Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nelia, ai mila de mine ca sunt gravida si sensibiloasa. Plang de parca eu am plecat in 16 iunie 2002.
Bine ca a ajuns cu bine in tara. Cred ca ti-e foarte greu si iti doresc sa poti veni si tu sa-ti vezi familia si prietenii cat mai curand.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Andutzy,tu intrebai de Strajan? Cred ca si pe YM tot despre el vroiai sa ma intrebi,nu?Fetelor,iertati-ma,dar io-s habauca de cap.N-am timp de nimic,imi lipseste si concentrarea.Dar sa nu intru indetalii,ca m-am tot plans deja.Despre Strajan eu n-am cuvinte de laude,Andra.Este doctorul care mi-a zis sa fac avort pt ca am listeria...Poate iti mai amintesti..

Loreen, nu ma mai joc!!!Eu n-am cum sa comand jucarii din State.

Androix,cred ca-mi scapa ceva,dar n-am priceput de ce ai pus mutrita plangacioasa.Ce-am zis?

Am vorbit azi cu Lucas la tel.N-are timp sa intre pe forum,din pacate.Munceste foarte mult.Matei este si el mucios,ca multi dintre copiii de aici.

Am fost azi in H dupa ghete si m-am intors cu hainute.N-aveau ghetute marimea 23.In schimb sunt foooarte incantata de o geaca liliachie absolut adorabila.Moale,foarte usoara,cu interiorul in patratele,iar exteriorul cu un usrulet.Gluga are urechiuse,se incheie cu niste capse puse anapoda.E dulce foc.Si a costat 550.000lei doar.Cine n-are inca geaca de vreme rece,ii recomand sa mearga in H

Mergi la inceput

Adina, am pus fata plangacioasa tot din motiv de am plans in hohote cand am ascultat melodia cu mama cantata de Cleopatra si cand mai vedeam si pozele alea de bebici... Si atat de zapacita am fost incat am uitat sa-ti explic ce vreau sa zic
Monu, sarumana. Cand m-oi hotari ce si cum te sun poate trec pe la voi sa-l iau. Ai pus telefonul la contul comun? Daca nu facem schimb pe pm.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix,eu nu-s insarcinata,dar tot m-apuca plansul cand o aud:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am o albinutzaaaa dragutzaaaa

Nelia, hai ca m-ai facut si pe mine sa bocesc nitzel.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Am aterizat si noi acasa dupa o foarte lunga absenta... am plecat pe negandite la Fagaras si nu stiu cand au trecut cele trei saptamani cat am stat acolo!

Eu abia asteptam sa ajung acasa insa Maya s-a simtit excelent acolo. I-a placut sa stea in aer liber toata ziua insa aerul curat nu a facut nici o schimbare in ceea ce priveste apetitul, ba chiar as putea spune ca a mancat mai rau decat acasa.
Am fost la un botez si o nunta, a fost obositor dar mi-a prins bine un pic de schimbare de decor.
Nu stiu daca mai este cazul sa va spun ca am stat la socrii si am facut tot posibilul sa-i calc pe nervi pe amandoi dar nici ei nu s-au lasat mai prejos. M-au innebunit cu sfaturile despre cresterea copilului, soacra-mea e experta cand e vorba de sfaturi. Cat despre bebe 2 si sarcina mea, acest subiect a ramas tabu, nu m-a intrebat nici unul cum ma simt macar parca nimic nu se intamplase desi burtica mea e foarte vizibila de acum. Dar nici ca ma intereseaza, chiar a fost mai bine sa ma scuteasca de situatii penibile in care as fi putut sa-i pun si pe ei la o adica.

Una peste alta, acum suntem acasa iar eu ma chinui sa razbat o raceala care ma incearca de azi dimineata, mi-e groaza sa ma gandesc ca se poate agrava mai ales ca de vre-o trei-patru ani eu nu am mai racit deloc.

Trebuie sa va spun ca mi-ati lipsit foarte mult, ca m-am gandit tot timpul la voi si ca eram curioasa mai ales sa vad daca s-au ingrosat randurile ! Curiozitatea mea a fost satisfacuta de Gabitza pentru ca ieri nu am avut net deloc, mergea numai mess-ul.

In seara asta ma pun la zi cu cititul, trebuie sa ma uit pe calendar sa vad de cand nu am mai intrat si sper sa revin cat se poate de repede, sa pun si cateva poze mai recente....

Va pup mult pe toate si ma bucur enorm sa va regasesc!

Tina 31+ cu si Maya
Pozele noastre
Maya dupa 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Fetele, sint si eu pe aici, fac curatenie si mincare. Dar am un ajutor de nadejde (Tudora) si la 3 imi mai vine inca unul (Agata). Daca faceti vreun chat, dati un buzz, ca am lasat boxele deschise ca sa va aud. Azi e meciu!?!

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Aha, inseamna ca nu sunt io defecta
Flori, bine ai revenit. Cum te simti? Uauuu 31 de saptamani, mai ai putin.

bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna seara!

Nici nu stiu ce sa spun dupa asa o absenta, din cand in cand mai intram, mai citeam, dar timp sa ma relaxez nu mai era, s-au dus vremurile alea cand dc era la discretie (sper sa se mai intoarca, macar pe alocuri). Cand sa spun doua vorbe (care la mine numai 2 vb nu sunt) mai vedeam cateva pagini si renuntam. Si motivele sunt mai multe, nu numai copiii, inceprea scolii, etc., matusu-mea e tot in spital si simt in aer niste reprosuri nerostite dar gandite din partea rudelor in ceea ce ma priveste, cumva istoria se repeta. Sa fiu a naibii de mai pun la suflet.

Ne-am intalnit de 2 ori cu Oana si Alexandra, a fost...placut, tare placut. Azi ne-am intalnit in parc, soare, cald ca...in vremurile bune (mi-e dor de vara), le-am dat pe tobogan, pe invartitoare, ne-am dat pe balansoar (si noi caprele mari, dar a fost atat de bine...), au cules frunze, pe calut, pe leagan, mai o tura la groapa cu nisip, una hais, cealalta cea si uite asa am petrecut o zi superba. In cursul saptamanii ne-au vizitat ele, fetele si-au dat una la alta sa pape, sa bea, in rest interactiune mai putina, Alexandra era mai interesata de Andreas decat de Bianca. Alex e o papusica cu freza dragalasa si stie o multime de lucruri: cum face broasca, calul, cocosu' (asta e tare simpatic cum suna), pisica, spune "si" (mersi) si da manuta la pupat.
Maine mergem noi in deplasare la un gratar in Poiana, sper sa fie o zi frumoasa ca cea de azi.
Ii e dor si Oanei de voi, ii lipsiti.

Nelia sa-ti fie cat mai usoare zilele ce vor urma, brrr, ce emotii mi-ai transmis!

OlgutaM sanatate Mayei! pentru gandurile tale

Gabitza e mai bine poponeata?

OlgaT putere sa faci fata noptilor caninoase si tie sa treci peste tot ce va urma.

Laura sper ca arma e la locul ei

Androix succes la scoala! De Prenatal stiam si eu, in ce oras merge, nu poti merge si tu?

Andra faci Dragoselului RMN-ul pana la urma?

Adina excelent articolul si tot ce mi-ai trimis.

Anca e mai bine Patrick? Mai e putin si va destrabalati...

Flore acasa e cel mai bine, nu? Imi pare rau ca nu ne-am intalnit, data viitoare...mai vii prin partile astea pana vine bb2?

Cristina concediu placut la Timisoara, te intalnesti cu Simona?

Ioana spor la invatat, stiu ca-i greu, eu am neuronii conservati si vai de curu' meu cand ma intorc la servici mai ales ca am inceput sa-mi visez sefa, care mi-a spus in vis sa-mi reconsider cv la cat plange Bianca ca nu mai ma suporta.

Tdi interesanta formula ta, trag nadejde sa nu fie adevarata. Nasol cu accidentul, bine ca e teafar sotul asta e cel mai important.

Sanatate gravidutelor si nu numai.

Am profitat de seara asta ca am culcat-o pe Bia la 18.30 sculata de azi dimineata si sper sa doarma 12 ore.
Sper sa mai intru si zilele urmatoare, va pup si aveti grija de voi!

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

M-a stresat rasul copilasului de pe forum de nu-l mai suport, parca-l vad pe Chaky din filmele alea de groaza
Spuneti-mi ca si voi il auziti...

Eli mami lui Andreas si Bianca

Mergi la inceput