Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

multumesc Catalina.sunt pe aici,va citesc.sa zicem k Oani e bine akm,sper sa nu ii mai curga nasul,etc macar akm k i-a trecut.si sa nu o luam iar de la capat cat mai curand.
felicitari pt fetitza din burtica.
sanatate bolnaviorilor.

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Fetelor, iar strig dupa voi.
Aveti cumpva numarul din septembrie al revistei "Mami"? Si daca da e pe-acolo si poza Bubulinei mele (Ioana Simina)? ca sa stiu daca ma mai stresez sa gasesc revista, fiindca i-au publicat poza pe site si ma gandeam ca poate este si in revista !

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Brianamica, felicitari Anei pentru mersul singurica. Nu te necaji ca nu ai fost alaturi de ea, te iubeste neconditionat. fetei plimbarete, ma bucur ca ati petrecut bine in weekend si ca ati revenit la meniu mai lejer.
Simona, felicitari pentru dimensiuni lui Mario. sa-i treaca repede mucisorii si rosu in gat. Nu am facut nimic special pentru a vedea pozele Ioanei, am accesat doar link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Mai stati asa sa vedem daca e bb in burtik. Cine stie ce s-a intamplat de la alaptat. Fie vorba intre noi si mie mi-e cam teama cu bb2. Nu de alta dar mi se pare ca Andrei nu o sa mai fie in centrul atentiei si o sa sufere. Pe de alta parte, stiu ce inseamna sa nu ai frati si e foarte greu. Acum ramane sa se intample ce vrea Dumnezeu.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

Briana, stiu ce inseamna si pana nu treci prin asta nu poti intelege. Pana in preziua procesului eram dura, dar in preziua si in ziua respectiva era infiorator, mai ales cand vedeam pe strada familii fericite. Mereu imi spuneam:" De ce eu? De ce mi se intampla mie?". Ma durea durerea lui Andrei cand nu o sa-si aiba tatal langa el, ma durea orice amintire frumoasa. La mine lucrurile s-au rezolvat dar...stiu ce simti.
Sa iti dea Dumnezeu puterea sa treci cu bine peste acesta perioada. Noi suntem alaturi de tine. Sanatate puiutei.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774

Mergi la inceput

O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta. Se aseaza la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei: - Luceafarul meu, adu felul intai. Dupa ce termina batranul zice: - Frumoasa mea, adu felul doi. Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei: - Iubirea mea, adu desertul. Dupa masa femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri. Tanarul il intreaba pe batran: - Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i spui cuvinte asa frumoase? - Sa mor de mai stiu cum o cheama !

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by nique15

Fetelor, iar strig dupa voi.
Aveti cumpva numarul din septembrie al revistei "Mami"? Si daca da e pe-acolo si poza Bubulinei mele (Ioana Simina)? ca sa stiu daca ma mai stresez sa gasesc revista, fiindca i-au publicat poza pe site si ma gandeam ca poate este si in revista !

Ma uit eu diseara, ca am toate numerele, si-ti zic

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici

Am crescut atat de mult 23+ Barza aduce o fetitza

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

albinutza,
felicitari pt bebelina!
ma bucur ca ti-a iesit eco bine. o sa vezi c-or sa iasa bine si analizele. dar sa-ti faci periodic analiza de urina sa stai linistita. ti-am zis ca si eu am avut niste super picioare insa pana la urma nu s-a stiut cauza si totul a fost ok.

mai rar am vazut parinti cu pereche. de obicei au ori doi baieti ori doua fete. si eu imi doresc pereche mult. desi nu-mi dau seama daca as putea iubi mai mult alt copil decat maria dupa care sunt topita si indragostita de-a dreptul.

brianamica,
fruntea sus! eu te-am mai intrebat dar n-am inteles cat de grave sunt bubitele anei. eu parca nu le-as baga atata in seama daca nu o deranjeaza.

pt mofturosi:
a mea mananca f bine in ultimul timp la gsutarea de dupa amiaza tot felul de budinci. cu paste, branza de vaci proaspata (normala/ mascarpone/ ricotta), smantana/ iaurt, oua si fructe (afine, zmeura, struguri). ii mai pun si un pic de vanilie. ultima data am facut cu struguri si i-a placut mult de tot. si altfel maria nu vrea sa vada iaurt sau branza de vaci in gura, da afara imediat.
o sa mai incerc si variante mai sarate cu spanac sau brocoli sa vad.
ii fac la 2 zile intr-un castronas mic de yena ca sa nu se plictiseasca.

si sa ma laud si eu: maria de vreo saptamana face singura puzzle-ul de lemn si dupa fiecare piesa potrivita se aplauda si zice "ga-ta" :)
si i-am luat tablita de-aia pe care poate desena si apoi se sterge si-o ia de la capat si e f incantata.

mamica de maria, 1 an si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Laura, felicitari prichindeilor tunsulici. Imi pare rau ca sunt morocanosi, poate aveti noroc si iesiti afara si le trece. Si mie mi-e groaza de vreme rea, mai ales ca s-a cam invatat pe afara.
Albinutza, am vazut ca ti-au raspuns fetele in legatura cu concediul. FELICITARI pentru fetita din burtica, sa fie sanatoasa si mancacioasa.
Nique, ma bucur ca ati scapat de operatie. Sa va faceti bine cu tratamentul.
Anis, imi pare rau ca iar trebuie sa tragi cu Ingrid. Eu folosesc o crema cu ulei de catina, ii zice Baby4you. Nu stiu daca te ajuta, dar al meu nu are probleme si acum il fac o data la 2-3 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

quote:
Originally posted by ema.nu.ela
[
brianamica,
fruntea sus! eu te-am mai intrebat dar n-am inteles cat de grave sunt bubitele anei. eu parca nu le-as baga atata in seama daca nu o deranjeaza.

mamica de maria, 1 an si 2 luni

ema.nu.ela, nu am cum sa nu le bag in seama. O mananca rau de tot, si cand se usuca fac o crusta ca o coaja de care saracuta vrea sa traga sa o rupa (cred ca tot de la mancarime). Bubitele sunt initial rosii ca niste blande dupa care se umplu cu lichid, sunt tari iar la final fac acea coaja.

La primele bubite nici nu stia sa se scarpine si isi freca manuta sau piciorusul de ce apuca...acum stie sa se scarpine si o face frate pana o ia plansul ...

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput