Inimioare de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
Albinutzza spune:
LUCA sa cresti mare, sa fii sanatos, sa ai norok si sa te bucuri din plin de viata. Mami si tati te iubesc
PS: Azi e Sf luca
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 23+ Barza aduce o fetitza
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Laura25 spune:
Albinutza Felicitari! Sa fii sanatoasa!
La multi ani, Luca! Sa cresti mare, sanatos si cuminte, sa o ajuti pe mami
Am citi ultimele mesaje, dar acum sunt shtrumphii "pe baricade" si nu ma lasa sa raspund. Revin.
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Albinutzza spune:
Am uitat sa va zic, ca tati de emotii a plans putin, dar fara sa-l vada doamna dr...a fost asa haios
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 23+ Barza aduce o fetitza
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Yasmari spune:
WOWWWW!!!!Ce ma bucur Albinutzo, sa fiti sanatosi, tu, sarbatoritul Luca (La multi ani!!!!), fetita Simburica, tati cel emotionat!!!!
Felicitari si sarcina usoara!
Nu mi-a venit sa cred, Anis zicind ca-n 3 luni naste........mamaaaa, chiar asa???cins zbura timpul asta?
Lulu, aceeasi problema o am si eu, am avut CM mai, iunie, iulie si atit, test negativ. Nu-i bai.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
cin spune:
Neata
Albinutzza...felicitari pt samburica, La Multi Ani pt Luca ...sa aveti parte numai de bucurii. Of, taticii astia...emotivi mai sunt...
Lulu, Yasmari...tinem pumnii sa fie asa cum va doriti voi...
Si mie imi intarziase luna asta ciclul si deja incepusem sa am greturi...si sincer, ma cam apucase tremuriciul la ideea de a avea bb2 acum. Fetelor cu al doilea bebel la purtator va felicit ...
Lulu, chiar ma gandeam de ce nu incercati in blocurile care se construiesc acum...eu ma tot uit pe site-uri la planurile apartamentelor si tare mi-as dori si eu sa schimb apartamentul...
Ma duc sa zac putin in pat, ca e prima zi de ciclu si ma doare burta cum nu m-a mai durut dinainte sa raman insarcinata
http://photos.yahoo.com/aluch2004
cin spune:
Anis, bine ai revenit, si imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme. Sper sa nu fie nimic grav si sa treaca repede, sa mai apuci si tu sa te odihnesti (nu stiu cum mai rezisti), ca in curand nasti. cand a trecut atata vreme? ca parca mai ieri ne ziceai ca esti insarcinata...
http://photos.yahoo.com/aluch2004
brianamica spune:
, felicitari.!!!!!..pupam burtica si samburika. MEY !! E SUPER !!! Ti-am spus eu ca o sa ai pereche !
Anis, bine ati revenit fetelor ! Offf ca nu mai terminati si voi o data cu bolile astea !!
Pupa pe Ingrid de la fete !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Yasmari spune:
Oh, nu Nicoleta, povestea cu testul e veche, in august l-am facut imediat,din acelasi motiv al tremuriciului de care vorbesti. Desi imi doresc BB2, un baietel daca da Dumnezeu, simt ca nu ma tin curelele momentan, mai astept vreo 2 ani.
Fetelor, am postat si eu un subiect anemic la Parintii intreaba, tot ei raspund despre vitamine, n-am avut vreme sa dezvolt desi ma framinta probl, l-am pus acolo cu speranta ca-l va vedea multa lume dar se pare ca nu ma baga nimeni in seama. Poate va aruncati un oki si dati vreo parere.
"May you live every day of your life!"- J. Swift
brianamica spune:
Fetele....azi am avut prima infatisare la tribunal !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...