* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)
Raspunsuri - Pagina 14
aalina2003 spune:
Ciuf, am si eu o nelamurire..tu mereu spui..Eva a mancat 113g de..si 113 g de..da' de unde gramele astea asa de exacte? Sau faci misto de noi, adica de mine?..
Ana mea mica doreste cu ardoare sa insface lingurita..si de unde eu credeam ca masa solida o sa mearga din ce in ce mai bine, merge din ce in ce mai rau..ma dispera cu mizeria de dupa, mai ales..si musca din lingurita, si..numai cuminte nu e, de placut ii place, ca mananca pana la urma, dar cu cat chin..azi ma gandesc sa-ncerc sa-i dau piureul de legume-fructe (ca la noi asa merge, combinat) cu biberonul cu tetina in cruce..stiu ca ma-ntorc, da'poate merge mai bine..daca nu, ce-am avut si ce-am pierdut! Azi avea morcovi si in ochi, si in urechi..o sa caut si eu mei, daca are fier cum zice Catrinelu'
Poli, simptomele de meningita le-a descris foarte bine Ciuf, iart de analiza aia CRP, nu stiu ce e. Oricum, eu cred ca alta e cauza, stai linistita. In Rom exista un vaccin impotriva unui tip de meningita, dar nu e gratuit, eu vreau sa vad exact ce si cum si sa il fac Anei, poate mai tarziu, nu chiar acum. Da-ne de stire imediat ce mai afli ceva sau ti se pare altceva la el, poate te ajutam cu un link, macar!
aalina2003 spune:
Si eu ma-ntrebam ce-o fi cu Mariana? Si nici Cristinabarz (Viena) n-a mai dat nici un semn de viata!
Catrinel, marturiseste aici repede cu sarmalele alea..! da, sarea aia se da pe sub mana, pentru ca e interzisa comercializarea ei, numai sare cu iod gasesti..
Marilena, bine ai venit!
Lili, multi ani frumosi si impliniti si de-acum incolo!
aalina2003 spune:
Ieri am vorbit cu o mamica de baietel de 6 luni si ma plangeam si eu ca Ana nu mananca, ca aia, ca aia..da' ea ce credeti ca a gasit de cuviinta sa-mi spuna..cica 'daca ai vrut copil..'.Normal ca am vrut, da' asta nu-mi da dreptul sa ma plang? Ce m-a-nervat replica asta! Asa, bine ca v-am spus si voua..m-am racorit un pic..
nshiro spune:
Revenim si noi cu o raceala vindecata, un vaccin facut cu succes, un dinte la orizont si calculatorul virusat cu troianu` care l-am luat nu stiu cum naiba de pe messenger... Din urma nu am mai citit deloc ma pun acum, cat apuc va scriu.
Alinamizzi spor cu mutatul. Ce tre sa fie pe capul tau... dar e si fain pe de alta parte. Si eu abia astept sa ne mutam.
Ciuf vreau sa te vad tunsa! Fain videoclipu ala. Maria e innebunita dupa cateva cantecele si dupa un DVD cu niste Mosi Craciuni... De ce nu poti sa pui filmulet cu Eva pe net? Ce fel de suc de portocale i-ai dat? Natural? Eu i-am dat Mariei mandarine cu paine (fiertura) si a fost ok. cat despre Luka... tine-te bine ca asta e abia inceputul... Super decoratiunile. Ce frumos ca ai timp pt asa ceva...
Kim saru mana pt laude... da nu e chiar asa... Ma ajuta mama mult. In casa eu nu am mai facut nimic de 5 luni de zile... poate doar ceva mancare pt sot. V-am vazut pozele. Tu arati tare bine iar Alicia s-a facut si mai frumoasa si mai mare. Are cam aceeasi greutate cu Maria. Inaltimea nu o stiu... Nici Mariei nu ii place piureul de cartofi simplu.
Noe tare frumoase pozele de la mare. Lebedele alea superbe banuiesc ca erau pe un lac, nu? E super culoarea ta de la par. Si ai slabit!!!!!!! Bia e o dulceata tare mumoasa cu niste ochi bestiali. Referitor la masina eu din cat am condus pana acum sa stii ca cel mai bine a mers masina mare si puternica... alea mici parca erau prea usoare si la viteza mai mare cam le lua vantul. Plus ca daca masina e inalta vizibilitatea e mult mai buna si e mult mai usor de condus. Cat despre scoala de soferi lasa ca te descurci tu, ca esti fata desteapta. Si ai sa vezi cum o sa te roage sotul sa conduci tu pana acasa ca sa bea si el un paharel... Nici al meu nu a vrut sa-mi dea masina pe mana la inceput iar acum se roaga de mine sa mai conduc si eu la drum lung...Cu emigratul in Noua Zeelanda parca. Lol m-ai facut sa rad caci mi-am amintit de-o persoana care se dadea tare inteligenta insa tot o tragea cu Noua Zeleanda in loc de Noua Zeelanda. Va urez mult succes, sa va fie hotararea intr-un ceas bun.
Polixeni si Maria parca au intrat miscoricii in ea. Daca pana acum a fost un bebe exemplu de vreo doua saptamani tare rea s-a mai facut. Tipa si e tare agitata. Vrea numai in brate si joaca incontinuu. Nici aici nu se gaseste branza de vaci si nici calciu lactic ca sa-i fac eu, insa in cartile pt bebelusi se recomanda processed cheese (poate gasesti din asta pe la voi) V-am vazut pozele. Nick iti seamana tare bine. Iar in poza cu fracul alb e mortal... Cu ce ocazie?
Mirella bine ati venit. Denisa e o dulce!
Delia ce simpatic e Rudy. Si Maria mai atenteaza la fata mea...
Dianad uff prin cate ai mai trecut si tu cu bebe...
Monica nici nu stii ce ma bucur ca ai scris si ca esti mai bine. Te inteleg ca nu ai vrut sa-ti expui problemele pe un forum public... Sper sa treaca si sa fii bine 100 %. Wow mesajul meu te-a determinat sa scrii?! Ma simt flatata... dar si tare bucuroasa ca ai facut-o. Am vazut pozele, mi-ai trezit nostalgii cu Venetia. Si noi am fost acolo acum doi ani. Mateiasul e un grasunel tare smecher iar tu esti slaba rau. Ai grija de tine si multi pupici!
Cameliada sa va fie intr-un ceas bun cu casuta si felicitari pt dintisori.
Serj Maria e foarte bine. Activa, se dezvolta normal, ba la greutate are ceva mai mult decat media. La 7 luni si un pic avea 8400. I-au facut eco la inceputul lui septembrie si se micsorase, iar doct parea foarte multumit. Eu nici nu concep sa nu se inchida de la sine si sa nu fie nevoie de operatie. Ambra ce mai face? Vrem poze noi cu ea.
Fata Catrinutza fimuletele cu atomika is ele scurte sau nu merg la mine? Felicitari pt "pa" si pupam sa se aca bine pasa ca!
Ile eu sunt de acord cu tine, caci asa cum intru eu o data pe saptamana nu vreau sa spun "la multi ani" numai unor anumiti bebelusi a caror zi se nimereste sa fie atunci cand scriu eu... Ceva poze cu Viv?
Honeypuma ce poze frumoase aveti voi acolo... Eric e o scumpete iar tu o frumoasa.
Ema imi pare rau ca aveti probleme cu dermatita. poate trece repede si fara prea multa bataie de cap.
Adar ce ma bucur ca ai reaparut! sicer as vrea si eu sa contribui cu ceva pt Andrei dar aici taxele bancare indiferent de suma depusa sunt de 70 de euro! Prin posta e mai ieftin, 20, dar am nevoie de o adresa.
Irina multa sanatate! A trecut raceala?
Gata tre sa ma opresc aici ca s-a trezit Mitsulina.
Va pup si sper sa revin cat de curand
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Catrinel_17 spune:
AALINA, pai sa vezi cum am facut... am ajuns la un compromis... am bagat 40 de abdomene si 2 sarmale
edit: replica asta ma enerveaza si pe mine de mor!! dar nu ma asteptam ca o tipa care este si ea mamica s-o spuna!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
aalina2003 spune:
Brava Catrinelu', pentru abdomene, desigur..da' oare,
5 sarmale > 40 abdomene sau <, sau = ..cine sta sa numere caloriile astea consumate..
mari78 spune:
Intru si eu sa-i urez lui Lili . Sa ai o viata plina de bucurii alaturi de cei dragi !
Am uitat ieri sa va anunt ca avem si noi un dintisor in stanga jos si cred ca o sa mai iasa in curand altul, ca tot maraita este.S-a ridicat si in picioare la marginea patutului si acum numai in picioare ar vrea sa stea. Acum poate sa se ridice in fundulet singura din pozitia culcat : se pune pe o parte si apoi in fund. Cam atat...cu vorbitul doar mama, bubu, ba-bu, da ... si alte vocale, dar nedescifrabile
Biuta, ca ai intrebat : si Teodorei i se intampla sa rada si apoi sa fie serioasa, uneori chiar din ras trece in smiorcaiala, mai ales daca-i este somn.
Catrinel, cand citeam mesajul tau, eram cu geamul deschis si jur ca venea miros de sarmale de afara. Cum te-ai descurcat cu ele ? Lasa, ca nu ingrasa, fa si o mamaligura si niste smantanica...hehe, eu sunt pofticioasa tare , de aia ma si ingras repede, ca mult nu mananc.
Mary, bine ai venit ! Asteptam sa ne povestiti despre voi si sa vedem poze cu minunea Anna Maria Angela . Frumos nume !
Miha, imi vine sa-l pap de falcute pe Cristian. Ce studios e ! Sa stii ca nu i-am luat decapotabila Teodorei, dar a promis tati ca-i cumpara una...de jucarie Spor la invatat !
Ciuf, cum poti sa spui ca nu gatesti bine ? Eu nu te cred ! Mai las-o cateva zile si incearca din nou, o sa-i placa . La multi ani Evei !
Poli, multa sanatate lui Nick ! Nu te gandi la prostii, fii optimista, fa-i analizele si o sa vezi ca totul o sa fie bine.Pupici multi lui Nick sa se faca bine
Noe si eu tot Polo as alege sau mai bine Golf , e mai mare si ma gandesc ca ar avea si portbagajul mai incapator.
Rocsana, felicitari pentru dintisor ! Am zambit cand am citit "Vrea numai in brate si joaca incontinuu" , parca o vad pe Teodora. Ma bucur ca Maria e bine si astept sa ne dai repede vestea ca s-a inchis gaurica de la inimioara.
Pupici la mamici cu bebici
Sa aveti un sfarsit de saptamana frumos si sa va odihniti !
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
adar spune:
Nshiro – iti voi trimite adresa pe PM imediat ce o primesc de la Dragos (tatal lui Andrei). Multumim.
Catrinel – multumim de intrebare, Maia e bine, am pus tot felul de pozici cu ea la semnatura in albumul “6 luni”, dar am pus poze si de la zoo, in albumul cu acelasi nume …
Mai fetelor, voi ce combinatii mai dati bebeilor de papa, ca noi suntem in pana de idei ..... ???
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...
Tot despre Andrei ...
Catrinel_17 spune:
AALINA, www.hormel.com/kitchen/glossary.asp?id=35538&catitemid=" target="_blank">uite: "Millet is an excellent source of iron and magnesium and it is also high in calcium, phosphorous, manganese, zinc, and B vitamins. It has the highest iron content of any grain except amaranth and quinoa."
Millet=mei
ROXI, pun muraturi d-alea amestecate, gogonele, varza, castraveti (ce-am patzit pana am gasit de-aia mici!!), varza, conopida, telina...totul in saramura. varza neaparat rosie, sa iaba culoare misto.... Pfuai, imi lasa gura apa. Is apucata cu muraturile. mama cica a halit o gramada cat era gravida cu mine. Na, pai se vede!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
mihaser spune:
Hallo!
Alina2003 eu i-am facut deja vaccin anti meningita...Pentaximul pe care i l-am facut si la 4 si la 6 luni este si anti meningita...si asta a fost unul dintre motivele care m-au convins sa scot din buzunar 1,5 mil! Sunt sigura ca si Nick a primit vaccinurile astea si nu e nimic grav...Problema e ca lor imediat le creste temperatura....trebuie imediat ce trec de 37 cu 5 bagat nurofen sau chestii asemanatoare.
Fetelor daca ajungeti pe undeva si va propune sa ii bagati in apa rece sau gheata...Nu acceptati sub nici o forma! Fugiti cu copilul de acolo! Am 2 decese de bebelusi in familie din aceasta cauza! S-au gasit la spital docente din astea pe care eu una le-as fi impuscat! Duci tu copilul sanatos si il iei terminat!
Eu o singura data am facut febra 40 sau 41 si vecina mea m-a bagat in prosoape umede cateva minute.
Catrinel ba imi faci pofta de mor cu muraturile! as manca si eu niste gogonele la saramura mama mama...Cand eram gravi mancam zilnic prin luna a 3 a!
Ciuf si eu ma gandeam la Mariana din Suedia! Eu cred ca e bine...numai cu timpul cred ca se descurca mai greu!
Mari multumesc!
Fetelor ma gandeam la noi ce ghinioniste am fost la odisee... noi si mamicile din februarie...Ma uitam la mamicile de mai pe listuta si am constatat cu bucurie ca toate au nascut copiii ok...Oare noi de ce nu am avut norocul asta? Abia astept sa aud si despre Adriana si despre Ileana ca sunt gravi! Cand aud vestile de la Laura retraiesc momentele alea cu testul cu 2 liniute
Va pup!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre