Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai draga, ca sa incep asa apoteotic, io sunt bine. Am un mare pitic sa merg la mall la film. Dar, ca sa va radeti de mine, imi e frica sa nu fie sunetul ala prea tare pt bebe. Si apoi, daca ma apuca oareshce prin sala, ce fac? Ca la cat costa beletu'?
Bebe se misca si el, bravo lui, sa il manance mama lui. Dar nu se suceste asa cu toata burta. Asa un piciorus, o manuta, neshte flutureli ... Voi cum ii simtiti? Vaz ca voi mai vorbiti de lovituri io inca nu am experimentat asa ceva decat in ovarul stang. Foarte rar in orice caz.
Azi am facut o aventura: am baut .... COLA. Bai nu mai puteam. Mi-era sete de Cola desi io nici negravida nu bagam ca la cat de agitata si anxioasa sunt eu asta imi mai lipsea. Acu vaz ca singuru efect e ca am facut luna prin bucatarie si imi vine s-o iau la sanatoasa. Dar ma abtin ca doar sunt la interdictie.
Mai Aelito mama, ce de mancaruri pe la noiembrie-decembrie pe acolo. Mi s-a facut foame la loc tot citind.

Hai, nu iti pare rau ca m-ai intrebat ce fac? Si arunca limba aia la mine ca nu ma supar.
Cata 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Cata,eu inainte beam Cola multa.De cand cu sarcina,nu mi-a mai placut in primele luni .Acum,mai beau asa din cand in cand,cantd am pofta,dar imi place mai mult Fanta,pe care nu o suportam inainte!
Ai vazut ce nebunie la nov-dec cu mancarurile?Zici ca ne-a apucat pe toate foamea odata!
Abia acum am inchis aragazul la limba aia! Bai,frate cat a fiert! Nu stiu daca o sa imi placa,parca vad ca mananc doua masline din ea..
A mea misca destul de tare,dar mai tare misca acum o luna.Acum probabil nu mai are loc,ca numai da asa din tobe ca atunci,mai mult face valuri in burta,se apre ca se strecoara mai greu prin unghere.Dar tot mai da cate o toba din cand in cand,zici ca se pune cu un picior si daaaaa asa ca nebuna,ritmat!Am zis ca o sughita,dar de unde,ca apoi incepea cu cate doua picioare(sau maini ce-or fi )cand colo,cand colo.
Mai,dar cand era mai mica,ziceai ca isi da drumul cu elasticul! pARCA SE URCA IN POD,SI ISI DADEA DRUMUL DE ACOLO,ASA SIMTEAM.bine ca s.a potolit,nu mai are loc de aventuri mari.
tu lasa curatenia,daca te-a trezit Cola aia,ia si vorbeste pana obosesti!canta! nu aivoie la curatenie,tu!lasa ca facem noi.

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, eu dorm tare greu, am senzatia ca ma trage burtoiul in jos, e tare aiurea. Mi-am pus trei pernoaie mari, una sub cap si umeri, alta in dreapta si alta in stanga si le calaresc toata noaptea, ca altfel nu se poate. Iar cand ma ridic, parca ridic si o galeata cu apa odata cu mine. Greu, nene! Si seara e cel mai nasol, cred ca retin apa sau ceva, pentru ca dimineata am burta mica, iar seara zici ca stau sa nasc. Si ma simt umflata ca un cimpoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

ylilimic,deci,pana la urma e chestie de obisnuinta si cu superstitiile astea ! depinde unde traiesti sice auzi in jur.
Messa
,si eu dorm cu perne multe pe langa mine.Dar asa dormeam si inainte.pe parti.
asa e,seara creste burta.e si retinerea de lichide,dar mai e si mancarea pe timpul zilei.

am terminat placinta,torul,ce-o fi asta,cu mere si nuci.

30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mai draga Aelita mea, pana la urma n-am mers la nici un mall, ci am facut cativa pashi pana la cofetarie si am bagat o praji si un suc. Ceea ce s-a dovedit ca a fost super folositor (cred ca in special mersul) pt ca am reusit sa merg la toaleta ceea ce de doua zile ma cam chinuiam. Asa ca, totul spre bine.

Mai, ma uit la tine cum descrii cum se misca si cum se misca a ta si ma sperii, pe cuvant. Io niciodata cred ca nu am simtit asa de tare. Simteam asa ceva ce eu percepeam ca fiind o intorsatura, adica cum bebe s-ar suci de pe o parte pe alta sau asa dar nu am mai simtit asa de vreo sapt, doua. Acuma, simt asa ceva ca si cum ar fi niste manute sau picioare, in special in sus peste buric, in stanga si in dreapta, ceea ce imi da de inteles ca e tot cu capul in jos. Ca ma gandesc ca chiar daca e cu capul in jos, in stanga si dreapta tot se mai suceste el. Dar nimic ala bangigiampingul ala pe care il descrii tu.

Cata 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Aelita,
nu stiu cum ai facut tu limba dar eu o fierb separat foarte bine. O curat de pielite si o tai falii.
Separt fac un sos din multa ceapa cu ulei bulion,condimente , iar cand e fiarta bine ceapa pun maslinele ( de preferinta oparite inainte) Maslinele nu trebuie sa fiarma in mancare pt ca dau un gust amarui mancarii. Limba taiata bucati se pune doar la sfarsit in sos si se da un clocot doar.

In alta ordine de idei, daca nu pun mocheta pe jos cum am parchet proaspat paluxat, nu o sa alunece prea mult copilul, ca pana si sotul a cazut odata? Parca il vad pe sotul cazand cu cadita de baie de preferinta plina cu apa!

Criss,
eu am carucior cu scoica, dar pt primele luni am cumparat un port-bb tip cosulet, cu 65 ron. Poate copilul sa stea in el in primele luni si daca il duc la mama, la soacra sau in alta camera. Eu cred ca ma va ajuta mult si nici nu e asa de scump.

Alina 25s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

in cate zile v-au dat rezultatele pentru secretie - streptococB?

Iulia Andreea 23+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

hello
ete ca am reusit si eu sa citesc ce ati scris zilele astea.

Anis arati superb, iar ingrid este o papusica vie.

Gabriela ti-am vazut fetitza in pozica, e ff frumoasa.

monu eu am faut analiza asta acum 2 sapt si am luat rezultatul in 7 zile lucratoare.

o sa pun si eu cateva poze cu burtica mea.

Marina 27+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Marinar, merci mult!

Poza cu burtica de 23+ saptamani
burticoasa

Mai am o rugaminte - stiti daca maine e deschis Dragonul Rosu mega shop? De la ce ora? ca as vrea sa ma duc sa vad de ceva jucarii pentru Alexia.
Iulia Andreea 23+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

monu din cate stiu eu este deschis lunea, ora nu o stiu, dar cum astia deschid dimineata pt engross-isti... de la 8 cred ca e ok daca ajungi acolo.

am pus cateva pozici in albumul comun

Marina 27+

burtika

Mergi la inceput