FIV 86

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

quote:
Originally posted by blondiemonyk

andicu ,daca tot ai deschis acest subiect, poate ma poti ajuta intr-o problema.In-afara de tratamentul medicamentos pe care l-ai postat,cat costa o FIV ?
Si as mai vrea sa spun ceva.Eu citesc de mult timp ce se posteaza pe acest site....dar pana acum n-am observat de ce acest val imens de fete care-si fac FIV? Din dorinta de-a fii mai repede mame? sau chiar nu mai exista alte sanse? De ce doctorii nu se pun mai bine la punct cu ce este nevoie si normal ca un corp sa aiba un bebe? De ce le indesam buzunarele pt ceva care are doar 30% sanse de reusita...adica e ca si cum as "face-o" la ovulatie cu sotul meu....
Poate nu exista un raspuns..sau poate sunt prea multe....n-am vrut sa fiu asa pesimista...dar sunt satula de 10 doctori...10 pareri.

Mai fetelor ce aveti azi???? si tu si gabitu care ne invata cum sa meditam 17 ore azi????
Daca tot citesti de mult acest "site" cum de nu te-ai prins pana acum de ce fac fetele fiv???? cat despre pretul unui fiv nici nu trebuia sa citesti prea mult ca sa afli!
Nu fetito, noi nu facem fiv ca sa devenim mame mai repede,...ci mai repede de varsta pensiei! Nu facem fiv nici de fitze nici pentru ca nu ne place sa facem sex sistematic, ci pentru ca altfel nu mai putem avea copii! din varii motive, pe care o sa ti le explic alta data ca sa nu-ti incarc prea tare hardul!
Iar Andicu nu poate sa-ti raspunda probabil acum, dar o sa-ti raspund eu: fiv- Giulesti 1400 Euro+ medicatie+ analize
Fiv- Medsana 1900 Euro +medicatie + analize.
De ICSi vorbim in lectia urmatoare, ca sa asimilezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Lachi !

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Avalon si Sheritra cuvintele sunt de prisos, va trimit un gand bun la fiecare si cate o incurajare, pentru urmatoarele incercari!!
Si eu sunt in asteptare dupa inseminarea facuta acum doua saptamani si am mari emotii, dar nici teste nu fac pina nu trec cele 28 de zile critice, sunt in z27. Si eu am probleme cu sotul care are oligoastenozoospermie moderata 7 mil. si ne-au dat sanse doar la inseminari sau FIV, asa ca daca nu reusesc acum, poate ma pregatesc si eu de-un FIV, caci doar astea sunt sansele noastre reale. Va pup si va doresc la toate fetele in asteptare de rezultate multe reusite!! Vom reusi cumva fetelor, nu disperati!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioanatugs/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Blondie, nu e pentru nimeni o placere sa ajunga in situatia sa faca FIV. Eu de exemplu am tot asteptat crezand ca o sa raman si eu ansarcinata ca si celelalte femei si uite ca nu s-a antamplat. Asa ca la 37 de anishori m-am vazut obligata sa recurg la ajutorul medicilor ca sa pot avea si eu un copil. Si mi-a fost toata viata groaza de spitale, medici, injectii, hormoni si alte cele. Dar daca altfel nu se poate...

Lachi, hai ca fetele nu au intentii rele.

Mirela1, multumesc, asta ancerc sa fac, dar e greu. Noroc cu sustinerea voastra ca mi-a mai venit inima la loc.

Carma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Sheri, Carma imi pare rau de nereusita. Nu am cuvinte.
Andicu, vino tu sa mai inveselesti atmosfera aici. Sper din suflet sa fie cu ochisori!

Blondi, daca tot spui ca citesti de atita vreme nu inteleg cum de nu ai reusit sa iti raspunzi singura la intrebarile tale? Nu ai citit aici ca toate incercam de niste ani sa avem bebele mult dorit si ca, asa cum foarte bine ti-a spus LAchi, am vrea, daca se poate, sa-l avem inainte de PENSIE?
Si chiar crezi ca daca doctorii ar stii ce sa faca nu ar face ca sa reusesca TOATE fiv-urile? Crezi cumva ca unui doctor ii place sa aibe o nereusita?
NEWSFLAH: medicina inca nu a avansat asa de mult incit sa gasesca rezolvare la aceasta problema care are o amploare din ce in ce mai mare pe plan MONDIAL!

Eu pina acuma m-am abtinut sa postez mesaje "spinoase" dar acuma chiar ca nu mai pot pentru ca, chiar nu era momentul pentru asa ceva.
ASta e, m-am descarcat si eu

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472 Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Sheritra esti o luptatoare si pana la urma sunt sigura ca vei reusi sa-ti implinesti visul! Dupa cum bine spui, inca nu s-a terminat razboiul!
Carma un embrion de 4 celule la 24 de ore este super bine dezvoltat pentru acest stadiu si ai foarte mari sanse sa reusesti! Mie mi-au fost transferati la 48 de ore embrioni care aveau 2 si cel mult 4 celule. Sunt cel putin 3 fete, aici pe forum, care numai in ultimul an au reusit cu un singur embrion ( Romaniaau, Mi-ka si mai era inca cineva care a facut FIV parca tot in Olanda, ca si tine ). Iti doresc mult succes si sa vii cu vesti bune, sa mai ridici moralul tuturor celor care fac tratamente in aceasta toamna!
Danutza_c Te imbratisez!
Mirela_1 Mersi frumos!
blondiemonyk

quote:
De ce doctorii nu se pun mai bine la punct cu ce este nevoie si normal ca un corp sa aiba un bebe? De ce le indesam buzunarele pt ceva care are doar 30% sanse de reusita...adica e ca si cum as "face-o" la ovulatie cu sotul meu....

Cum ar putea doctorii sa se puna mai bine la punct, in asa fel incat toate femeile care sufera de infertilitate sa devina mamici?! De exemplu in cazurile de infertilitate inexplicabila, ce ar trebui concret sa faca medicii?! Sau in cazurile in care femeile nu mai au trompe sau ovare?! Daca ar exista solutii pentru toata lumea, nu crezi ca medicii le-ar aplica, macar pentru satisfactia profesionala?!
Cat priveste celalalt aspect cu "indesatul buzunarelor" ... in primul rand pretul unui FIV acopera aparatura, mediile de cultura folosite, dozarile hormonale si ecografiile pe parcursul tratamentului, serviciile intregii echipe - medici ginecologi, embriologi, asistente, etc.; in al doilea rand nu medicii alearga dupa noi sa facem FIV, ci e optiunea noastra - in lipsa de alte optiuni, ca un fel de ultima solutie! Sansele de reusita sunt mici, dar exista! Si inseamna mai mult decat NIMIC!
Poate tu ai sanse 30% daca "o faci" la ovulatie cu sotul tau ... eu am sanse aproape 0% cu oligospermia severa a sotului!
Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krauss spune:

Buna seara!
Scriu pentru prima data si cam am emotii. M-am inscris si eu in cursa pentru bebei prin FIV. Am inceput de pe 14 oct. cu diphereline, dar imi dau seama ca nu stiu mai nimic despre cum trbuie sa evolueze procesul. Vreau sa va rog sa-mi dati si mie un link unde pot citi mai multe despre tratamentul care urmeaza,la ce trebuie sa ma astept si alte chestii. Vad ca voi sunteti avansate cu discutiile si nu prea stiu pe unde sa caut pe aici. Va multumesc si sper sa capat curaj si sa mai vorbim.
Sa nu ne pierdem speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carma spune:

Doamne, ZisaCami, acum vazui ce balarii am scris. Scuze, am vrut sa zic la 48 de ore, nu la 24. Ca asa se face ET-ul nu, la 48 sau 72 de ore.
Doctora s-a aratat ancantata de embrionul meu, embrioloaga- si ea. Dar cand m-a sunat sa-mi spuna ca nu a obtinut decat unul singur, i-am simtit dezamagirea in voce. In momentul ala m-am cam "dezumflat" si m-am gandit ca, teoretic cel putin, am mai putine sanse decat dc. mi s-ar fi transferat 2.

In cazul in care spermatozoizii fecundeaza spontan ovocitele( ceea ce n-a fost cazul la mine) atunci ei sunt lasati in mediul de cultura si se divizeaza frumos in 6-8 celule. Astia sunt transferati la 72 de ore si, din cate am citit eu pe aici prin Olanda, in cazurile astea sansele de reusita sunt mai mari.

Acum, mie fiindu-mi transferati la 48 ore si divizati numai in patru, cine-mi garanteaza mie ca in continuare se divizeaza frumos acolo in uter si nu se termina povestea chiar acolo? Adica, si unul singur si divizat numai in 4 celule...
Dupa cum vezi am tot felul de temeri, plus varsta ( 38 anishori. Dar o sa gandesc pozitiv si o sa reusesc.
Bafta multa iti doresc si tie, sa fie cu ochishori de data asta. Iti tin pumnii.
Ca la toate, deltfel.

Carma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anto si Aniast v-am dat pm .
Sheri, .Imi pare rau ptr nereusita! dar pe de alta parte, ma bucur ca esti optimista, si eu am gandit la fel dupa primul esec, si gandesc la fel si acum...odata si odata tot o sa castigam razboiul asta! eu asa simt! sper sa revii repede alaturi de noi in cursa!
Danutza scumpa, sper din tot sufletul sa aduc vesti bune, asa cum sper sa ma inveselesc si eu la rezultatele fetelor care sunt si vor fi in asteptare!
Ioanatugs, multa bafta! sper sa nu vina uratii la tine vreo 9 luni de-acum incolo!
Mirela, Cristinici, va multumesc!
Blondie, ca sa-ti raspund si eu : eu, de exemlu, umflu bazunarele doctorilor ptr FIV pt ca nu mai am alta alternativa sa fac un copil dupa 2 extrauterine si ramasa fara trompe. Asa ca sa intelegi ca nu o facem dintr-un simplu moft sau dorinta de a deveni mame mai repede, ci ptr ca la noi nu mai exista alta sansa sau e aproape 0 sa concepem natural. Si,da, din nenorocire sunt foarte multe femei care au ajuns in situatia asta, si nu e o moda sau altceva, ci au avut nesansa sa ajunga aici din varii motive, dar multumim lui Dumnezeu ca exista aceasta sansa si asemenea dr care mai devreme sau mai tarziu ne indeplinesc visul. Cat despre Szeged , costul e de 1300 eur FIV simplu la care se mai adauga tratamentul, in jur de 4-500 de euro.
Cristinici, bafta multa de joi incolo!
Cami si Adelia,sper sa ne dati vesti bune!
Va .

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Draga Lachi citind ce ai scris pana acum stiu ca esti suparata asa ca nu sunt suparata de remarca ta.
Probabil nu m-am facut inteleasa. Nu trebuie sa "meditezi" si asa scria si in mesajul meu ci pur si simplu sa gandesti pozitiv.
Dar pana la urma ce este rau in a spera? Doare atat de rau sa speri? Eu am trecut prin diagnostic de cancer de ovare, neconfirmat pana la urma, incercari de ani de zile de a face un copil, depresii, probleme la "mansarda" ce mai...
Am considerat ca daca am aflat acel lucru este util si nu jignesc sau supar pe nimeni daca aduc o raza de speranta. Asiaticii ne spun de mult sa gandim pozitiv. De ce sa nu speram ca poate pana iesim la "pensie" vom avea si noi copilul pe care unele dintre noi ni-l dorinm, poate de mici.....
Cu drag, Gabi

Mergi la inceput