FIV 86
Raspunsuri - Pagina 4
adelia alin spune:
Sheri
Sa inteleg ca nici la Giulesti nu ploua cu bebici???Tare ma gandeam ca o sa-mi pice si mie unu in brate,asa ca de ultima strigare!
Ma gandesc la voi si ma concentrez cat pot de tare,asa cum spunea Gabitu,sa va transmit ganduri bune.
Va pup si va inteleg!
carma spune:
Delia21 , ce dragutza esti; iti multumesc tare mult; poate tu te antelegi mai bine cu DD, asa ca ma bazez pe tine.
Sheritra, imi pare tare rau pt. esec. Sa fi tare ca s-o poti lua de la capat!
Carma
gabitu spune:
Dragele mele, sunt alaturi de voi de mult timp, rad si plang impreuna cu voi la bucurie sau necazuri. Nu scriu pentru ca eu consider ca nu prea am un astfel de talent artistic.
M-am tot gandit daca sa va scriu astazi sau nu si pana la urma m-am hotarat sa fac acest lucru. Imi cer scuze daca cumva voi deranja pe cineva cu ce voi scrie in cele ce urmeaza, dar cred cu tarie ca acesta este un moment in viata noastra cand putem face lucrurile altfel.
Inca o data imi cer scuze daca va supara pe cineva ce voi posta in cele ce urmeaza:
"Un fascicul de lumina ultraviolet pulsatila (UV) radiind din dimensiunile superioare din Universul-2 isi va incrucisa drumul cu Pamantul in aceasta zi. Pamantul va ramane in bataia acestei raze UV aproximativ 17 ore din timpul vostru. Efectul este ca fiecare emotie si gand va fi amplificat ca intensitate de un milion de ori. Da, vom repeta, va fi amplificat de un milion de ori si chiar mai mult. Fiecare gand, fiecare emotie, fiecare intentie, fiecare dorinta, indiferent daca este buna, rea, pozitiva, negativa, va fi mplificata de un milion de ori ca putere. Ce inseamna asta? Din moment ce manifestarea intregii materii se datoreaza gandurilor voastre, cum ar fi de exemplu asupra a ce va concentrati, aceasta raza va accelera aceste ganduri si le va solidifica cu o viteza accelerata determinandu- le sa se manifeste de un milion de ori mai repede decat ar fi facut-o in mod normal. Pentru cei ce nu inteleg: gandurile voastre, asupra a ce va concentrati creeaza realitatea voastra. Aceasta raza UV poate fi deci un instrument periculos. Caci daca va concentrati asupra unor ganduri care vi se par negative, ele se vor manifesta in realitatea voastra aproape instantaneu. Dar in acelasi timp aceasta raza UV poate fi un dar daca alegeti sa fie. Aceasta raza UV va fi la intensitatea maxima timp de 17 ore pe data de 17 octombrie 2006. Indiferent pe ce fus orar va aflati orele aproximative sunt: de la ora 10:17 dimineata pe data de 17 octombrie si pana la 1:17 dimineata pe 18 octombrie. Perioada de varf va fi
la 17:10 (5:10 pm) pe 17 octombrie. Nu este necesar sa va aflati in stare de meditatie in acest timp, desi ar fi benefic. Timp-cheie/hiatus, indiferent pe ce fus orar va aflati, va fi ora de varf 17:10 (5:10 pm)."
Acesta este un mesaj pe care l-am primit si eu pe e-mail
Imi doresc din tot sufletul sa va ajute.
Multe impliniri si bucurie in suflete va doresc, Gabi
cristinici spune:
Avalon, Sherita . Incercati sa fiti curajoase , suntem alturi de voi. As fi vrut din toata inima sa aud vesti bune de la voi.
Lachi nu te mai supara ca nu-ti face bine.
Eu de joi vin la bucuresti.
Andicu tin pumnii pt maine la punctie.Sper sa fie bine.
cristinici
Mirela_1 spune:
Sheritra, imi pare rau. Ma bucur ca esti bataioasa si sigur vei castiga razboiul. Va pup si pe tine si pe Avalon.
Lachi, n-am mai facut FIV pana acum si nu stiu cat de greu este sa treci peste un asemenea esec, deci nu prea sunt in masura sa dau sfaturi, insa ar fi pacat sa te intorci din drum acum, poate ca va fi sansa ta. Din pacate, stim toate care e procentul de reusita la un FIV, prin urmare citim/ auzim mai mult de nereusite dar trebuie sa credem si in sansa noastra. Na, ca m-am facut si filozoafa.
Andicu, productie bogata maine.
Adelia si Cami va pup si va tin pumnii pentru maine, sa aveti unda verde pt FIV.
Rami, merci si eu iti tin pumnii. Pe 30.10 (dupa eco) voi afla daca incep sau nu (cine stie ce se mai intampla pana atunci). Aniast, hai si tu ca te asteptam.
Carma, stai cuminte si ocupa-ti mintea cu altceva; mai ai un pic.
Fetelor, spuneti-mi si mie cum se ajunge la cab Nord-Medica?
blondiemonyk spune:
andicu ,daca tot ai deschis acest subiect, poate ma poti ajuta intr-o problema.In-afara de tratamentul medicamentos pe care l-ai postat,cat costa o FIV ?
Si as mai vrea sa spun ceva.Eu citesc de mult timp ce se posteaza pe acest site....dar pana acum n-am observat de ce acest val imens de fete care-si fac FIV? Din dorinta de-a fii mai repede mame? sau chiar nu mai exista alte sanse? De ce doctorii nu se pun mai bine la punct cu ce este nevoie si normal ca un corp sa aiba un bebe? De ce le indesam buzunarele pt ceva care are doar 30% sanse de reusita...adica e ca si cum as "face-o" la ovulatie cu sotul meu....
Poate nu exista un raspuns..sau poate sunt prea multe....n-am vrut sa fiu asa pesimista...dar sunt satula de 10 doctori...10 pareri.
Andrada.P spune:
Sheri , draga mea, sunt alaturi de tine si sunt sigura ca o sa reusesti! Asa cum o sa reusim toate! pentru asta!
Fetelor declar impreuna cu Sheri mare intalneala maine, la Tushin, la ora 18:00. Asteptam toate aspirantele dragi la un ceai si un peste
Andrada