* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (20)
Raspunsuri - Pagina 11
ile77 spune:
Fetelor ,va multumesc f mult pt urari( Ciuf si Mihaser si pt cintecele).
Laura,må bucur din tot sufletul pt tine.Sa fie intr-un ceas bun si iti doresc cea mai usoara si frumoasa sarcina, pt ca o meriti din plin.
Eu am asteptat 1 an jumate pt cele 2 liniute si stiu ce inseamna bucuria si fericirea pe care le simti tu acum.
Sub numele tau este scris"incerc sa fiu optimista". Acum sper sa citesc acolo"sint optimista".
Kim,felicitari pt cei 10 ani de casatorie.Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata!
Personal,nu cred ca ati irosit timpul pina acum.Tot ce ati construit pina acum ii va oferi printesei Alicia si,eventual,celorlati fratiori si surioare o viata mai bune si mai multe posibilitati.
Si apoi ,voi sinteti tineri si aveti tot timpul de acum inainte pt inca 2-3 sau mai multi bebelusi.
Ciuf , cum merge cu cititul?ai terminat "cartea"?
Vazut poze frumoase cu 2 copilasi la fel de frumosi.
Micaalsa,i-ai bagat in fundulet Iuliei supozitoare cu paracetamol?
Multa, multa sanatate Iuliei.
Noe,am vazut si eu niste poze cu Noua Zeelanda ,si mult mi-a placut ce am vazut.Cam mult de zburat, dar daca iti place sa zbori e ok. In rest ,te vei obisnui cu tot,putin cite putin.
Irina71, si eu ma mir la fel ca tine cum unele mamici reusesc atit de bine sa se descurce cu totul.
Eu mereu tre'sa ma pling la husband ca nu am timp sa fac ba una , ba alta si ca timpul parca zboara.
Le invidiez(in sensul bun al cuvintului)pe cele care stiu cum sa-si organizeze timpul.
Va pup si sa aveti un wekk-end excelent!
Ile si Vivian (07.03.2006)
Catrinel_17 spune:
ILE, la multi ani si numai bucurii!!!
SIMONA, dar daca il lasi asa in pace si nu il intorci, nu-i faci nimica... ce face? Plange? Incearca sa-l lasi cateva minute sa planga, poate daca-i e somn, se linisteste si singur.
Mai, cui mai voiam sa-i scriu si am uitat...
POLI, ti-am vazt pozele cu voinicelu'.
am mai vazut pozele cuiva, si am uitat...
aaaa... MONICAAAAA...da, pozele ei le-am vazut, si am uitat sa scriu ce mult ma bucur ca ne-a dat de veste!! Monica, nu e nevoie sa detaliezi necazurile tale, e clar ca gasesti sprijin la noi, si daca ne spui si daca nu. Noi suntem alaturi de tine, esti o fata a-ntaia care merita numai tot ce-i bun si frumos.
CIUF, fii antena - tu cu ce fel de sare pui muraturile? Mai, io voiam muraturi cum pune mama acasa (ca la Valcea, SIMONA, ROXI ) adica cu apa si sare, mmmm.... si am rugat-o pe soacra-mea sa-mi aduca sare din aia dura din Ro. A zis ca aduce si a uitat. Si aici pas sare din aia. Am cautat prin magazine de delicatese si am dat de ceva sare de ocna 500g 7,5 euro. Am luat-o, ca daca nu am muraturi din alea in fiecare an, mooor! si anul asta pt prima oara in viata mea, le pun io.
In alta ordine de idei, de cand a venit mama soacra si ne gateste, iar simt ca am pus pe burta... mai, si a facut ieri sarmale si as baga vreo 5... dar am zis ca o sa mananc numai un iaurt... o sa reusesc oare? suspans.... pam! pam! aflati raspunsul maine!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
aalina2003 spune:
Catrinel, nu ca m-as pricepe prea tare, da' am auzit si io la altii, sarea pt muraturi trebuie sa fie fara iod si nici in Rom nu se gaseste asa usor, cel putin la Tulcea se da pe sub mana....
..si inca ceva, io bat pariu pe ce vrei tu ca nu ai rezistat la sarmale..
Catrinel_17 spune:
AALINA, da, fara iod mi-a zis cineva si mie... serios, se da pe sub mana?? wow...
Mai, sa stii ca nu am dat iama inca, dar simt asa, un gol in stomac, si.... TINETI-MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)
Marilena12 spune:
Buna, fetele, ne primiti si pe noi?
Imi pare rau ca am intrat tarziu pe subiect. Noi suntem un tatic, Marius, o mamica, Mari, si bebelusa Anna Maria Angela, o minune de aproape 7 luni care este bucuria existentei noastre. Noi alergam deja in premergator, papam de toate, corespunzator varstei, si radem toata ziua.Am vrea si noi sa postam poze la album, dar nu stim cum se procedeaza. Si suntem pui frumosi, are lumea ce sa vada,(asta ca sa vedeti ce mamica laudaroasa sunt eu ).
Va pupim si va dorim bebelusi sanatosi si parinti in putere!
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
mihaser spune:
Salutare!
Nu mai vorbiti de srmale ca morrrrrr
Mary bine ai venit! sa va traiasca minunea! ptr poze poti sa faci un cont la yahoo photos.
Am pus 5 poze noi! Recunoasteti personajul? Eu cred ca e Maradonna
Fetele eu in week-endul asta o sa ma delectez cu particularitatile IMM-urilor si trebui sa caut o firma cotata. De aia intru pe fuga!
Va pup...si pe tine Mari...i-ai luat decapotabila fetii?
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
ciuf spune:
Da
Revenim
Sa spun ca facui pentru prima data supa cu carnita de pui pentru Mamzel Farfuzel si nu ii placu??? Dar in asa hal incat imi vomita tot ce mai avea in stomacel. Asta e cel mai prost compliment.
Si rar ii gatesc ca nu ii place. Prefera mancarea de la borcanele. Si inca o data mi-a demonstrat ca nu gatesc bine. Offfff.
Mary, bine ati venit.
Catrinel, da. Sare din aceea mare am folosit si fara iod, ca bine zicea Alina.
Pup, plange Eva.
Ah, Lili, la multi ani pentru maine! Sanatate si cat mai multe satisfactii pe toate planurile.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo
ile77 spune:
Marilena12,bine ai venit in rindul nostru.
Mihaser,påi eu nu cred ca e Maradona,ca vaz ca-i place cartea
Dragut foc piciul tåu.
Iar de sarmale, simt ca si mie mi se face un gol in stomac....asa cu mamaliguta si smintina
Ciuf,lasa si tu, nu te mai amari atit.Se va obisnui micuta.
Apropo de cum gatim, eu ma bizui pe sot cind e vorba de complimente sincere.I-am cerut in mod expre' sa fie sincer.Asa ca f des aud" ca mamaica-mea face cotletele mai juicy.......".
Deh, eu mi-am facut-o cu mina mea.
Gata a inceput Prison Break si asa-mi place...mmmmm
Ile si Vivian (07.03.2006)
Polixeni spune:
Am intrat putin sa va zic ca am probleme cu Nick.Mi-a facut febra 39,7.Am mers la pediatru.I-a facut o analiza CRP (i-a luat sange din deget) si in loc sa-i iasa 8 (valoare normala),i-a iesit 60.Intr-o luna nu a luat decat 150 de grame.Maine vom merge sa facem analize de sange si urina si sa speram ca nu va trebui sa ne internam in spital.In noaptea asta l-am luat sa doarma cu mine.Sper sa nu mai faca febra ca e de rau.Sunt tare ingrijorata...sper sa nu fie nimic grav ,mai ales meningita (zicea pediatrul ca e mai bine sa facem analizele sa stim de unde provine problema,adica febra asta prea mare pt un bebe de 7 luni).Am pus mobilul sa ma trezeasca si pe la 3 dimineata sa-l verific.
Vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor zilelor acestea (in caz nu ca nu intru),LA MULTI ANI si lui KIM pt aniversarea casatoriei si FELICITARI SI LAUREI IOANA careia ii doresc sa aibe parte de o sarcina usoara si sanatoasa.
Va pup si cand voi putea,voi reveni.Noapte buna!
adar spune:
polixeni - ne rugam la Dumnezeu sa nu fie nimic grav ... cum meningita ??? nooo, vezi-ti de treaba, nu te gnadi la prostii ... stii ca asa am facut si eu si n-a fost nimic rau ... stai linistita si ai rabdare pana maine. E bine ca l-ai luat in pat langa tine, ii va fi mai bine. Pupici si multa sanatate, sa ne dai de stire imediat, te rugam ...
marilena - bine ai venit!!!!
mihaser - ar vrea Maradonna ....
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
Tine aripioara asta, voinice ...
Tot despre Andrei ...