* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)
Raspunsuri - Pagina 15
Catrinel_17 spune:
MIHA, Ileana_Marius e gravi in 12 saptamani!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
dea0277 spune:
Irina71, merci de info, si noi tot in centru stam, chiar in spate la cinema republica, ce a mai ramas din el ca nu stiu daca il vor mai deschide.
Andreea & Mia (23 ianuarie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
adar spune:
catrinel - pe buneeeee??? ileana_marius e gravi ???? SUPER !!!! Mama ce misto ... dar de unde stii ? A scris la noi? Unde?
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...
Tot despre Andrei ...
ile77 spune:
Adar,uite aici, chiar ai si felicitat-o.
Pći asa repede ai uitat
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82551&whichpage=20
Ile si Vivian (07.03.2006)
mihaser spune:
Ile pai cred ca nu e singura...Ada oare om avea unde sa ne tratam?
La mine e clar....nu exista dubii....ultimul neuron si-a dat obstescul sfarsit! Altfel as sta la 2 noaptea sa decojesc si sa manac migadle ca sa nu le manace sotu maine si pe ale mele. Si ca sa fie rasbunarea mai dulce ii fur si o bucatica din ciocolata lui...chiar daca asta amaruie nu e in topul meu!
Ada macar are o scuza! Era tare afectata de glow pe vremea aia!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ile77 spune:
Mihaser,
Hai ca m-ai amuzat teribil cu "portia ta de migdale".
Mie imi place mai mult ciocolata amaruie ,aia 70%kakao.
Si sa stii ca e si mai sanatoasa.
Bei, eu astept sa treaca noaptea ca sa-mi fac miine sarmale
Pći de cind cu sarmalele lui Catrinel ,numai la asa ceva imi sta gindul.
Yami yami miine sarmale+mamaliguta+smintina
Ile si Vivian (07.03.2006)
mihaser spune:
ile e veche povestea asta...eu am fost singura la parinti, iar sotul a avut un frate...mie toate mi se cuveneau, in timp ce el impartea pe jumatate si poate mai negocia ptr un 10 % din portia fratelui sau...sau...ii fura! Ei eu turbez cand vad ca ia din ce e "al meu" si drept razbunare ii fur si eu ce pot sau si mai nasol...ii ascund si le gaseste nemancate dupa cateva zile si asa se mira!
Aseara nu i-am mai luat din cioco...l-a salvat clopotelul Cristian.
Cat despre sarmale si eu am vrut sa iau ieri din marchet, insa dadeau doar 3 cutii...dar cred ca o sa comand azi ca si io mor de pofta!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
roxivan spune:
Neata fetelor!
Cred ca o sa avem si noi in curand un dintisor. Darius a fost ieri tare agitat, nu prea a mancat, a balit in continuu (acum sta numai cu barbita la gat) si roade intr-o disperare tot ce apuca (mai rau ca pana acum).
Nshiro, felicitari pentru dintisor!
Alina, sa stii ca nu esti singura care se "bate" pentru lingurita cu copilu'. Eu dupa o masa de-a lu' Darius sunt plina de mancare pe haine si mai nou pe fata, deh el trage de lingurita, eu trag si mancare ajunge pe fata mea, pe a lui.
Catrinel, dupa muraturi. Acum cand ma duc la maica-mea abia astept sa "atentez" la gogonele, ca le-a pus de vreo 3 sapt, s-or fii facut cateva. Tu le pui in borcane sau in bidon de plastic?
Mihaser, vad ca esti in tema cu vaccinurile. Te rog zi-mi si mie care e diferenta intre Engerixul cumparat si cel care se face gratuit? M-a intrebat sotu si eu habar n-aveam.
Mari, felicitari pentru dintisor!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
mari78 spune:
Neata !
L-am trimis pe Cata cu Teo afara si am ramas sa fac supita pt piscotica si mai aruncai un ochi pe aici sa vad ce se mai intampla .
Eu cu muraturile anul asta stau prost, adica nu am facut eu, insa a facut mama pentru noi castraveciori din aia bulgaresti si mama soacra gogosari, tot asa, la borcane de 800grame cu otet si zahar.Pe aia trebuie sa-i aducem acum in noiembrie cand mergem la Onesti. Am fost lenesa anul asta, dar recuperez la anul.
Ada, vroiai idei pentru papica Maiei .Uite si eu am sunat-o pe pediatra Teodorei si printre altele mi-a dat cateva idei.A zis ca de acum pot sa-i dau si ciorbita de perisoare (din carne de pui) cu bors facut in casa, adica sa fac ciorbita ca pentru noi dar sa nu pun sare si alte condimente. A mai zis ca-i pot face orez fiert cu mar copt si stafide, date la blender, brinzica de vaci sa o cumpar din comert, ca e ok acum si ca aia calcica e fada si oricum cea din comert la pachetele, proaspata e foarte buna (Napolact,de ex.), mamaliguta cu branzica de vaci, orez cu lapte praf. Daca imi mai aduc aminte iti mai spun. Pofta buna Maiei !
Poli, cum se mai simte Nick ? Sper ca e mai bine acum.Multa sanatate !
Roxi, sigur iese dintisorul lui Darius. Tot asa balea si Teo si nu avea pofta de mancare pana sa iasa si chiar si atunci cand sparsese putin gingia. Acum se vede bine dintisorul si papa foarte bine. Da-i cu Dentinox pe gingiute, am obervat la Teo ca avea mai mult efect decat Calgel.
Va pup, ca mai am ceva treaba ca dupa amiaza mergem la Corbeanca la nasii Teodorei si prietenii nostri buni, care tocmai s-au mutat.O luam pe urmele Andreei cu corbeanca
V-am pupat si va doresc o duminica superba !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
Delia21 spune:
LUME,LUME: se numara si al meu bebe printre populatia cu dinti.Are doi jos,ca 2 liniute,abia se vad dar se simt bine de tot
Iari am avut o zi superba.A fost ziua baiatului celui mare al nanasei,a facut pustiul 7 ani,drept pentru care ne-am infiintat la ei.Binenteles nu neinvitati.Si a fost tare bine,ne vazuram cu un grup de oameni faini ,mai toti cu copilasi si....cel mai tare mi-a placut ca,in miez de petrecere,a primit nasa telefon de la spital ca are o pacienta dilatata de 10cm,si....cand am vazut ca fuge la masina ,si eu scai dupa ea,si m-a luat.Spitalul e la mai putin de 5 minute de casa ei,si la spitalul asta au un fel de anticamera pentru studenti,adica un perete este de sticla ,,defapt tavanul si poti vedea ce se intampla acolo.Oauuu....Si am vazut cum a aparut o bebe pe lume,era dulce foc foc.Si tipa a nascut tare repede ,cam 25 de minute dupa ce ajunseram noi la spital.Si m-am intrebat cum e sa vezi,sa ajuti defapt sa vina pe lume la fiecare 1-2-3 zile cate un miracol de pui de om.Zau ca nu cred ca exista meserie mai frumoasa.Ah,daca nu ar dura 15 ani ca sa ajung obstretician,cat dureaza aci,asta m-as face.Da,ca aici atat dureaza caci dupa liceu,se fac 4 ani de premedical,cu care poti fi sora madicala.Apoi altii 6 de medical,apoi stagiatura.Nu e ca in Romania unde mergi direct la medicina,la faculta dupa liceu,cum mi se pare si normal pana la urma.De asta nu se prea inghesuie astia pe aici sa se faca medici caci e chestie cu bataie lungaaa nenica,si uite de aia se aduc o gramada de medici gata scoliti,din alte parti,cum ar fi Romania si India.La mine e 4 dimineata,fug la somnic din nou!Sa aveti parte de o duminica frumoasa!