Copiluti de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzam spune:
Bolboroseste apa in calorifere, poate vedem si noi la noapte ceva caldura. Brrr!
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
loreen spune:
Beatriced aia seamana cu ce a avut Delia anul asta prin primavara,adica dermatita atopica...nu a fost asa extinsa insa de urata era la fel...orice ti-as spune sa-i dai sigur nu poti cumpara din farmacie:avent cold cream, advantan, pimafucort,claritine sau ketof,peritol...
Gabitza oare cum o fi?La mine este cald beton...gazu sa traiasca...dar vai de curu meu cand o veni factura...ca in romania gazu se plateste in functie de sezon... iarna lunar si vara la semestru
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Am fost si noi la spital la Babes, la boli infectioase. Alexia este buboasa!!!! Are pete rosii pe burta si in cap. Cam cum are Pifosul dar fara roseata. Ne-a zis ca este viral dar nu stiu ce este. Am refuzat internarea si vineri o sa ii faca analize de sange.

Iulia Andreea 22+ si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
patriciaRO spune:
Laura, cam greu cu medicamentele alea, intrucat au denumiri in daneza si va trebui sa le caut pe termenii lor si nu stiu unde! O sa mai vad zilele astea ce se intampla cu Pifosul si daca la fel este ma duc la doctor si il iau de gat!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
loreen spune:
Beatrice intr-un dictionar ma gandesc...sa traduca cineva din engleza in daneza...inafara de pertiol toate is denumirile engleze...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Bea si Zyrtec-ul este un bun antialergic!
Monule, mai aveti mama boli in maneca? cred ca le-ati cam avut pe toate...mama lor de boli! Hai ca iti scriu ceva pe PM...
EU chiar nu stiu ce sa va mai zic, am inspiratie 0, chef de viata
-1...muncesc ca dobitocu si tot nu se vede nimic in casa asta, trag de una singura ca bou' la jug si tot o vraiste e in jurul meu...Am o stare de rahat, sper maine sa ma trezesc cu alt spirit, va pup, noapte buna!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monicica spune:
buna seara
ce mai faceti, imi pare rau sa aud de raceli si bubite...,
Gusta de hernie, multa sanatate! Andutzy tin pumnii sa fie bine Dragoselu'.
Noi suntem cam rau, eu nu stiu ce naiba am mancat ieri ca mi-a fost
azi atat de rau de la burta si in plus nici Robert nu a vrut sa manace absolut nimic azi, una peste alta are diaree saracu' si e prima data cand o patim rau si habar nu am ce sa fac, stiu ca s-a discutat de o mie de ori dar asa e cand nu ti se intampla personal, va intreb si eu, sa nu ii dau lapte deloc?Si in afara de banane si orez ce pot sa ii dau?
Ma intrebai OlgaM de ce asa naveta, deocamdata la noi asa e tati are serviciul in Irlanda si eu l-am pastrat pe cel din germania si lucrez partial din irlanda de acasa sau ma duc in germania la servici si bebe navetist si el cu mine, nu stiu cat o sa mai continui asa ca deja mi-e sila si cand vad semnul spre aeroport. Iar bebelus cu atatea ore de zbor ca Robert mai rar, cred ca mai intai aduna cate ore are nevoie un pilot profesionist si abia apoi cere la olita :D. Dar partea buna este ca el se adapteaza extraordinar de usor la schimbari de clima, de ore, de camera-pat-jucarii orice, e prietenos cu toata lumea, in toate limbile..d-aia va ziceam eu asta e stresul meu, cum sa fac sa se descurce peste tot, si acuma, nu la 3 ani.
NewMami, m-am gandit sa stii la tine cand cu Schumi out offff nu mai zic nimic astept duminica :) tot poporul german inca spera...Dar nu-i nimica, las' ca o sa creasca baietii nostri :D si ii trimitem direct la Ferrari.
Ma gandeam ca vin sarbatorile, daca mai e vreo jucarie asa "hot" cum a fost carticica lui Pooh anul trecut si va pot ajuta sa o luati, sa imi ziceti neaparat ca imi face mare placere daca pot bineinteles sa nu fie chestii prea mari.
Cloreta nu ti-am multumit niciodata pentru cd-uri, dar o fac acuma, Rob e incantat de ele. Luni nu am alta solutie decat sa il iau cu mine la servici cateva ore si in ele imi pun baza.
va pup
monica & rob
babygirl spune:
mamicilor, ati vazut in romania(bucuresti)www.vtechkids.com/product_page.cfm?productId=410?tvFrom=&productImage=%5Ff%2F%5Fpw%2F%5Fthumb%2F70700%5Fthumb%2Ejpg&productStatus=n&tvFrom=&productId=410&productType=p&getProp=%5Btype Function%5D&loadImage=%5Btype Function%5D&makeComingStripe=%5Btype Function%5D&makeNewProductSnipe=%5Btype Function%5D&theType=product" target="_blank">asta
si
www.vtechkids.com/product_page.cfm?productId=282?tvFrom=&productImage=%5Ff%2F%5Fpw%2F%5Fthumb%2F61960%5Fthumb%2Ejpg&productStatus=a&tvFrom=&productId=282&productType=p&getProp=%5Btype Function%5D&loadImage=%5Btype Function%5D&makeComingStripe=%5Btype Function%5D&makeNewProductSnipe=%5Btype Function%5D&theType=product" target="_blank">asta? vreau sa i le cumpar emei.
Mercedes spune:
Fetele si bia bea cam 600 ml +-100 ml/zi pana acum de lapte praf similac.Totusi am o intrebare la voi, le mai dati copiilor lapte praf sau ati trecut pe laptele din magazin gen milli sau altele de care??
Eu ma gandesc ca ar fi cazul sa trec pe laptele obisnuit, voi??
gabitzam spune:
Adina, daca nu au la Varuna nu cred ca gasesti in alta parte, ca ei sunt importatorii.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)