Mamici de ianuarie - februarie 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Hai ca am aparut si eu....Am fost azi la snagov cu toate ca nu a fost tocmai timp de stat in aer liber.M-am imbracat bine si am decis ca ies la aer din moment ce duminica oricum nu prea e activitate pe nicaieri.Am mancat peste la gratar,ciocanele de pui,ciorbica de gasca facuta de bunica.A fost o bunatate.....A si gratarul l-am dres cu mujdei de usturoi si mamaliga.Spre seara mama sa lasat un frig de tremuram din toate incheieturile asha ca ne-am imbarcat si am tulit-o.
Hai sa va dau o reteta a mamei mele de saramura de macrou.
Pestele il faceti bine pe gratar sau intr-o tava de teflon.
Sosul se face in felul urmator.Se coc 4 rosii se toaca marunt marunt.
Puneti macroul intr-un vas si aruncati peste apa fiarta,rosiile,ardei tocat si el franjuri,un pic de ulei,o lamaie taiata felii,ardei usturat,un catel de usturoi tocat marunt marunt,verdeata multa(patrunjel si leustean)piper si sarati dupa gust.
Lasati macroul sa se imbibe cu sosul 0 ora la frigider timp in care faceti mamaliguta.Fetelor eu va spun cu mana pe inima ca e cea mai buna si mai santoasa mancare pe care am mancat-o vreodata.Eu mananc cate un castron .Hai sa aveti pofta!!!

22+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

A.Alina, cred ca pana la urma voi cumpara si eu un cosulet. Nu risc sa am un copil cu spatele stramb. Il am eu destul de nenorocit pe al meu. Si cu caruciorul, respectiv scoica pt masina mai vad eu de care imi iau.

Alinatxa, multumim pentru reteta. Eu am dat un copy/paste. Imi place pestele, dar nu prea stiu sa-l gatesc decat prajit. Ce am mai incercat nu mi-a placut.

Aelita, pot sa-ti spun ca nici eu nu ma pot abtine sa citesc povesti fioroase, dar la fel nu prea ma afecteaza personal. Sufar, poate imi vine sa plang, dar nu ma gandesc ca ar putea fi copilul meu in situatia respectiva. E o stare de optimism pe care sincer nu cred ca eu o controlez, pur si simplu asa-mi vine. Am avut momente in care ma gandeam la drobul de sare - dar nu legat de bebelus. Si de multe ori cand ai o obsesie chiar ti se intampla.

Catalina, daca te duci luni la dr, parca asa am inteles, si o sa-ti spuna lucruri de bine, poate iti mai dispar din frici. La urmatoarea sarcina sunt sigura ca vei fi mult mai curajoasa, vazand ca pe aceasta ai dus-o la bun sfarsit si de multe ori te-ai speriat degeaba.

Fetelor, daca ati sti de cate ori am fost eu la medic toata sarcina ati spune ca sunt nebuna, mai ales in conditiile in care s-a intamplat foarte greu si nemaisperat. Ati spune ca nu sunt sanatoasa. De trei ori la gineco, vreo 4 ecografii, si inca de vreo 3 ori la medicul de familie, asta pentru ca m-a sunat acasa sa-mi spuna ca am niste datorii pe acolo. Vizita la gineco o tot aman cred de vreo luna, mereu sub un pretext sau altul. Oare maine o sa ma tin de cuvant? De atata timp poate nu ma mai recunoaste, ca atunci inca aveam greutatea mea normala, iar acum cu 8 kg in plus.

In sfarsit pot spune ca am inceput sa fiu si eu incomodata de sarcina, am sesizat ca obosesc mai repede si ma dor picioarele. I-am zis azi sotului pana acum de vreo trei ori ca trebuie sa ma ajute si el, sa-mi spele macar vasele. A patra oara nu-i mai zic, chem ajutor. Numai ca nu el va suferi cu banii ci tot eu. Ca el nu cheltuie nici un ban decat pe mancare si la asta nu renunta in mod cert.

Cine se pricepe sa deschida un nou capitol?

Va las, noapte buna, maine incepe o noua saptamana, la mine cu mult balamuc.

criss 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata burticutelor!

eu sunt o mamica de 2004 dar v-am mai citit cate putin in ultimul timp.

am vazut subiectul cu hainutele si cu superstitiile si am intrat sa imi dau cu parerea (sperand sa nu deranjez pe nimeni). calea de mijloc: mergeti la magazin cu sotul din dotare si faceti listuta:
- costumasul roz cu iepuras, marimea x, la pretul x
- body alb, marimea x, la pretul x
- salopeta cu nasturi bleu cu roz, marimea x, la pretul x
- etc
si dupa ce nasteti trimiteti sotul din dotare sa le cumpere. si uite asa toata lumea-i multumita
sper sa nu va suparati pe mine ca am intrat asa brusc in vorba voastra

sarcini usoare in continuare, nasteri in 10 min si bebici sanatosi si frumosi va urez!!!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aelita, merci mult de urari, si eu iti doresc tie sa ai un bebe sanatos si o nastere cit mai usoara.

alinatxa, merci mult si tie, sa-ti ti si tu bebe in brate , sa fie sanatos, si sa nasti cit se poate de usor si sa recuperezi repede.

kateryna, deci tu erai capul, merci mult de tot, nastere usoara si tie si un bebe mincacios.

michelle, imi pare ff rau ptr ce ti se intimpla, din pacate stiu ce simti, nimic nu te va putea consola o vreme, vei suferi mult, dar vorbeste cu cei din jur,plingi, lasa-te ajutata, este un subiect la asteptind un ingeras....durerea unei pierderi de sarcina ii spune, pe mine m-au ajutat f mult fetele de acolo, faptul ca am vorbit ca eram toate in aceeasi situatie una mai nenorocita ca alta m-a ajutat f mult sa-mi recistig increderea si sa-mi gasesc puterea de a merge mai departe, vei gasi si tu aceasta putere desi acum ti se pare ireal ce-ti spun, crede-ma c-am fost si eu in iad si uite-ma ca m-am intors poate invingatoare de data asta...speranta moare ultima.....invata sa traiesti cu ideea ca nu vei gasi de ce-ul, eu una inca nu l-am gasit de ce-ul asta......si nici nu-l mai caut acuma si mi-e mai bine.

Flavia +6, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simkat spune:

quote:
Originally posted by kateryna

Michelle, iti tin pumnii sa fie totul bine.

Helenutza23 si Simkat, nu va mai panicati atat cu CF2 pentru ca e ok acolo. Eu am fost internata pe gineco de 2 ori pana acum in timpul sarcinii si vreau sa spun ca e chiar ok fata de alte spitale. Daca vreti va pot da un link unde sa cititi o descriere destul de amanuntita a nasterii la CF2 (cu dna dr Mihalache e adevarat-pe mine ma interesa ea ptr ca o sa nasc cu ea). Sa-mi spuneti sa va dau pe PM link-ul ptr ca aici se considera reclama.

Vine barza
27+ George Anelin

Scuze, abia astazi am inceput sa citesc mesajele din urma! Te rog, trimite-mi si mie link-ul de care ziceai, plizzz!

23+ cu & Raducu(19.02.2004)

Mergi la inceput

Salina, nu ai inteles, pe mine nu m-ar deranja sa impart SALONUL nici cu 5 mamici, ma deranjeaza cand trebuie sa impart PATUL cu inca o mamica (de etnie roma, eventual)- asa am patit la Filantropia, numai ca nu am acceptat si am platit rezerva. Cat despre kk, nici la nastere naturala nu iti da drumul acasa pana nu iese unul cate de mic, iar in ceea ce priveste toaleta (baia), nu stiu cum este la cezariana, dar la nastere naturala este cumplit, in primul rand ca nu poti sa stai in nici o pozitie, iar in al doilea rand ca te ustura taietura de iti vine sa "faci pe tine" - cum este vorba romaneasca.

Mergi la inceput

Vrabiuta, ar fi usor sa fie asa, dar din punctul meu de vedere nu tine, fiindca mie imi place sa cumpar lucruri de calitate (in general de la firmele specializate pentru BBi) si ieftine. Numai ca acest lucru nu il pot face mereu si atunci urmaresc cand sunt promotii sau reduceri de sezon si cumpar tot ceea ce imi doresc (nu chiar tot ca nu imi permit). Asa ca, la primul baietel, am lasat superstitiile la o parte si am cumparat tot ce am avut nevoie dinainte.

Mergi la inceput