FIV 86
Raspunsuri - Pagina 29
kla78 spune:
ANTOSIT pumnii mei sunt stransi tare de tot pt tine,peste 2 sapt astept vesti bune de la tine.
RAMI73 am inceput iubita trat. sunt in ziua 5 de inhibare si ma simt ca naiba,am niste calduri si simt ca ma sufoc cateodata....la primul fiv nu m-am simtit asa naspa,dar n-are importanta sunt instare sa trec prin orice numai sa vina o data barza si la mine.sper ca anul asta de Craciun sa fie cel mai fericit pt mine si sotul meu,si pt voi toate
MONI la multi ani si pt mamica ta!sa traiasca ani multi sa se poate bucura de nepotul/ii pe care tu ii vei da!
ALDOLINA tin pumnii si pt tine in cazul in care faci testul de sarcina(n-ai zis ce fel de test faci)
claudia
antosit spune:
Multumec tuturor pt. urari si Doamne ajuta sa fie bine pt.toata lumea!Sa nu va suparati ca scriu rar si putin dar am o pozitie tare incomoda la calculator...Pupici tuturor!
Anto
musete spune:
Fivoaselor , lasati-mi mie placerea sa deschid noul capitol!!!!
Se poate??????
Intuiti de ce?
Eu, inca nu realizez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puiramy spune:
ANTOSIT-Mult succes!
LACHI-LA MULTI ANI!Cam tarziu dar am o scuza, am fost plecata.
CRISTINICI-Tu faci maine punctia, nu?Iti tin pumnii sa ai rezultate super bune.Succes!
Eu am avut punctia astazi, a fost ok deocamdata am 12 ovocite, dar nu ma bucur prea tare ca si data trecuta am avut 11 dar doar 3 au fost mai buni pentru implantare.Am facut anestezie partiala cum v-am spus si a fost foarte bine, nu m-a durut.Maine pe la pranz trebuie sa sun sa vad ce fac embrionii si cat s-au divizat.
Trebuie sa ne rugam mai mult la DD ca numai de el depinde totul!!!
Mult succes tuturor si cate o .
MRL spune:
puiramy, vestile sunt bune. Presupun ca vineri o sa ai puiutii cuibariti. Ce embriolog ai avut? Acum o sa fie totul bine. Sunt cu gandul si sufletul alaturi de tine. si mult, mult noroc!
puiramy spune:
MRL-Vineri am ET.Embriolog am avut-o pe Dr Cocei.Eu de pe la 12 tot sun sa vad ce-mi fac puiutii dar nu raspunde dr.Mai incerc mai tarziu si va tin la curent.
ANDICU-Tu cum ai procedat dupa ET?Ai plecat acasa, ai stat mai mult in pat?Zi-mi si mie ca eu vreau dupa ET sa plec acasa dar ma mai consult si cu voi sa vad cum ati procedat.
Tia spune:
puiramy, este deschis un capitol nou:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86771