Inimioare de iulie-august 2005 (5)
Raspunsuri - Pagina 8
cin spune:
Ema.nu.ela, te rog, spune-mi si mie despre ce puzzle e vorba...ca eu in afara de cele clasice de hartie nu am vazut nimic altceva...sau poate n-am eu idee cum ar trebui sa arate, sa stiu dupa ce sa ma uit...si mai ales unde ![]()
http://photos.yahoo.com/aluch2004
pisicut spune:
Yasmary,
fetei “muncitoare”. Ce de activitati aveti voi impreuna, imi doresc si eu asa ceva aici. Sa fie ce va doriti (daca e bebe).
Katink, felicitari pt. dintele 8. Sa iasa la fel de usor si restul. Super lucruri face zana ta. Si eu incerc sa-l invat pe al meu sa-si spuna numele si ca are un an, dar mai am treaba.
Ioana, super simpatico puii tai. Nu stiu cat as rade daca mi-ar face si Alex asa, dar va fi o amintire super.
Lulu sa fie cum va doriti sis a va gasiti casa pe care v-o doriti.
Brianamica, multa putere sa-ti dea D-zeu ca toate trec.
ema.nu.ela spune:
cin,
sunt puzzle pt copii mici. o foaie de lemn format A4 cu "gauri" de diverse contururi (eu am unul cu tot felul de pesti: balena, cal de mare, crab, etc). si bucatile se scot din contururi si se pun apoi la loc. e cel mai simplu puzzle ca tre sa nimereasca doar o forma intr-unul din goluri. si forma are un maner de care sa tina copilul ca s-o potriveasca. si cu ocazia asta a invatat si pestii respectivi, ca-i zic eu "hai sa potrivim balena acum" si ea ia balena si-o potriveste s.a.m.d. nu stiu daca ai inteles cum am explicat.
eu l-am luat din grecia si-mi pare rau ca n-am luat cu mai multe animale ca aveau zeci de combinatii.
dar am vazut si la baby expo aveau unii cu jucarii de lemn. de la aia i-am luat unele mai complicate pe care inca nu stie sa le faca singura. parca aveau magazin pe langa gara. daca mai am pliantul acasa ma uit la adresa si-ti spun ca vreau sa iau si eu cadou. sunt destul de scumpe pe la 20-30ron bucata dar mie mi se par super.
mamica de maria, 1 an si 2 luni
Simonaci79 spune:
Heiii, am mai revenit si eu!
Katink- da... pai pana la sireturi mai e mult.... alea vb ta.. tot asa, doar sa le dea jos.... Dar numai daca e cu arici, la sireturi inca nu se pricepe... Mama radea de mine, zicea ca o sa se faca striper ca tot ii place sa se dezbrace... ciorapii sunt primii pe care ii scaote in mai putin de un min de cand ii pun... Cu loviturile... si Mario a invatat sa cada, dar tot mai nimereste in gurita sau in nas..... In rest el se tot loveste de tablia de la pat sau cu lucrurile pe care le ia sa se joace.... Eu la loviturile astea ma gandeam... acum ca zici... nici nu imi vine sa ma gandesc cum eram eu la un mom dat cand tot veneam ac plina de sange, taiata, julita sau lovita bine... Sper macar sa nu fie grave! Am citit si ce stie fetita ta dulce sa faca... Felicitari pt fata isteata si vorbareata!!!! Pupici multi!
Briana- imi pare tare rau.... offf, una buna una rea... ma refeream la mersul de ieri nu la prcesul de azi.... Sper din suflet sa va treaca odata... nici nu stiu cum sa te ajut..... Multa multa sanatate si sa scapati odata de probleme ca nu mai pot eu de mila voastra... imi imaginez ce simti tu.....!!!! Multi pupici!!!!!!
Emaaimee- ma bucur ca se simte mai bine acum Oani, sper sa nu mai aveti probleme!! Sanatate multa!!!!!
Nique- imi pare rau...tocmai pe aia nu am cump... dar nu se vede pe net daca te uiti? Succes!
Pisicut- multumim mult! Nu are mucisori din fericire.. macar de aia am scapat... Doar rosu in gat! Sper si eu sa treaca repede!
Lulu- pai daca e sa fie.. lasa ca nu o sa se supere Andrei! Nu o sa mai fie in centrul atentiei dar o sa aiba un partener de joaca, ceea ce e mai imp.... Pupici si sanatate! Si multumim pt banc!!!
Ema.nu.ela- pai eu sunt sigura ca vei putea iubi la fel si pe bb2, ca e tot al tau... si asa sunt mamele.. Pupam cu drag fata papacioasa si isteata!!! Vad ca faceti progrese mari!
Mario ca iaurt nu papa decat danonino.... iar branza pasata cu fructe o papa fara probleme. Dar super ideea cu budincile... Ne dai si noua reteta te rugam? Si pt var dulce si sarat.. ca o pasez si eu pt mario.... Multumim!
Mai intru si eu mai tarziu ca ma duc sa il culc pe Mario! Va pup!
anis spune:
Iar pe pg 2?/Offf
Am fost sa duc azi coprocultura si coproparazitologicul(asta trebuie repetat inca de 2 ori in 3 sapt ).
Dar m-a plesnit o idee, problemele lui Ingrid au inceput prima data acum 3 sapt cand am fost prima data ala Breaza, si pe urma acum 1 sapt.E in perioada asta am schimbat laptele adica am trecut de la Similac la Nan? Ma gandeam oare nu asta poate fi si cauza>? Ati avut probleme cu NAN-ul?
De azi am trecut-o pe Similac iar...sa vedem..
Ma avem de facut si proba de digestie, sa vedem vineri cum facem , vineri ma duc la dr ei si facem si varilixul.
AniS
26+ 
si
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
Buna seara!
imi pica ochii in gura de somn, asa ca va rog sa ma scuzati daca nu raspund la toate postarile. 
Briana cand au aparut bubitele Anei?cumva cand v-ati mutat la casa? M-a strafulgerat cand ai zis ca e pe tratament si regim alimentar ca e posibil sa fie alta cauza alergiei. O planta, o insecta, ceva par sau praf. De ex. stiu copil alergic al piscatura de purice. Eu am patit cu Bianca asta vara la mama sa imi faca niste bube urate si rosii, pe care le scarpina la greu de la piscaturi de furnica (sau paianjen, ca nu sunt f. sigura ce a fost). Incearca sa depistezi si alte cauze, nu neaparat alimentare.
Iti tin pumnii si ma gandesc mereu la tine. Sper sa iti dea Dumnezeu si tie un pic de ragaz, sa iti mai tragi sufletul un pic.
Anis eu am folosit o singura cutie de NAN cand erau copii f. mici, dar am auzit mame care s-au plans de reactii nasoale.
Ai mei copii s-au mai acomodat cu viata "in door" si sunt niste scumpi de 2 zile. Se joaca impreuna si se hilizesc toata ziua. Am sa va povestesc maine mai multe. Sper sa ma lase. Somn dulce!
Laura
de shtrumphi,
Rares si
Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
cin spune:
Neata..intru pe fuga, ca azi nu prea am timp de stat pe net...
Ema.nu.ela, multumesc de raspuns, puzzle de-asta avem si noi. nu stiu de ce credeam ca te referi la cu totul al joc. tot de la baby expo l-am luat si eu, dar am dat doar 100.000 lei, de la unii care au magazinul in piata victoriei....si aveau multe modele, atata doar ca vlad n-are rabdare sa se joce cu el. e mai interesant sa-l ia si sa-l arunce, ce stii tu...
In ultima perioada Vlad nu ma mai lasa sub nici o forma sa stau, pur si simplu. Daca am treaba, ma lasa in pace, se joaca singur...dar daca ma asez in pat sa citesc sau la calculator vine imediat si ma ia de mana si ma trage. se aseaza jos, semn ca asa trebuie sa fac si eu si gata...trebuie sa ne jucam amandoi. sau macar sa stau jos sa ma calareasca...
Va pup
http://photos.yahoo.com/aluch2004
lulu75 spune:
Buna dimineata!
Marti i-am facut lui Andrei niste analize si acum ma duc dupa rezultat. Am gasit si medic la Grigore Alexandrescu. Dr. Jurjiu, daca stiti ceva de dansa.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
Povestea nasterii ingerasului nostru: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75774
Monica-Elena spune:
Mihnea face de ieri kk cu mucus. Intai a facut tare si apoi a inceput sa faca diaree dar nu apa ci moale dar cu mucus. Cred ca portocala nu ii place. De ieri l-am trecut pe humana HN, smecta, ceai de menta si orez pasat ii bag in bibe de lapte ca altceva nu mananca. O sa incerc s aii dau azi si morcov firt amestecat cu orez fiert. Mai papa paine prajita. Sambata am programare la Stanciu cu el. Asa starea lui e buna nu face temp si e vioi. Cred ca are o iritatie a intestinului de la sucul de fructe.
Si maselele care nu mai iasa dar e umflat.
Cuscra dupa cum vezi suntem in aceeasi oala.
Azi luam rezultatul de la kk la virusologie si maine de la coprocultura si paraziti.
Pupam piticii si mamicile
brianamica spune:
Buna dimineata,
Mey....citesc aici si ma ingrozesc !

Fetelor, ce se intampla...atatia copii bolnaviori ??? Parca niciodata nu a fost asa rau !
Offf ...!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...