Inimioare de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
nique15 spune:
'Neatza fetelor!
Am intrat special sa vad ce vesti ne aduce Albinutza si am zambit citind ce scrie Katink, pt ca si eu cred ca va avea o fetitza...asa pur si simplu!
Anis bine ai revenit si sanatate multa lui Ingrid! Unde mergi sa-i faci analizele?
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Ioana Co. spune:
Buna fetele!
Va multumesc mult pentru aprecieri la adresa "vedetelor" si imi cer scuze pentru faptul ca nu am facut mai multe precizari care sa clarifice "situatia".
Diferenta intre Darius si fetita este de 1 si 4 luni. Evolutia ei fizica a fost mult mai rapida decat a baietelului. Ea la 11 luni mergea bine, iar acum la 1 anisor si 3 luni danseaza, are 14 kg si 82 cm. Mai are putin si isi ajunge fratiorul....
Prostioare...cate in luna si in stele.....el intelege si ii explica si ei ce si cum in materie de prostii si de cele mai multe ori se aliaza ...ii aud vorbind, adica el ii explica ei: hai sa dam drumul la apa in vana.....in urmatorul minut curge apa........ii las....vine ea in hol, ia ceva ...pleaca....liniste....liniste....vine din nou....tot in liniste....parca nu sunt copii in casa. Ceva nu e ok. Merg sa vad. Toti papuceii nostri, ai lor pluteau linisti deasupra apei.....
Va pupacesc
nique15 spune:
Ioana, m-ai facut sa rad! Mi-i si imaginez pe micii strengari cu vaporasele la apa!
Sunt niste frumosi, sa-ti traiasca si sa-ti aduca bucurii!
Ioana si Simina
Poze cu Simina
Simina e atat de mare
Katink spune:
!!!! Felicitari!! Am vazut la status-ul de pe messenger.
Te las pe tine sa anunti si aici.
Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea
lulu75 spune:
FELICITARI ( adica Albinutzza, Luca- bondarasul si Bondarul tati) Pe toti 3 va felicit!
Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
Fetelor mie nu mi-a mai venit CM din 13 august. O fi oare de la alaptat? Mie oricum nu-mi vine regulat dar... Aseara am facut un test de sarcina dar nu a iesit a doua liniuta. Din experienta de la Andrei, cand eram gravida in 8 saptamani si testul a fost negativ, nu pun mare baza pe test. Daca pana miercurea viitoare nu se intampla nimic, ma duc la ecograf.
Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
lulu75 spune:
In legatura cu apartamentul, ne-am gandit sa incercam in cartierele noi care se construiesc. O sa mergem sa vorbim sa vedem care e solutia cea mai buna.
Album Andrei
Simonaci79 spune:
Buna dimineata!!!!
Ce mai faceti? Cum ati dormit?
Nique- si eu tot pt Albinutzza am intrat asa dimineata.. si am vazut si ce are... o las pe ea sa anunte daca ai dreptate sau nu...
Ioana Co.- nu am vazut si eu pozele... la mine nu mergeau... Dar ma-m distrat tare mult citind de nazdravaniile lor.... Tare frumos tb sa fie sa ai copilasi asa apropiati de varsta.. chiar daca se invata unul pe altul la prostioare.... Pupici multi!!!!
Lulu- sper sa fie asa cum vreti voi si cum credeti ca e cel mai bine!!!! Iar cu apartamentul... mult succes sa gasiti ceea ce doriti si sa il umpleti cu fericire si voie buna!!!!!
Va pup si eu acum, mai intru mai tarziu sa vad ce faceti!
lulu75 spune:
Daca e bebe, atunci il asteptam. Sper doar sa avem si o fetita ca sa o marit cu vreun flacau frumos din ai vostrii ca Andrei are de unde sa aleaga.
Album Andrei
Albinutzza spune:
Neazta fetele
Imi cer scuze ca v-am tinut in suspans, dar am venit tarziu aseara. Asa cum multe dintre voi ati aflat vom avea o albinutza mica In rest totul e ok, placenta zicea ca nu e chair asa jos, masuratorile sunt exact la fix, am facut si Doppler, si totul e bine. M-am mai linistit, dar astept, marti merg la analize
Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005
Bondariciu' piticutzParintzi de bondarici
Am crescut atat de mult 23+ Samburika
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)