FIV 86
Raspunsuri - Pagina 6
carma spune:
Gabitu, esti o anteleapta. Imi pare rau ca ai trecut prin atatea si daca nu ai anca un copil, ati doresc sa-l obtii cat mai repede si sa fii/fiti fericita(i).
Si multumesc pt. chestia cu fasciculul de lumina, eu chiar am facut cum ai zis tu, ca la cata' morcovu' am eu acum as fi in stare sa ling si pe jos, numa' sa fie bine.
Andicu, bafta multa maine la puntie si "recolta" bogata!
Carma
andicu spune:
Multumesc Carma! esti haioasa !
Gabitu, multumim.
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
antosit spune:
Andicu am primit Pm-ul, multumesc! Multa bafta maine o sa ma gandesc la tine si am sa iti tin pumnii sa fie bine!
Krauss bine ai venit si Doamne-ajuta sa fie cu reusita!Daca iei la rasfoit capitolele din urma sigur vei gasi raspuns la intrebarile tale!
Fetelor eu ma duc sa ma pregatesc de meci!Pupici tuturor si maine sper sa vin de la eco cu vesti bune!
Anto
danyalo spune:
Avalon ,Shery, capul sus... tot inainteeeeeeeeee - ati pierdut o lupta nu si razboiul!Sunt cu sufletul alaturi de voi!
restul fetelor pline de speranta primiti de la mine un si o !
Imi dati putere sa merg mai departe! Eu am ajuns intr-un punct critic al relatiei mele! Sotul meu s-a saturat de sex la comanda , de pastile bagate pe gat de 3 ani de zile! A cedat!! Gataaaaaaa... ne-am hotarat: FIV. Dupa atatia ani singura sansa/ speranta fie ea cat de mica a ramas FIV-ul!Asa ca ne-am hoatarat...mai incercam 2 inseminari si daca pana pa 10 ianuarie nu se schimba nimic... facem imprumut si gata ne fivuim!
Andicu bafta muuulta! Sa te intorci cu ! Bafta multa tuturor celorlalte fete care asteapta sau au intrat in focurile Fiv-ului!
Va pup si sunt alaturi de voi!
zisaCami spune:
Carma ma miram eu ... nu am mai auzit de 4 celule la 24 de ore ... oricum daca a avut 4 celule a fost foarte bine dezvoltat! Si pana la urma asta conteaza cel mai mult, nu numarul! Eu de exemplu, am facut ultimul FIV anul trecut in noiembrie, aproximativ in acelasi timp cu Romaniaau ( cred ca are ca si mine, in jur de 36 de ani ) ; eu am avut 4 embrioni transferati ( nu am reusit ), in timp ce ei i s-a transferat unul singur ( asa se procedeaza in Suedia la prima incercare ); ea nu-si facea prea multe iluzii ca o sa reuseasca, s-a dus din ziua urmatoare la serviciu, nu a stat deloc la pat ... si acum are o minune de baietel! Asa ca fiecare are sansa ei!
E adevarat ca sunt mai multe sanse cu embrionii rezultati prin fecundare spontana, dar au fost destule succese si cu ICSI, chiar si in cazuri de azoospermie.
Din pacate nimeni nu-ti poate garanta faptul ca embrionul transferat continua sa se divida frumos in continuare; asta nu mai depinde de doctori sau de tine, ci de Dumnezeu!
Gandirea pozitiva e foarte importanta, uneori poate face minuni, dupa cum spunea si Gabitu ...
Andicu mult, mult succes de data asta si sa vii numai cu vesti bune!
danyalo Doamne ajuta sa reusesti cu inseminarile si sa nu ajungi la FIV ... dar daca vei ajunge, noi vom fi alaturi de tine!
Cristinici, Victoria multa bafta de data asta!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!
diciu spune:
succes tuturor la FIV!
astept numai vesti bune
anda
www.romanian-portal.com/forum/forum_posts.asp?TID=6942&PN=1" target="_blank"> IONUT STEGARU ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU
"daca dragoste nu e...nimic nu e"
andicu spune:
Krauss, bine-ai venit si-ti doresc sa reusesti! da click pe FIV 84 la prima mea postare la inceput de subiect-pagina 1, si acolo o sa gasesti tot felul de info despre FIV.
Anto,Dany,Anda, va multumesc mult!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
danutza_c spune:
Cristinici, multa bafta!
Diciu, vad ca ai reusit!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
danutza_c spune:
Krauss, bine ai venit si iti doresc sa nu stai mult pe-aici!
Daca te duci la prima pagina a acestui subiect ai acolo un link unde ai sa gasesti raspunsuri la intrebarile tale.
Succes!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Ioanatugs spune:
Andicu multumesc de urari! Nu am nici un fel de semn inca, ci doar dureri de sale de ceva timp, mai ales seara! Sper sa nu fie semn rau!
Carma mult noroc i-ti doresc, sa se prinda embrionul si nu te mai gandi ca e doar unul, important e sa se "prinda" bine acolo. Pot sa fie multi si sa nu ramana nici unul, dar e posibil si ca unul singur fiind sa se instaleze mai comod in burtica ta. Asa ca mult succes i-ti doresc!
Danyalo e un pas inainte si FIV-ul asa ca multa bafta in tot ce v-ati propus!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos