Copiluti de mai-iunie 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
Mercedes spune:
gusta- sper ca la urmatoarele sedinte sa scapi de durerile astea, ma gandesc ca sunt ingrozitoare- dar calmante poti sa iei sa mai ameliorezi un pic?
androix- cum esti, cum e bebe 2?
Mercedes spune:
In alta ordine de idei, azi am fost harnicuta si in afara ca am stat pe dc am facut gem de maciese si a iesit super zic eu atata timp cat si cristi a mancat direct din borcan...
robotzica cucului- vezi sa nu stai prea mult pana la urma cu vopseaua pe cap, cu ce culoare te vopsesti?
Tdi spune:
Gusta, m-am gandit la tine azi la ora 1
...imi pare rau ca ai dureri, sper ca data viitoare sa fie mai bine, o sa vezi ca dupa cateva sedinte iti ia durerea cu mana! 
Album Alyssa
Tdi spune:
Androix -
multumesc!
ioi ce patzanie cu service-ul ala, cred si io ca te-ai enervat...
mama lor de incompetenti!
Album Alyssa
robotzica cucului spune:
Loreen, m-ai terminat pomenind de visinata! M-a lovit o pofta fara margini...
In tara asta eu n-am vazut visine! Si erau pasiunea mea pe vremuri, si in stare naturala si prelucrate. Trebuie sa fac un studiu pe tema visine vara viitoare (eu pana ieri nu stiam nici ca se poate gasi drojdie proaspata, deci e clar ca stau prost la capitolul informatie). Se gaseste insa compot de visine import Bulgaria!
Mama mea facea destul de multe soiuri de bauturi din astea pe baza de fructe, foarte chioare dpdv al concentratiei de alcool, dar erau o delectare. Afinata... Mi-am pus niste vopsea in cap, astept sa treaca timpul prescris si aberez pe aici. Opriti-ma, va rog.
Tdi, bine ca n-a patit nimeni nimic in accident. Si noi avem tot numai asigurarea obligatorie, care, ca si la voi, ustura la buzunar si cand n-ai nici o pata in istoria de sofer.
Androix, ma bucur ca ai revenit acasa, la frigiderul personal. Ai grija de tine. Si tu, Monu. Si tu, Gusta.
Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib
gabitzam spune:
Mercedes, dar esti in concediu? Cum de ai facut gem azi?
Teddy, cam cat este casco la voi? Noi am platit pentru masina noua aproape 700euro/an. Plus asigurarea obligatorie.
Robotica, e bun compotul ala bulgaresc de visine, poti sa faci si prajitura cu visine daca gasesti din cel fara samburi, eu am facut si mi-a iesit super.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
loreen spune:
Tdi acum am realizat ca ai zis de accidentul italianului...ca sa vezi batranetea unde duce...bine ca a fost usor ca tabla se repara...pielea sau oasele mai putin...si ca sa fie si putin haz de necaz bine ca l-a facut el si nu tu ca altfel cine stie ce-ti mai auzeai...
Mercedes da harnicuta ai fost...pofta buna
Adina citind ma intrebam cand naiba ai inceput munca de ai avut timp sa te conversezi cu colega la buda...in final m-am elucidat la neuron...da sa mor de nu mi se potriveste paragraful cu fuga de munca...chiar azi am experimentat fenomenul...
Cuscra "love you Romania"...OPC-ul scrie pe aia de la service...apoi pe posta romana,pe farmacistele de la sensiblu,informatii cfr,politia romana de la buletine,etc...
Gusta continua cu curaj...orice terapie intai rascoleste si apoi vindeca...mai indura putin...cum s-a descurcat papa-olandezu cu Marutu'?!
Robotica mie nu-mi place visinata...gravidele de aseara aveau pofte si s-au servit din plin...da bun compotul bulgaresc...
Gabitza m-ai starnit rau cu pizza aia...ma duc sa-mi trantesc si eu o comanda la Hut ca de cand eram bortoasa cu Delia nu am mai servit de-acolo
Si-acuma sa va zic cu femeia...vin acasa si o gasesc pe femeie ca mama lui Stefan cel Mare inlacrimata si spunand cu repros ca ea nu mai vine daca Bianca o mai streseaza zilnic cu sfaturi si indemnuri legate de Delia,cand sa-i dea laptele,cum da de ce nu i-a dat mancarea etc...eu nici nu deschisesem gura de can intrasem in casa.o chem pe Bianca si fac confruntarea...binenteles ca era cuvantul ei impotriva Biancai adica nu avea nimeni dreptate...doar Delia mai putea confirma ce si cum...vine intre timp si barbate-miu si asista la discutie si io taie scurt femeii ca o lasam pe maine cand vine el acasa si discutam mai multe ca acuma nu este timp...Femeia s-a cam codit cand a auzit si a plecat ca si cand ar fi ultima zi cu fraza de final "daca m-am angajat sa vin si la Delia acuma ce sa fac?!o sa o cresc mare"
Mi-am dat seama ca ea cauta motive de retregare si arunca pisica la Bianca ...ori eu nu-s Bianca sa o cred asa ca nu inghit ce-mi spune ea...
Oricum eu am anuntat la birou ca de vineri s-ar putea sa nu mai vin...pana la o data care le-o voi comunica ulterior...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
patriciaRO spune:
Teddy, bine ca nu s-a intamplat nimic grav... Off!
Mai fetili, de ieri lui Alex i-au aparut pe corp niste bubite... Ma gandesc sa nu fie urticarie provocata de ceva ce a papat, in speta niste iaurturi. Acuma ca astea, ca altele nu mai stiu.. Naspa este ca la doctor o sa-mi zica aceeasi faza cum ca este alergie si m-am saturat sa ascult asta si sa nu-mi dea nimic. Sa ma trimita si acasa cum s-a intamplat de fiecare data! ii dau cu o mixtura mentolata, poate s-or mai usca... offf! Nu mai stiu ce sa fac!
uitati aici cum arata:
BUBITE
azi am si gatit printre altele si am facut o mancarica de bacon afumat cu ciupercute si garnitura de orez cu legume!
poftiti si voi:
MANCARICA CU CIUPERCI SI BACON
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">
andutzy spune:
Buna seara!
bea, dupa parerea mea, aia nu e urticarie. As urate sa fie bubitele doar de la urticarie? vreo boala a copilariei...il mananca? nasol oricum, sanatate multa!
Mai vroiam sa mai zic ceva dar a venit sotul acasa si am uitat. Revin mai tarziu! Pupici tuturor!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
patriciaRO spune:
Andra, pai si ce boala a copilariei ar putea fi vorba? Ca nici nu stiu la care sa ma uit in carte!? Ca nici una nu seamana cu ce are el! off!
Beatrice, mami de
Alex pifos
www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">