Copiluti de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

neatza!
fetele, multam pentru aseara!. Am hotarat o schimbar etreptata de atitudine....
Mercedes, eu am combinat de la 11 luni laptele de vaca(pasteurizat) cu formulam dupa care i-am dat numai de vaca si ii merge f bine....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, noi tot cu bube.

poze bube

Monicica da-i lapte de la Humana pt cei cu diaree sau de la Milupa HN 25. Noua ne mai da dr pt diaree Hidrasec si Elektrolit (Humana). Orez, morcovi, branza dietetica, banane, mar copt.

Iulia Andreea 23+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
Monu - seamana cu ce a avut Alyssa in vara, Roseola Infantum, daca a avut febra inexplicabila cateva zile inainte e foarte probabil. are pe tot corpul sau doar pe trunchi? intai apar pe piept si fatza iar dupa o zi si pe maini si picioare, cam in 2 zile dispar dar pot sa reapara ocazional (dupa baie, etc). daca are asta nu-i nevoie sa-i dai nici un tratament, nu produc mancarimi si trec repede. s-ar putea sa fie si o alergie la antibiotic.
Beatrice - vai saracutul de el, m-am speriat cand am vazut poza...nu stiu ce ar putea fi...si pitika mea a avut diverse bube dar nu asa extinse. incearca sa ceri in farmacie o crema emolienta pentru piele sensibila/atopica, sigur gasesti.
ma duc sa citesc din urma ca nu-mi mai amintesc nik...iar mi-e rau!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Monicule, parca scarlatina e cu bube si diaree, febra, de-astea...dar zici ca au vazut-o de la Babes, ar fi trebuit sa-si dea seama....

Mergi la inceput

io nu ma mai joc! de ce pisici mi-e rau? cred ca merg sa cumpar iar un test c-am intrat la banuieli...

aseara am dat drumul la caldura, e asa de bine in casa!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu mai mult de bolboroseli si susur de izvor n-am avut dinspre calorifer azinoapte. Brrrr! Si cand am iesit din bloc am vazut pe cineva care curata gheata de pe parbriz. Vine ??

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sa va inveselesc putin, ca e cam liniste:

CUGETARI

Fiecare al cincelea om e chinez. Si noi suntem cinci in familie, deci cineva e chinez. Poate tata sau mama, poate frate-meu mai mare Costel, sau frate-meu mai mic Ho-Xiao-Pen.
Eu cred ca-i Costel.
M-am sculat cu stingul. Mi-am imbracat camasa, s-a rupt nasturele, am luat servieta, i s-a rupt toarta, deja mi-e frica sa ies sa ma pis.
Ieri cind am sosit acasa, mi-am gasit nevasta in pat cu un negru si un
vietnamez.
I-am facut o poza si am am trimis-o la Benetton, cine stie...?
Prieteni sunt acele persoane, care te iubesc, cu toate ca te cunosc bine.
Nu bea la volan!
Te lovesti de ceva si se varsa bautura.
Sa cuceresti o femeie si sa nu povestesti la prieteni, e ca si cum ai trece Pacificul inot in secret.
Bunica mea a fost o femeie dura.
Trei soti a ingropat, cu toate ca doi numai motaiau...
Orice barbat are nevoie de o femeie, fiindca sunt o gramada de lucruri, pentru care nu poti sa faci guvernul vinovat.
Nevroza este o boala contagioasa. Eu am primit-o de la copiii mei.
Nu-ti cumpara nimic ce are coada sau toarta.
Va trebuie sa lucrezi cu ele.
Se spune ca inotul face bine la silueta... ... spun cei care n-au vazut inca balena
De sezon: optimist vs pesimist
Copilul optimist si copilul pesimist il asteapta pe Mos Caciun. Copilul pesimist e sigur ca nu o sa primeasca mare lucru, copilul optimist nu mai poate de incantare si abia asteapta sa vada darurile. Buun, vine Mosu', copilul pesimist primeste super-cadouri: trenulete, masinute, ciocolata, tot ce i-ar fi putut trece prin cap. Copilul optimist primeste... o balega.
Se intalnesc copiii si schimba impresii: Pesimistul: "mai, eu am primit un trenulet, da' nu e prea mare, o masinuta, da' nu e culoarea pe care o vroiam, si ciocolata, da' e cu lapte si fara alune..." si asa mai departe.
Optimistul rade incantat: "mai, eu am primit un cal, da' nu-l gasesc!"

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Andra ma gandeama azi la tine si ma intrebam daca cumva te-ai suparat pentru discutiile de-aseara...sper sa nu

Monica pentru intentie...si sanatate multa...fara lapte sau lapte special pentru astfel de situatii...

Gusta cum a fost a doctor?

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

ma reparai cu niste grisine si ceai cu lamaie...

Mercedes - eu ii dau lapte de vaca de pe la 1 an, nu as fi vrut sa renunt inca la cel praf dar nu-i mai placea si bea f.putin, dupa ce i-am dat de vaca a triplat cantitatea! cat am fost in RO am incercat mai multe feluri dar n-am fost prea multumita, pana la urma ne-am oprit la Mili rosu.
Gabitza - banuiesc ca 700 euro/an in RO nu-s de aruncat, nici aici nu sunt dar salariile nici nu se compara, oricum la ce masina faina aveti voi sunt bani cheltuiti bine! noi avem o "supozitoare italieneasca" (citat de la sora-mea materialista), Fiat Punto, are 2 ani si suntem foarte multumiti de ea, daca ar fi sa-i facem casco ar costa minim 2000 euro/an, plus 900 obligatoria...in 5-6 ani platesti mai mult decat te-a costat masina noua!

(de-o ora scriu la mesajul asta! ma duc sa culc maimutzik...)

Album Alyssa

Mergi la inceput

Doamne fereste, Laura, de ce sa ma supar? Au fost doar niste pareri, pe care nu pot decat sa le filtrez si sa iau ce mi se potriveste....
Avem o problema: fina noastra a ramas fara obstetrician chiar cu o luna inainte de nastere, doctorita noastra nu mai face nasteri la Cantacuzino, ci doar la Euroclinic, unde o cezariana(are miopie avansata si operata) este 2.100 euro...Ce se face acum? Are o recomandare la doctorul Strejean de la Elias, stie cineva ceva despre el ceva? Cum e in Elias? Stai cu copilul in camera? Pliiz, ma ajuta cineva cu o informatie, ceva?

Mergi la inceput