* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)
Raspunsuri - Pagina 13
roxivan spune:
La multi ani Lili, multa sanatate si numai impliniri!
Eva si Keane!!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot binele din lume!!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
Catrinel_17 spune:
CIUF, da’ cata supa de pui i-ai dat din prima? I-ai dat multa? Adica o masa intreaga? Mai, globurile tale-s o minune. Da’ asa-i ca te si relaxezi facandu-le?
Ca bine zici, ce-o fi cu mariana? Vad ca nu si-a pus telefonul in notepad in contul nostru.
La multi ani lui Eva!!
KIM, las ca incepe ea curand, ai sa vezi, ca si io cand citeam ca alti pui ziceau mama sau tata, ma tot intrebam “cand”?? da’ ma-ma tot nu a zis.
ROXI, da aici la alimentara nu au sare d-aia mare…abia am gasit ceva. Sper sa fie bine, am emotii, pe bune.
POLI, mai… imi pare tare rau, ai grija de voi, ai sa vezi ca va fi bine, o sa-I treaca, ei rezista la febra mai bine ca noi! Ufff, pupici multi si multa sanatate, sa ne dai de stire!!
ADAR, ce mai face Maiutza? ce-ai facut cu papusa aia pana la urma?
ALINAMIZZI, pupici lui Keane si la multi ani! Ce mai faceti voi?
LILI, la multi ani si numai bine!!!
MIHASER, iar ma dat gata tzumpininu’! Mai da ce claie de par!!! Nu-i drept!!! Pe cine seamana asa “paros”?...pe Maradona…
MARILENA, bine ai venit!! Trebuie sa-ti faci cont de poze pe yahoo – ai cont de email pe yahoo?
Am hranit pustoaica, am pus-o inapoi pt urmatoarea tura de somn, da vad ca face vocalize. In we incepem si noi cu carnitza. Am inceput sa ii dau cereale de mei in fructe, (meiul contine foarte mult fier)
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
roxivan spune:
Catrinele, da' ce muraturi pusesi? Eu sunt innebunita dupa gogonele. Cat am fost numai din alea mancam. Darius doarme inca de aia pot si eu sa bantui pe aici.
Ciuf, n-am incercat cu prune. Mersi de pont. Am incercat cu pere, ceai de musetel, piersici, mere. Numai cu iaurtul a functionat, dar numai pe moment, a doua zi o luam de la capat..
Kim, ce fain ca a nins si la voi..Eu am inteles ca la noi nu prea o sa fie zapada anu' asta.
Marilena, bine ati venit!!
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
alorea16 spune:
Noe multumim mult pentru urari si ca nu ne-ai uitat. Imi pare rau ca nu am mai putut intra dar dupa vaccinul de 6 luni al meu bebe a facut o reactie urata la el. Dupa asta ne-am pricopsit si cu o raceala care nu se mai termina .
La multi ani si multa sanatate:
Bianca - Nicolle27
Keane Peter - AlinaMizzi
Isabella Maria - Zuzilici
Eva Maria - Ciuf
Mihaela - Olgutta
Tudor-Andrei - Corinag
Va pup dulce
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
Laura Ioana spune:
Va pup pe toti, mamicilor si ghioceilor care imi tineti pumnii sa fie bine
Am fost la ctrl si sarcina e in uter, deci am scapat de SEU Inca nu se vede decat mucoasa uterului foarte ingrosata si o portiune in care se forma saculetul
Luni fac Bhcg si sambata viitoare merg iar la eco.
Mi-a dat tratament si ma apuc de azi sa-l iau
Ciuf sunt super globurile tale! Nu inteleg: le faci cap coada sau le ornezi pe cele obisnuite? Ce alte podoabe faci pt Craciun? Pt ornat casa (in cazul meu interiorul apartamentului) ce altceva mai poti face? As incerca si eu, dar nu am imaginatie Poate neshte idei ma ajuta!
Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye
mihaser spune:
Salut!
Ciuf,Ile,Ada,Kim,Roxi si Catrinel multumim! de la pletos!
Laura felicitari! Ai incredere in Dumnezeu ca de data asta o sa fie bine. O sa ne rugam ptr bebelusul tau sa creasca frumos in burtik si sa il tii in brate
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ile77 spune:
Polixeni, daca ma mai tine memoria, tu ziceai ca Nick inca nu are nici un dinte.
Asa ca e posibil ca febra sa se datoreze aparitiei vreuni Dint.
Stiu de la prietena mea prin ce trecea baietelul ei ori de cite ori ii iesea vreun dinte.Febra mare, tuse,urlete ,dureri mari.
Oricum e f bine ca ii faci micutului toate analizele.
Ii uram multa sanatate lui Nick si sintem optimiste ca totul e ok.
Multe imbratisari lui Nick.
Lili, vaz ca si tu intineresti azi cu inca un an.
La Multi Ani si multa putere sa realizezi tot ceea ce-ti doresti!
Gata,am plecat in vizita la socrii.
Revin pe seara.
Ile si Vivian (07.03.2006)
mihaser spune:
Poli imi pare rau ca ai probleme, insa nu cred ca e chiar asa grav! sper sa se rezolve cu antibiotice. Asteptam vestile tale!
Alorea imi pare tare rau ca ati avut reactii la vaccin....si eu trebuie sa ii mai fac un vaccin saptamana asta si mi-e asa frica!
Ciuf sunt super decoratiunile tale! Ai rabdare sa migalesti la ele...te felicit!...eu nu as putea!
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
mihaser spune:
Lili ai grija de Vadut sa nu-l mai agreseze Remi ala! ca vin yo si-l musc pe el de nas!
La multi ani fericiti mamico!
Pozele noastre
Serj spune:
la Multi Ani liliprejbeanu sa fii fericita si numai bucurii alaturi de cei dragi!
la Multi ani si pt toti puiutii care mai adauga azi inca o lunisoara, sa fie cuminti, sanatosi; si mancaciosi pt bucuria mamicilor
Laura ma bucur nespus pentru tine, sa fie o sarcina usoara. sa fie bine
ile la multi ani si tie pt ziua de ieri... cu putina intarziere. ti-am vazut pozele, super biondina ta , asa este mereu zambareata? scumpa foc.
kim sa fie cu noroc si la cat mai multi ani impreuna. sa va dea viata tot ce este mai frumos, alaturi de Alicia.
adar bine ai revenit
irina poze (doar cateva) am pus la albumul de la semnatura.scump tare Andrei
fetelor, ambra mea are o mare atractie la aparatura electronica. eu o pun la jucarii, ea in clipa urtmatoare este la tv, si tot ce este pe langa. iar camera fratelui parca ar fi camera secreta, cum poate iesi din sufragerie cum i-a directia la el.
pe toate si va doresc un wk placut
cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta