* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)
Raspunsuri - Pagina 12
ciuf spune:
Poli, stai linistita, mai, ca nu o sa fie meningita.In cartea care o am scrie ca semnele de meningita sunt astea:
-maini si picioare reci atunci cand bb are temperaturi ridicata, fata are o culoare pala, chiar si albastra, il dor picioarele, durere de cap, sensibilitate la lumina, o iritatie pe piele (e un semn reprezentativ pentru meningita) care nu-si schimba culoarea atunci cand apesi un geam pe zona respectiva, pe piele.
Cautai pe net informatii si citeste: http://www.scoop.co.nz/stories/GE0411/S00097.htm
IMi pare rau ca nu esti pe YM ca sa discutam sa te incurajez un pic.
Stai calma, ai incredere in Dzeu si vei vedea ca totul va fi bine.
Sanatate lui NIck.
Miha, dulce foc al tau cititor. El e mai avansat ca fie-mea. Deja invata limbi straine.
Pup si astept ca maine sa primesc vesti bune. Da, Poli?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
Qamar spune:
Laura Ioana, felicitari maxime si o sarcina usoara si un bebe frumos si mancacios!-de cand asteptam vestea asta buna, si eu si Dr, de Bia ce sa mai zic (poate ii faci un pretendent, ca pe noi nu ne deranjeaza diferenta de varsta)
Polixeni, tin pumnii sa ii fie mai bine lui Nick. Cred ca e o raceala combinata cu ceva anemie, daca zici ca nu a luat mult in greutate; nici Bia nu ia foarte mult, si de 2 luni primeste fier in fiecare zi. Nu te mai gandi la prostii, o sa vezi ca o sa fie bine!
fetele, sunt nauca de cap..de cateva nopti ma culc la 2-3 si trezirea e la 7-8maaaxim, deh, proiecte pe ultima suta de metri, cat e treaza Bia nu reusesc sa prestez mai deloc ca vrea atentie 100%...Ieri insa am reusit sa gatesc niste "pogacele" pentru micul dejun (niste painici/chiflute taaare bune), insa de bune ce erau au fost consumate toate (de mine si mai ales de Dr) aseara. E si sora-mea la pregatire pentru facultate in Buc si nu imi mai vad capul de treaba... Bia e ok, mare dansatoare in fundic, insa nu ar sta mai deloc singurica sa se joace in patut sau in tarc, poate putin in scaunul de masa daca ma vede pe mine. Sper sa reusesc sa scriu maine mai mult, ca de citit am citit tot
LA MULTI ANI SI MULTA IUBIRE:
Andreea Giulia - - Luizax
Ioana Timeea - - Val77
Mihai Dan - - Batentian Dana
Markus Erik -- Diana Forisch
Cristian - Alorea16
si
Bianca - - Nicolle27
Keane Peter -- AlinaMizzi
Isabella Maria -- Zuzilici
Eva Maria - - Ciuf
Mihaela - - Olgutta
Tudor-Andrei - - Corinag
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
kim spune:
Laura, sa fie intr-un ceas bun! iti doresc o sarcina fara probleme si un bebe superb!
Poli, sanatate multa lui Nick si da-ne vesti bune.
Marilena, bun venit in gasca!
Multumesc fetelor pentru urari.
Ciuf, bine iti amintesti tu de anul trecut, si eu la fel, de parca a fost ieri, totusi ce an frumoas a fost asta cu sarcina si venirea bebeilor! De data asta chiar ca am fost lipsita de inspiratie, eu am pregatit ceva de cina, ne-am jucat impreuna cu printesa si am zis ca cel mai frumos cadou e ea! alte surprize la sfarsitul saptamanii cand vom iesi si noi putin.
Haha numai poze haioase ai pus. Frumosi sunt blondutii tai! Cand ma inveti si pe mine sa fac globuri? N-am eu talentul tau organizatoric si artistic dar poate reusesc sa fac macar unul cu perlute pana la Craciun... Ei, si tu arati ca o pustoica asa tunsa!
Fetelor a inceput sa ninga si aici in toata regula. Ma apuca o jale...
Catrinel, felicitari pentru silabe! noi stam inca prost la capitolul asta... de zis are multe de zis dar... e o perfectionista ca ma-sa!
Simona Toma, am auzit eu de cineva pe la tara care dadea copilului mac sa mai adoarma, da' cica dormea 2 zile.
Mihaser, pai mari cititori copiii astia, ce ne facem? si a mea citeste de mama focului si ar roade cartile sa nu mai ramana nimic din ele.
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Qamar spune:
Kim, happy anniversary!
Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)
Ce mai citim noi
Pe unde ne mai plimbam
kim spune:
Ciuf, eu ii urez la multi ani cu sanatate si impliniride pe acum Evei tale! chiar daca la noi inca nu e 21...
Apropo de supica, nici Alicia nu se dadea in vant dupa ea, dar putin cate putin a inceput sa-i placa, si acum asa bine papa, sunt f multumita. La fel cu legumele, fie preparate in casa, fie la borcanel, le fac mai lichide sa nu fie prea pastoase, nu-i plac la nebunie ca fructele, dar e ok. Vreau sa va zic ca de cand cu meniurile astea solide am trecut la no.2 serios si mirositor, de tati era tentat sa-si puna masca azi!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
ciuf spune:
Sal, mamici frumoase
Kim, zici ca ninge? Pai sa fi vazut ce a fost la noi, strat gros, si a doua zi faceam plaja si nu mai era pic de zapada. E ciudata rau de tot vremea pe aici.
De-abia astept sa imi spuna sotul ce parere are de Montreal. parca vad ca o sa zica ca e oras mare si lui nu-i place. Ca doar stiu ce am in batatura. Prietenul nostru il plimba pe la ceva biserici, nu stiu prea multe amananunte. Cica facura si ceva poze.
Da. Zici ca sunt pustoaica? Daca ma tund la chelie oi fi si mai tanara???
Dar tot imi cade parul. Si daca e scurt. Nu stiu ce sa ma mai fac. O sa trec pe niste tratamente cu ou ca incepe sa ma ingrijoreze.
Vazui pozele cu Alicia. Ce tot spun fetele ca nu seamana cu tine. Ca ma uit la ea si imi trece dorul de tine. Fara exagerare. Seamana leit cu tine.
saru'mana tie si lui Noe pentru urari (mi-e drag ca-mi face si mie Mamzel 6 lunite).
Asta-seara venira nasii lui Eva pe la noi si ne rasfataram cu niste chinezarii in compania unei bericioaice Heineken. Si acu' nu mai sunt buna de nimic. Ce ziceti voi? Ca sunt betivanca. Aseara ma tratam cu o visinata, azi cu o bere, maine un vin rosu ...
Luca se comporta mizerabil cu copiii nasilor. Se certa cu ei pe jucarii, nu vru sa le imparta. Dezastru. Eva, pe partea cealalta, vroia atentie. Uff, ca numai relaxare nu fuse pe mine,
Sunara ca vin la noi sa faca cinste cu o masa chinezeasca. Brrr, si apuca-te repede si strange de prin casa ca azi imi luai liber. Am zis ca nu fac altceva decat sa globesc. Mai terminai doua globuri. O sa pun poze.
Pana atunci va tzuc si we placut.
ciuf spune:
Ultimele 4 globuri:
1
2
3
4
liliprejbeanu spune:
Salve mamicute si bebei geneatia internet
Ciufulici merci mult pt urari! De cum am depasit 30 nu mai tin cont la numaratoare. Sa-ti traiasca puiutii si a fie cuminiti.
Laura-Ioana vine a doua linie si ea... caci roata vietii se invārte. Felicitari si sacina usoara.
In incheiere as vrea sa va impartasesc cāteva impresii personale dupa 2 saptamani de dadacua. Nu ma plāng deloc caci am avut bafta de o femeie blanda, iubitoare si priceputa si cu toate asta aventurile au inceput pt fiul meu. Intrarea in societatea celor mici sa ales cu o muscatura zdravana la picious si o faringita asta doar dupa 2 saptamani. Dadacuta are grija de doi baietei: Vlad si Remi, Remi este un strengar un pic mai mare (18 luni ) si un picut mai gelos si drept razbunare l-a muscat pe feciorasul meu de glezna ( 2 zile s-a vazut urma dinilor)... si sa nu mai vobesc e faringita care l-a lasat 2 zile pe Vladi fara glas la propriu vorbind.
Am introdus carnita de pui si tare ne mai place!... avem in noi tot sānge de canivor.
va pupacim si nu trimitem virusi
Liliana mamica lui Vladi
Biuta spune:
Laura Ioana..tare ma bucur..din suflet..sper sa fie foarte ok..cat despre liniuta..ca e mai palida..asa o fi la baieti..ca eu am facut 3 teste..si crede-ma..toate au fost palide :)
Ciuf mama absolut superbe globurile..cand ai tu timp..nu stiu..da indemanare..nota 10 cu stelutza :)
Lili..asa sunt copii mai maricei un pic..gelosi..au etape..asta e..sper sa fie mai bine..pe viitor..si sanatate la micut.
Kim..musai sa zic si eu felicitari..si.te inteleg intru totul..am venit in tara..si am gasit colegi de ai mei deodata cu mine..cu copii in jur de 10 ani..am senzatia ca am pierdut timp pretios..da..la vremea cand era in facultate..si apoi alte studii..nu mi se parea timpul..asta e..nu aveam de unde sa stim ce inseamna un copil..bine ca ii avem si acum :))
Pupam copilasiiiiiiiiii si mamicutzeleeeeeeeeeeee!!!!
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
roxivan spune:
Neata fetelor!
Ile, "La multi ani", multa sanatate si tot ce iti doresti! (imi cer scuze pentru intarziere)
Catrinel, mama pune muraturile cu sare de la alimentara, eu ii zic, sare mare, si ies super bune.
Mihaser, deja ati trecut la limbi straine?!Numai copii studiosi avem aici!
Ciuf, la programul care-l ai nu stiu de unde mai ai rabdare sa lucrezi la globulete? Din noile globuri e super cel cu rosu si am vazut ca preferatului meu i-ai mai pus si perlute.
Poli, multa sanatate lui Nick!! Nu te gandi la ce e mai rau.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)