Inimioare de iulie-august 2005 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Albinutza felicitari pt burtica de fetitza! Ma bucur ca totul este bine si ca esti mai linistita! Si ma bucur si pt ca am avut dreptate. Pupam!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Briana, nu ma pricep la sfaturi in asemenea cazuri... Intelepciune si curaj!

Ioana si Simina

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am mai revenit si eu putin....

Lulu- pai atunci sa fie asa cum iti doresti! Si la ce baiat ai... sunt convinsa ca si fetita va fi la fel de frumoasa si se vor inghesui mamicile pe aici sa va intre im gratii!!!!

Albinutzza- ma bucur mult ca ai vesti bune despre tine si puiuta ta mica! Sa fiti sanatoase si sa ai o sarcina usoara in continuare! Si La multi ani pt micul bondaras!!!!!!!! Sa fie sanatos si fericit si sa nu il mai necajeasca maselutele!

Nioleta- pupici sa treca durerea!

Yasmari- imi pare rau.. chiar despre vitamine nu stiu nimic... Mario are toate analizele beton si in afara de vigantol nu ii mai dau altceva.... Sper sa primesti rasp de care ai nevoie!!!

Briana- offff!!! Imi pare tare rau...inteleg ca nu a fost deloc bine..... Eu macar nu a tb sa dau ochii cu el ca si-a trimis reprezentant.... nu ne-a onorat cu prezenta la nici una din cele 2 infatisari si s-a evitat scandalul.... Sper sa termini repede si cu bine, sa scapi odata de calvarul asta prin care treci, macar din punctul asta de vedere sa te mai linistesti si tu putin....

Gata... v-am citit... ma duc si eu sa-l culc pe Mario ca ii este tare somn.....

AAAA! Am uitat sa va spun... Baiatl meu a invatat sa se dezbrace... Isi desface fermoarul de la pulover incontinuu.... nici nu-l vad cam face... si i l-am schimbat cu unul cu nasturi si i-a dibuit si pe aia... Dar cel mai tare e cand nu are nici una nici alta si isi scoate doar manutele si ramane cu puloverul pe gat doar... si cu mainile pe deasupra sau pe sub el..... Haios tare nazdravanul meu..... (na, tb sa mi-l laud si eu.... ca daca eu nu o fac....cine sa-l laude?)

Pupici multi!!!!!! Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

brianamica, suntem alaturi de tine. Multa putere iti doresc

Yasmari, si eu tot in iulie am avut UM , sa iti pastrez un loc la mamici de martie-aprilie?

Lulu, sa fie asa cum va doriti voi. Bafta cu locuinta. Sa inteleg din mesajele tale ca te-ai impacat cu sotul tau?! In cazul asta sa aveti parte de multi ani fericiti impreuna.

Simona, felicitari, in curand o sa ne anunti ca isi leaga singur sireturile Sau ca isi schmiba singur scutecul, vad ca e vorba de scos hainele de pe el, nu de pus

Anis, bun revenit! Sa ne spui si noua ce ti-a spus dr. sanatate multa va dorim.

Cat despre busituri si vanatai, stiiiiu ca deja sunt campioni cu totii la astea mai ales de cand stau pe doua picioare.
Emma a picat da busteanul pana a invatat sa mearga si cum sa cada... dar tot se mai paleste. Si acuma are un cucui in frunte capatat vineri de toata frumusetea, acuma e galben, deci e pe duca.

Eu ma refeream la alea mai nasoale, julituri cu crusta frumoasa de sange... nu mai tineti minte cum eram noi cu genunchii petice? Sau cazaturi din nu stiu ce copac... Doamne fereste, ziceam si eu, vedem noi ce va urma.

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Si sa imi laud si eu cioara
Am invatat-o pe Emma sa raspunda la intrebarea "Cum te cheama?" si ea spune "Eta" ca Emma e prea greu de pronuntat Ma-ul de la mama, decat Ta-ul de la tata

Asta cu "Eta" e de cand a invatat sa spuna numele ei, si nu reusesc sa o fac sa spuna corect Emma...

Si la "Cati ani ai?" zice ceva ce aduce mai mult a "aint" de la "aintz" va scriu cum se citeste unu pe germana cu toate ca eu o pun sa zica "Unu" in romaneste si ii arat degetul aratator si ea arata si ea degetul aratator si spune "aint" sau asa ceva

Danseaza, dar asta cu dansul e veche, de cand avea 5 luni - atunci statea pe burta si dadea din cap - dar ce ne surpzinde e ca noi nu dansam in casa, in schimb ea cum aude muzica danseaza si nu oricum, ci incearca pe ritmul muzicii si cu diferite miscari din fund, picioare, umeri, isi misca bustul, aseara am ras dansa un fel de brek-dance

Si cand vrea muzica zice "Bate, Baaate" asta e de la "Bate vantul frunzele" de pe albumul Cutiuta muzicala.

Si frumos ca intr-o zi ii spuneam ca bate vantul afara si ea incepe cu manutele pe sus "Baate, Baate", ca ii si fac miscari din maini pe cantecul respectiv

Face si altele pe care am vazut ca le fac si copilasii vostri, asa ca nu ma mai repet.

Va pupam,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzaaaaaaaa.superrrr!!
Felicitari...frumos...a iesit cum ai vrut.

Mama mia ma gandesc ca sunt in aproape 27 sapt si ca mai am un pic..ce repede zboara timpul assta...

Brianamica, capul sus si mergi inainte ,va fi bien..trebuie!

AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Chiar Katink ce ai vrea sa fie bb mik din burtik?

AniS 26+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Fetelor, ca sa fie ziua asta completa....dupa tribunalul de azi dimineata....m-au sunat acum de acasa ! Anei i-au revenit bubitele !!!!!!!!!!

Este a doua oara cand ii revin desi e in tratament si sub regim alimentar !

NU MAI STIU CE SA FAC SI INCOTRO SA O IAU !

OARE CAT PUTEM REZISTA ? Ca am doar lacrimi pe obraji.....si mahnire in suflet.....si disperare.....si imi vine sa strig catre cer ca vreau o clipa de liniste !!!! Oare cer prea mult ?

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Va multumesc si va pupacim. Pupacesc toate burticile .....e greu dar va trece repede, si cand veti tine bb2 in brate se uita instant sarcina grea.....mie primele 5-6 luni mi-a fost greu dupa ce am avut fetita......experienta...hehe.....e tot mai bine acum........se joaca impreuna, etc.

Va pupacesc

http://public.fotki.com/1603/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Briana - fii tare !!!!!!!!!!!!!!!!! Va veni si soarele pe strada ta si poate va lumina ca niciodata!

Rabdare si credinta .......in ce crezi tu: forte proprii, D-zeu, etc.

Nu merita sa faci compromisuri.....o viata avem.

Mergi la inceput