FIV 86

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lachi, La multi, multi ani sanantosi ca sa poti sa-ti cresti copilasii care vor venii curand. (Ieri am fost prea ocupata cu ziua mamei mele. )

Anto, stai linistita ca la 4 embrioni asa de bine dezvoltati imposibil sa nu se prinda ceva.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Si multumesc pentru felicitari!
Anto, tin pumnii stransi de tot sa reuseasca fata sa ramana macar cu un pui in burtica!
Oare cum o fi Victoria? am pierdut firul... nu mai stiu cand urma sa aiba ET.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Antosit tinem pumnii sa fie bine pana la urma. Acum stai cumintica si gandeste frumos.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

sa-ti traiasca mamica Moni, sa fie sanatoasa si sa o faci bunica mai repede!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Antosit, sa fie intr-un ceas bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela_1 spune:

Aldolina, bafta, tu ce test faci joi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lachi, La Multi Ani pt ieri,acum am vazut! sa-ti dea
Dumnezeu bebele dorit de data asta, si multa sanatate!
Anto, ce puiuti frumosi ai! trebuie sa vii cu test pozitiv acum, si pt vreo 2-3 bebei! ai grija de tine acum si stai cuminte!sa dea DD sa reusesti!
Moni,sa-ti traiasca mamica si sa fie sanatoasa!
Cristinici, bafta multa!

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Lachi, LA MULTI ANI, chiar daca iti spun mai tarziu cu o zi... Vad ca te-ai trezit dupa de aseara.

Liliana, iti multumesc frumos pentru explicatii ! Deci sa inteleg ca AH se face la Giulesti numai daca indeplinesti conditiile alea... Sincer, eu ma cam suspectez de faza cu membrana ingrosata a ovulului, ca prea n-am reusit dupa atatea inseminari si incercari, iar sotul nu sta asa rau cu gigeii...
In alta ordine de idei, ma bucur ca ai reinceput sa canti si sa injuri la volan. Join the club !

Antosit, stai cumintica la caldurica si va fi bine !

Ilinca, Puregonul da chisturi ??! Pai eu am facut chist (nu s-a mai spart foliculul) de la 1/2 pastila de ova-mit pe zi... Tocmai mai pregateam sa le sugerez sa-mi dea si Puregon, nu numai Menogon la stimulare (am auzit ca da rezultate mai bune), deja sunt in ceata totala, cred ca am sa ma las pe mana doctorilor mai bine. Sa vedem ce-o iesi...

KLA, ai inceput tratamentul ? Cum e ?

Oana, bravo pentru decizia ta! Esti o fata inteleapta, asa cum te-am cunoscut. Spor in toate si sa ne aduci numai vesti bune ! Vezi ca o sa am nevoie de sustinerea ta peste vreo luna... Apropo, am 33 ani si vreo 4 luni, dar esti draguta ca m-ai facut mai tinerica.

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

antosit din 4 trebuie sa se prinda ceva. Eu ti-as dori 2 dar ma multumesc si cu unul
Ai grija de tine si de puiuti. Doamne ajuta sa se prinda!

gabi

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Lachi, Andicu,

Rami 73, eu am luat doar puregon si am obtinut 8 foliculi maturi si numai 6 ovocite.

Monica

Mergi la inceput