ceva? Nu, imi luam ramas bun de la munti si de la pamint! Ne-am uitat spre prieteni si parinti si le-am mai facut inca o data cu mina... unii dintre ei iesisera, ne-au spus dupa aceea ca era prea mult pentru ei sa se uite cum dispaream... Si am intrat pe culoarul lung si rece, mergind tacuti unul linga altul, fiecare cu bagajul lui: eu cu Agata, el cu cel de mina. Si asta a fost tot! De zeci de ori pina acum am refacut drumul in sensul invers, pentru ca tot asteptam sa ne permitem sa mergem in tara. Si dimineata asta am facut: am retrait alaturi de sot, fiecare minut al reintoarcerii lui: avionul, culoarul, Otopeniul, intilnirea cu cei care l-au asteptat, opritul la Casa Presei Libere (unde lucreaza citiva dintre prietenii buni si care nu au putut sa vina la aeroport, dar au iesit sa-l vada cind i-a sunat), emotiile de acasa, intilnirea cu ai lui si cu cei care il asteptau acasa... Si acum sint toti cei care au putut sa vina la unul dintre cei mai buni prieteni ai nostri! Iar miine pleaca pe munte cu o parte dintre ei! Na, ca acum ma simt mai bine, v-am transferat o parte din emotiile mele. Acum ma duc la cele zilnice, ca trebuie sa o imbrac pe Agata si sa o duc inapoi la scoala dupa pauza de masa. Apoi curatenie, mincare si patinaj! O duc la scoala si ma intorc sa citesc ce ati scris si voi. Pa!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput