* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Buna ziua,dragele si dragii mei...dragi

In sfarsit apuc sa va scriu,dupa o saptamana si ceva.Sunt inca la Brasov unde,dupa cata bafta am,evident ca am gasit RDS-ul montat aiurea si abia vineri,cand a venit tati si l-am trimis urgent sa se ia de gat cu aia de la RDS,s-a rezolvat problema.Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul(vorba unui personaj antipatic de fel)...
Am reusit sa citesc din urma,printre picaturi de timp,ca a trebuit sa-i acordam atentie maxima lui tati,care azi iar se intoarce la Bucuresti,fara noi,intrucat ne-am hotarat sa mai ramanem pana joi(sambata si duminica avem botezuri,deci musai tre' sa ma intorc in Buc.).
Thea se simte super bine aici,doarme mai bine noaptea,mananca tot la fiecare masa,este imbujorata(fara a avea febra),aerul ii prieste,chiar daca urla din rasputeri la imbracat si dezbracat.Am si norocul de a avea o super-vecina care are grija de apartament in lipsa noastra si cu care ma ajut mult si acum.In plus,in fata blocului este un parc minunat.
S-a trezit Bubu,asa ca fug.Revin pe seara,cand ramanem singure si...neperturbate si cand am cate ceva de spus fiecareia din voi.

Mi-ati lipsiiiiiiiiiiiiiiiiiit!!!!!!!!!!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Dragi mamici de ghiocei,
Scuzati-ma ca nu v-am mai scris de multa vreme.
Tatal meu nu a fost bine si mama a trebuit sa se intoarca in Romania cu aproape 1 luna mai devreme decit stabilisem.

Din cauza asta in ultimele 3 saptamini nu am avut decit o prietena aflata in concediu de maternitate care sa aiba grija la ea acasa de Markus si de bebelusul ei de 9 saptamini.

Astazi e prima zi cind intru pe DC si nu am citit inca din urma decit foarte pe sarite.

In rest, noutati ar fi: Markus se ridica in 2 picioruse singur pe canapeaua noastra, la 7 luni si 10 zile a spus (involuntar bineinteles) atit TA-TA cit si PA-PA(tati in suedeza) si... are acum 4 dintisori.Din pacate maninca foarte putin ca-l deranjeaza coltisorii dar asta este, va trece.

Sarcina mea inainteaza cu bine,am in curind 22 de sapt. dar tot nu stim ce e ca nu vrea sa ne arate sau doctorita nu ne spune.(auzi la ea exprimare, cica nu a vazut nici una nici ailalta!)Fiindca eram intr-o pasa proasta i-am spus cu tot calmul posibil ca in Romania gravidele afla sexul inca din sapt 15-16, iar la morfologic il stiu deja.

Va cesc pe toate si ma apuc de citit

Mariana 21+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaMIZZI spune:

Buna seara si Buna dimineata! la toata lumea

Am intrat si eu sa va salut si in primul rand sa va multumesc pt urarile de 7 luni. Doamne cat de repede au trecut!

CATRINEL- si unul mare pt Oana

ROCSANA- Greu cu atatea cutii. Ce e mai nasol e ca nu am gasit inca casa asa ca o parte din lucruri le-am adus aici in apartament, dar nu avem loc pt toate asa ca le-am lasat intr-o magazie. Pupici pt ochisori frumosi de Maria

Noi nu avem noutati. Keane e cuminte, uneori cu mofturi la papa, dar ne descurcam. Nu avem dintisori nici acum si tot la silabe am ramas, cantam toata ziua cat ne tine gura si zambim tot timpul la toata lumea. Ieri noapte a ramas la una din cumnate pt ca noi am avut nunta si a fost tare cuminte.

Va dorim la toate mamicile si la toti ghioceii tot ce poate fi mai bun.

Alina- mama de gongut Keane-Peter
http://www.fotothing.com/alinaMIZZI/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Si noi suntem puiut de martie-aprilie.Ne primiti?ne numim Andrei - Bogdan si maine implinim un an si 7 luni.
Gasiti mai multe despre noi aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86534&whichpage=1

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Iata ca am ceva timp la dispozitie,dupa plecarea lui tati(cu trenul) si baita Buburuzei,care a adormit instantaneu,asa cum doar la Bv. se intampla.

Laura Ioana,incep sirul mesajelor cu tine,pentru ca asteptam vestea asta de multa vreme.Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari!!!!!!!!Sa fie intr-un ceas bun si norocos si,orice sex ar avea samburica,sa vina pe lume sanatos,pt. ca este atat de asteptat,dorit si iubit!Tu,menajeaza-te mult,vizioneaza filme frumoase,citeste carti relaxante si fii optimista!

Ile,cu intarziere iti urez LA MULTI ANI,fericiti si plini de iubire!si,daca tot ai multe hainute bleu,poate va ganditi si la un fratior pt. dulcica Viv...

Lili,LA MULTI ANI si sa fii iubita!Si pt. Vladut cel muscat,un pupic mic de la...Thea cea muscacioasa!

Adar,imi pare rau pt. furtuna iscata in lipsa mea si foarte bine pt. faptul ca ai dat dovada de maturitate(asa cum ma asteptam)si ai revenit.Pupam MAIA si mamica!

Catrinuta,daca doar vedeam pozele,fara sa cunosc personajul,as fi zis ca nu-i adevarat.Cunoscand insa Mariucul,pot spune cu mana pe inima ca este super-mega-atomica,iar noile achizitii ii vor da...noi idei.Stai linistita,de cand suntem la Brasov bem destul de des ceiuc de tei cu lamaie si...miere.Botulism?Nu exista asa ceva pt. copii nostri!

Cameliada,sa stapaniti sanatosi noua casa si sa o umpleti de copii!Deocamdata insa,Tudor si cei doi dintuci ai lui sunt suficienti...

Roxivan,felicitari si voua pt. dintuci.Macerat de tei argintiu,nu ceai de tei macerat!!!!!

Ciuf,in primul rand,Eva si Luk sunt minunati!!!!Tu arati demential tunsa asa,iar globurile tale sunt absolut magnifice.Eu fac fel de fel de siraguri ded margele,aplicatii cu margele,ornamente pt. mese festive,dar la globuri nu ma gandisem pana acum.Mi-ai dat idei,sa ca poate imi gasesc timp si de asa ceva.
Si eu ii dau Theei de cateva zile portocala,dar nu am vazut reactii,desi ma asteptam.Ii place la nebunie sucul si rade cam 100-150 de ml.
Implantul a decurs asa cum nu m-as fi asteptat deloc,adica nu m-a durut nimic in timpul operatiei ci dupa trecerea efectului anesteziei,pret de 1 ora.Destul de tare,dar a trecut cu gheata aplicata pe falca.Mai am un hop saptamana viitoare,cand mai am de facut 2,in partea cealalta.Deh,daca n-am avut grija la timp de dinti,asa-mi trebuie!

Honeypuma,pupam Ericutul frumusel si ma bucur ca mai treci pe la noi!

Kim si mie mi se pare ca Alicia si-a schimbat un pic mutrita,dar este tot super-dulce!Si tot cu tine seamana...preponderent.
LA MULTI ANI FERICITI!Sa va apere Dumnezeu casnicia de furtuni si de crize si sa va umple casa de dragoste!
Mai sunt si romani fericiti in tara lor si noi ne numaram printre ei(si n-am pleca pt. nimic in lume).Dar suntem asa pt. ca am avut sansa sa realizam ceva fara compromisuri,intr-un moment propice si,prin natura ocupatiilor noastre,nu prea am fost calcati in picioare ci am avut parte de respect(sau de jena...).Si in mare,sunt mandra ca sunt romanca.Mai putin am fost insa la Viena(si in strainatate,in general) cand,intr-un mare parc,un cersetor pe care l-am mirosit ca fiind roman(si pe care mai aveam putin si-l bateam...)mi-a spus ca trebuie sa traiasca si el si ca austriecii tre' sa stie ca romanii sunt saraci!Comentarii????Asa gandeau probabil toti cei care cerseau in punctele cheie din Viena.Aaaaaa si n-am fost mandra nici cand intr-o piata,ascultand o japoneza cantand la pian,un austriac care ne-a auzit vorbind romaneste si-a dus instantaneu mana la buzunarul in care avea portofelul,de frica sa nu-i dispara.Comentarii???

Micaalsa,Thea urla pe tot parcursul operatiunii ,,mucisori,,si...uraste aspiratorul,la care se uita urat ori de cate ori il vede,chiar daca scopul punerii lui in priza este altul decat extragerea bogatiei de mucisori.Normal ca nu le doare nimic ci doar se sperie.Cred.Vreau si eu reteta de aluat de pizza.Please!!!

Aida,imi pare rau pt. cele intamplate si sper sa te rasgandesti.E trist sa ne imputinam asa,fara motive serioase(adica...Doamne,fereste!),in conditiile in care ceea ce ne-a adus impreuna si ne-a unit extrem de tare este atat de frumos.Am dat viata si asta ar trebui sa ne faca mai bune,mai intelepte si uneori,mai iertatoare,in conditiile in care chiar si o mama mai poate gresi uneori,poate fara intentie.Avem inca multe sa ne spunem.Pupici Alexutei dulci!

Noe,inafara de ceea ce am vb. pe mess,merci pt.pozele lui Andrei al Doinei cel,un copil frumos foc,ce merita sa traiasca.Frumos si fara amenintarea vreunei boli.

Simona Toma,noi am inceput sa ne reglam cu somnul si nu stiu cui apartine acest merit.Ori maceratului de tei argintiu,ori masajului prelungit,ori plimbarilor lungi prin parc(pana se intuneca si dau ursuletii buzna peste noi...).Ori a crescut,pur si simplu si incepe sa-mi semene mie,cea mai somnoroasa fiinta de pe planeta.

Irina,fii optimista!Vei ajunge oriunde vei vrea daca iti vei dori asta cu ardoare.Crede-ma!Eu i-am luat Theei un sac de dormit si,chiar daca i-am ingradit libertatea de miscare,doarme linistita si,mai presus de toate,invelita.Incearca si tu.

Mirella,bine ni te-ai alaturat!Unde stai in Brasov?Poate ne vdm.

Nshiro eu am inceput sa-i dau Buburuzei cate un colt de paine sa-l roada si o face cu mare placere.

Dianad,felicitari pt. Alex dintosul!

Ema,incearca sa-l ungi pe Mario numai cu ulei de masline(fiert si racit)si sterge-l bine de tot dupa baita.Nasa noastra si a Theei este dermatolog si eu ii urmez intocmai sfaturile.Prea multe cosmetice nu-i fac bine bebelusului cu piele atopica.Si tratamente cu efect definitiv nu exista.Da...cine are 3 dinti...

Monica,ma bucur tare mult ca te-am reantalnit pe forum si ca esti(sau pari a fi)bine.Ca de aratat,arati minunat.Ardeiasul este cam...gogosarel,frumusel si pare ca plesneste de sanatate.Vladut,delicat ca de obicei si...matur.Mi-ai amintit de Venetia si de faptul ca,gravida fiind,uram plimbarile cu vaporetto si pofteam la orice nu gaseam acolo.Ma bucur ca va plimbati si asta ar trebui sa insemne ca va simtiti bine.Sper din tot sufletul sa nu ne parasesti.

Catrinel,iti trimit si sare speciala pt. muraturi(ca mi-a furnizat soacra mai multa...).Tot adaug pe listuta cate ceva si sper sa reuseasca prietenii mei sa ajunga in Germania.S.,prietenul nostru lucreaza la HVB care a a fuzionat cu Tiriac si s-a cam schimbat conducerea,asa ca imi spunea ca devine dificila aprobarea concediului.Dar,ma descurc eu cumva,tot gasesc o solutie.Nu te las balta in prag de migrene!
Eu sunt ca taranu'.La orice restaurant de fitze sau nu intreb daca au sarmale.Adica as manca non-stop doar asta,asa ca mi-ai facut o poftaaaaaaaa!Ai rezistat fara sa papi vreo 10?Nu creeeeeed!
FaraOana sade in fundic?Pup-o...in orice pozitie ar fi!

Marilena,bine ai venit printre noi,cu Anna Maria cu tot!

Polixeni,imi pare rau sa aud ca sunteti bolnaviori si trag sperante ca nu e nimic grav.Va trimitem putin aer curat(chiar daca este rece)sa va inzdraveneasca.

Mihaser,ce ganduri te-au deprimat deunazi?Pai,cu asa baiat frumos si pletos si studios,iti mai arde de depresii?Incepe sa aiba aer(e) de macho!!!!

Mari,pupam Teodora dintoasa si cuminte si poate ne-om intalni la un moment dat in Moghioros,chiar daca vine iarna si in carucioare nu se va vedea decat un morman de hainute,fosnitoare si zgomotoase.Plus o suzeta mare si urata care se misca intr-un ritm frenetic(la noi).
MULTI ANI TRAIASCA,MULTI ANI TRAIASCA,LAAAAAAAAAAA MUUULTI AAAAAAAAANI!Sa fii sanatoasa si iubita,daaaaaaaaa?

Delia,bine ati venit in randul...celor care musca.Pai tocmai Rudy,distrugatorul de inimi sa ramana la urma?

La multi ani tuturor bebeilor care au mai ,,imbatranit,, cu o luna!sa ne traiasca si sa ne bucure fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

Salut fetelor!
Am apucat sa citesc si eu cate ceva din capitolul asta si tare ma bucura vestile despre Laura-Ioana si Ileana-Marius. Felicitari, sanatate si sarcina usoara! Dumnezeu sa va ajute!
Noi suntem destul de bine, ne supara doar o raceala care e pe sfarsite, speram, ca nu se cade ca una sa raceasca si cealalta nu. Unde mai pui ca la ele se practica la greu furatul suzetei din gura surorii!!!
Sunt mari gagici fetele! Au cate doi dintzisori jos, Maia se tine cu mainile de canapea si merge lateral cate un pas sau doi, Stefana ne regeleaza cu ma-ma si ta-ta. Ce sa zic, pe fete le intereseaza in mod clar lucruri diferite. In timp ce Maia imi cerceteaza toata casa in patru labute, Stefana sta in popou si mai ca demonteaza cate o jucarie de intens ce o cerceteaza.
La papica suntem in continuare pretentioase dar mancam rezonabil, carnita, piureuri de legume, de fructe, cereale si cate o zi pe saptamana ou si in alta ficatel.
Ca ziceati si voi nici eu nu prea am imaginatie la combinatii dar de nevoie mai inventez. De ex. la piureul de cartofi(care nu ne prea place) pun in loc de unt o nuca de mozarela, e o branza slaba si le place gustul.
Pentru fetele care nu au branza de vaci: fierbeti laptele, cand clocoteste incepeti sa picurati zeama de lamaie in timp ce invartiti cu o lingura pana cand se alege branzica. Puneti in strecuratoare si e gata! Cu fructe sau cu legume e o nebunie!
Inca o idee care la fetele mele merge destul de bine: La mesele servite cu lingurita le dau si lor in manute cate i lingurita de silicon in timp ce eu le hranesc cu o a treia. Din cand in cand le mai ung si lor linguritele cu mancare dar sunt tare haioase cum muncesc ele cu ambele manute sa duca lingura la gura si ce satisfacute o morfolesc daca reusesc sa nu "viziteze" obrajii, nasul sau chiar ochii uneori! Se murdaresc si ele dar macar ramane pe bavetica, pe manute si pe fata lor, locuri relativ usor de spalat. Le place si spalatul pe maini si pe fata de dupa masa, mai ales ca am o oglinda mare, pana la nuvelul chuvetei si se vad "in toata splendoarea", ne jucam, le las sa bage manutele sub jetul de apa si e tare interesant!
Maine sper sa reusesc sa mai pun ceva poze in contul comun. Albumul meu e private dar pun eu link aici daca apuc sa le incarc maine.
Va pup si sa stiti ca imi e dor de voi, dar avem un program foaaaaaarte incarcat!

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Ile – bai, hai sa traiesti … Doamne fereste, pe cuvantul meu ca habar n-am cand am scris … am uitat total … cred ca e momentul sa apelez la un medic … totusi …
Cat despre sarmale, ce sa zic, daca va permiteti sa mancati asa ceva … sa fiti fericite, ca io maine am zi de fructe (ultima) si apoi vin 3 zile de carne … goala … deci, n-am cum !!!

Mari – felicitari pentru dintisor si sarumana de retete. Suna tare bine ciorbica de perisoare … yammy … dar, nu stiu cum s-o fac sa fie buna si pentru ea. A, cred ca in curand voi incerca si orezul fiert cu mar copt … multam fain …

Mihaser – cu ajutorul lui Dumnezeu vom gasi si noi un om cu suflet care san e trateze ...

Delia - felicitari pentru dintisor !!!!!

Andreea – bravo!!! Stati mama la Brasov, ca tare bine ii face puiutei aerul de munte … va pupam si asteptam retete delicioase si de la voi

Mariana – tare ma bucur sa citesc ca esti bine. Imi pare rau pentru problemele cu tatal tau dar sper sa se rezolve. Au trecut deja 22 de saptamani … mai, nu-mi vine sa cred … mai ai putin si vine bebe … felicitari pentru bebelul tau care se ridica in 2 picioruse … spune-mi, a mai repetat de atunci “TATA” ? Ca si Maia a zis dar de atunci … nimic …
Tu cum te simti, esti bine? Sa ne pui poze cu burtica, daaaaa???? Te rog eu mult …. Iar despre sexul copilului, stai linistita si nu te mai supara. Oricum, ce importanta mai are ???
Te pup si sper sa ne pui pozici in curand …

Crissa 77 – pai noi te-am primi, dar cred ca ai nimerit gresit, puiutii nostrii au doar 7 luni, noi suntem mamici de 2006, iar tu, dupa cum vad, de 2005 … cauta mamicile de martie-aprilie 2005 … cred ca acolo vroiai sa ajungi, nu??? Oricum, pupam puiul tau …
Uite un link ajutator: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86539 - prichindei de martie-aprilie 2005

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput

Mariana,sanatate multa tatalui tau!Ai grija de burtica si nu te necaji prea tare.Pupam Markusul ochios si pe fratiorii lui,pe care speram sa-i si vdm la un moment dat,cu tot cu mamica lor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

doublemom - felicitari si tie pentru fetitele minunate care fac atatea lucruri frumoase ... ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca fetitele stau in fundulet si chiar fac pasi ... asteptam pozele cu minunatele si va pupam cu drag!

adar si MAIA(30 martie 2006)

''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...

Tot despre Andrei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

salutare si buna de seara, fetili!

am culcat bebele mucios (nu puteam sa scapam, nu-i asa?), am baxat o portie de cereale de bebe si acu' ma pregatesc de munci online..Dar nu f multe, pt ca maine la 9 trebuie sa fim in gara, ne vedem cu Biuta si cu bb Anthony

LA MULTI ANI SI TOATE CELE BUNE PENTRU SARBATORITII DE AZI SI DE MAINE:

22:
martie: Alice-Miruna - - Kit
23:
ianuarie: Mia Ecaterina - - Dea0277
martie: Iulia - - Micaalsa
martie: Oana Carina - - Catrinel17
martie: Sara Iulia - - Andan

aalina, patul nu e cu apa, dar bebele e cu motorasnu prea mai are astampar in ultimul timp, si nici eu..Merci pentru informatiile cu NZ..si eu am terminat Relatii Internationale, dar sunt varza murata la matematica...Iar sotul e ITist, si asta cred ca un avantaj...Abia astept sa ajungem acolo!!Pupam!

Mamica de Ochioasa, ce sa inteleg eu de aici: "Bai fetelor, ati vazut ce imi face Noe????? Imi arata filmulete cu printesica de Bia, caRE sta in fundulet si mananca jucarii ... VREAU SI EU !!!!!!!!!!!!!!!"???ca vrei si tu sa mananci jucarii?Daca da, puteti veni la noi, ca produc eu niste jucarii comestibile, ca mi s-a cam pus pata pe cookerit dulciuri in ultimul timp!Pupam maxim!

Catrinel, multumici!Bia a ros azi un elefant (ala fasiitor de la Leul Chicco..), cred ca a vazut la Oana ca se poarta..hmmmFelicitari pentru primele silabe de Oana..erau in romana sau in germana?

Mihaser, sa inteleg ca planuiti si o fetita?hihi, foarte bine...Eu azi ii zic lu Dr ca mi-a intarziat ciclul 2 saptamani si daca as naste la anul, Bia ar avea 1 an si 4 luni, si daca i-ar conveni asa cevaN-a zis nu...(da zic eu...)Pupam!

Kim, nu plecam pt ca am fi nefericiti aici..Nu cred ca asa se rezolva problemele de genul asta; plecam pentru ca vrem altceva, aventura, o tara care ne atrage pe amandoi si de care ne-am indragostit de la distanta...Zapada zici?super..mi-e cam dor de o zapada ca lumea. uite, si asta o sa ne lipseasca in NZ...Pupam Alicia!

Ciuf, superbe creatile tale, ai talent, ce sa mai zic!cat despre plecat, eu sper sa ne descurcam si cred ca singurele regrete pe care le vom avea, vor fi ca suntem departe de rude...In rest, vreau sa profitam cat suntem tineri si in putere sa facem ceva deosebit, sa nu ne plafonam..si daca nu o sa ne placa, mergem mai departe. Si chiar ai niste copii frumosi si deosebiti, ca tot ziceai de cioara pe undeva..Iar cu noua freza iti sta tare bine. SI Bia prefera mancarea de borcanas, dar eu nu ma las, deocamdata...Ma intreb ce-o sa fac peste cateva luni, un an...Pupam!A, poate ca e cam tarziu acuma sa iti mai zic:da, mi-a placut "Dl Lazarescu"- trist, dar m-a impresionat, plus ca e taaare realist cu ce se intampla prin spitale pe aici...Eu acum caut "Le Parfum", dupa cartea lui Suskind..dar vad ca nu a ajuns inca la Romania...

Simona, nu sunt medic, dar nu ti-as recomanda Romergan...Sau Peritol..sau alte minunatii...incearca ceva natural/ist, dar tine pilulele ca o ultima rezolvare. Pupam!

Ceela, sper sa rezolvati problemuta cu masaj!PUpam!

Monica, pare rau ca nu a ajuns sms-ul la voi. Superbe poze, cred ca le prieste tare bine prichindeilor!Pupam!

Ile, si eu sunt varza la organizat timpul. De ex, weekendul asta planuisem curatenie. Pentru ca e o varza pe la noi, haine imprastiate, lucruri peste tot, jucarii, etc etc si vineri seara ma apuca pofta de gatit. Asta e o chestie care ma apuca o data la 24 de ani..asa ca profit. Da, am facut vineri niste "pogacele" pt breakfast si ieri niste fursecuri, dar dezordinea e tot acolo, plus ce am mai deranjat eu cu cookeritu'...Asa ca....poate ar trebui sa imi angajez pe cineva care sa imi faca programul

Marilena and Company, welcome!

Polixeni, cum e NIck?Sper ca e totul in regula!

Lili, pare rau ca ai ficior muscat de picior..Sper sa se obisnuiasca unii cu altii repejor..Pupam!

Alorea, a trecut reactia dupa vaccin, nu?Pupam!

Laura, ce vesti bune ne dai!succes maxim si la celelalte analize!

Rocsana, multumim!cat despre lebede, erau PE MARE!NIci mie nu mi-a venit sa cred, de-aia le-am si pozat..Era un golfulet mai linistit si se adunasera vreo 10 acolo...Erau tare frumoase, mai ales cum stateau ele in frigul ala si nu aveau nicio problema..I-am aratat in we poze cu Maria-San surorii mele si i-a placut tare mult; zicea ca parca e din filme bblusa taMasina mare as vrea si eu (si Andreea G tot asa ceva recomanda), insa nu cred ca se poate. Tocmai asta era ideea lui Dr (din care nu-l scot): sa ma obisnuiesc cu o masina mai mica si ne-automata, si abia apoi...la mai mare.Multumim pentru urarile de NZ!Dupa ce ajungem acolo, sigur va facem o vizita!

Mari, felicitari pentru dintisori si pentru toate cele!

Delia, felicitari pentru dintisor!

Andreea, welcome back si merci inca o data pentru informatii!Maine il suna Dragos si sper sa pot sa incep cat mai repede. Pupam Thea si asteptam sa facem cinstea aia

Mariana, ma bucur mult ca esti bine!felicitari pentru progrsele lui Markus!Sper ca e ok tatal tau...Pupam si numai bine voua!

Alina, cum v-ati distrat la nunta?Pupam!

Doublemom, welcome back si felicitari pentru progresele gogosicilor!eu cand ii vad pe vecinii de 1 an si ceva gemeni, mi-as dori si eu...Sunt asa de dragute amandoua impreuna, cred ca sunteti topiti!

pfuaaai, am obosit!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam

Mergi la inceput